محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845492690
تفاهم بانک مرکزي و بورس براي راه اندازي بورس ارز/ نسبت مطالبات غيرجاري به تسهيلات جاري کاهش يافت
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ (۱۵:۴۰ب.ظ)
وزير اقتصاد اعلام کرد: تفاهم بانک مرکزي و بورس براي راه اندازي بورس ارز/ نسبت مطالبات غيرجاري به تسهيلات جاري کاهش يافت موج - علي طيب نيا در نشست خبري پايان جلسه شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي در خصوص وضعيت راه اندازي بورس ارز، اظهار داشت: کارشناساني از سازمان بورس و بانک مرکزي در طرحي مشترک در حال بررسي راه اندازي بورس ارز هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، علي طيب نيا در نشست خبري پايان جلسه شوراي گفت و گوي دولت و بخش خصوصي در خصوص وضعيت راه اندازي بورس ارز، اظهار داشت: کارشناساني از سازمان بورس و بانک مرکزي در طرحي مشترک در حال بررسي راه اندازي بورس ارز هستند.
به گفته وي، تفاهمي اصولي ميان بانک مرکزي و سازمان بورس براي راه اندازي بورس ارز وجود دارد.
وي در پاسخ به ديگر پرسشي مبني بر مشکل تأمين منابع لازم جهت پرداخت يارانه نقدي، افزود: مساله هدفمندي يارانهها به گونه اي است که تراز مالي آن با محدوديتهايي مواجه شده است.
وي با بيان آن که مجلس اجازه بهره گيري 6300 ميليارد تومان از بودجه عمومي به هدفمندي يارانهها براي کمک به اجراي اين طرح داده است، گفت: با اين وجود دولت در ماههاي گذشته به سختي تأمين منابع مالي لازم را براي پرداختهاي نقدي انجام ميدهد.
طيب نيا ادامه داد: از نيمه سال گذشته که قيمت نفت کاهش يافته اين امر در منابع هدفمندي يارانهها تاثيرگذار بوده و دولت را با مشکل مواجه کرده اما تاکنون دولت خود را مقيد دانسته که منابع را به هر شيوه تأمين کند.
وي با اشاره به حذف افراد پردرآمد توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي براساس بررسيهاي کارشناسي، تصريح کرد: دولت اصرار دارد که شناسايي اين افراد دقيق و کامل باشد و پس از حذف نيز در صورت شکايت رسيدگيهاي لازم انجام شود.
تهيه برنامه جامع روابط اقتصادي دوران پساتحريم
وزير اقتصاد گفت: دولت با همکاري بخش خصوصي برنامه جامع روابط اقتصادي دوران پساتحريم را تهيه خواهدکرد. بخش خصوصي در اين راستا گزارشي ارائه کرده و در کارگروه با نمايندگان بخش خصوصي و دولت برنامه جامع تنظيم روابط اقتصادي در دوران پساتحريم تهيه خواهد شد.
بررسي اصلاحيه لايحه قانون ماليات بر ارزش افزوده در دولت و مجلس
طيب نيا با اشاره به موضوع لايحه اصلاح قانون ماليات ارزش افزوده، اظهار داشت: اين لايحه در کميسيون اقتصادي دولت و کميسيون اقتصادي مجلس در حال بررسي است و بخش خصوصي نظراتي در مورد نحوه برخورد با مؤديان داشته که قرار شد، در کارگروه تخصصي جمع بندي و به دولت و مجلس ارائه شود.
تهيه برنامه جامع سرمايه گذاري خارجي
وزير امور اقتصادي و دارايي در پاسخ به سؤالي در مورد چگونگي رفع دغدغه بخش خصوصي براي سرمايه گذاري و ورود خارجيها به ايران و اين که آيا قانون سرمايه گذاري نياز به اصلاح و بازنگري و يا قانون جديد دارد يا خير، افزود: در حال حاضر قانون موجود پيشرفته بوده و پتانسيل لازم براي حمايت از سرمايه گذاري خارجي را دارد و اکنون نياز به اصلاح آن نيست. با توجه به قانون موجود و امکاناتي که در اقتصاد است، شرايط براي سودآوري مناسب بوده، هرچند منابع بايد در قالب سرمايه گذاري مستقيم، بازار سرمايه و سهام فراهم شود.
طيب نيا تأکيد کرد: برنامه جامع در مورد سرمايه گذاري خارجي از قبل تهيه شده و کشورهاي هدف به همراه پتانسيلها و تأمين مالي تجارت و بخشهاي مقصد و حتي نحوه ارتباط کشورهاي هدف با آن شناسايي و مشخص شده است.
به گفته وزير اقتصاد، بايد از منابع خارجي به گونه اي استفاده شود که رشد اقتصادي پايدار مبتني بر بهره وري فراهم آيد. البته اين نوع سرمايه گذاريها امتيازات و خطراتي را به همراه خواهد داشت و هنر ما اين است که از فرصتها استفاده و کاستيها را مرتفع کنيم.
اصلاحيه لايحه نظام بانکي در حال نهايي شدن
طيب نيا در مورد لايحه اصلاح نظام بانکي نيز گفت: بانک مرکزي در گذشته مطالعاتي را در اين رابطه انجام داده و اکنون شرايط پولي و مالي و سيستم بانکي دچار تحول شده است که اين شرايط نيازمند بازنگري بوده و در حال حاضر متن پيش نويس آن توسط بانک مرکزي تهيه و جلسات متعدد برگزار شده است.
وي افزود: مشغول برگزاري نهايي لايحه هستيم و در آينده نزديک به دولت تقديم شده تا با قيد فوريت به مجلس ارائه شود. تغييرات گسترده و به روزي براي اين لايحه در نظر گرفته شده و در قانون بانکداري بدون ربا نيز تجديدنظر خواهد شد به طوري که به صورت لايحه جديد ارائه ميشود.
وزير اقتصاد در پاسخ به سؤالي مبني بر اين که چرا فهرست شرکتها و بنگاههاي مزيت دار براي امر سرمايه گذاري در کشور وجود ندارد، تصريح کرد: در دوران تحريم شرايطي حاصل شد که همکاريهاي بين المللي محدود و جذب سرمايه گذار در مقياس محدود و کوچک بوده است، اکنون وارد فضاي جديد پساتحريم شدهايم و بايد در شيوه و روشها تجديدنظر شود. در حال هماهنگي هستيم تا مجموعه وزارتخانههاي مرتبط با سرمايه گذاري برنامه جامع تهيه شود.
طيب نيا گفت: يکي از برنامهها همين برنامه جامع روابط اقتصادي بوده فقط هم فهرست شرکتهاي سرمايه پذير در اختيار خارجيها قرار خواهد گرفت و اکنون پيش نويس برنامه آماده است و به دليل ابراز علاقه بخش خصوصي منتظر تکميل آن هستيم.
بودجه 94 نياز به اصلاح ندارد
وي در مورد بودجه 94 و اين که آيا نياز به اصلاحيه دارد يا خير، عنوان کرد: بودجه سال جاري اين قابليت را دارد تا با شرايط متفاوت خود را تطبيق دهد و دو سطحي بوده و نياز به ارائه اصلاحيه ندارد.
اين عضو کابينه دولت يازدهم درباره مشارکت شرکتهاي خارجي با بخش خصوصي، يادآور شد: در مقررات و سياستها الزامي براي سرمايه گذاري براي شرکت با ايرانيها نيست و ميتواند در قالب يک طرح به صورت صد درصد تأمين سرمايه شود و قوانين نيز اين اجازه را ميدهد و اصراري هم نداريم زيرا ممکن است در حوزههاي مختلف اين موضوع متفاوت باشد و از جهت محدوديتها برنامه با هدف گيري خاص تنظيم شود.
نسبت مطالبات غيرجاري به تسهيلات جاري کاهش يافت
طيب نيا در خصوص مطالبات معوق بانکي نيز اظهار داشت: ميزان مطالبات معوق به صورت محدود افزايش پيدا کرده و اين موضوع به دليل شفافيت ايجاد شده در مباحث مختلف اقلام غيرجاري است، اما با توجه به کل تسهيلات اعطايي نسبت مطالبات غيرجاري به تسهيلات اعطايي کاهش يافته است.
تلاش دولت براي جلوگيري از تکرار اشتباهات گذشته
وزير اقتصاد در پاسخ به سؤالي مبني بر اين که آيا دولت برنامه مشخصي براي پولهاي بلوکه شده بانک مرکزي دارد يا خير افزود: عدد اين پولها با آنچه در رسانهها گفته شد، تفاوت معناداري دارد که به تعاريف بازمي گردد.
طيب نيا ادامه داد: آنچه ذخاير بلوکه شده بوده و قابليت استفاده دارد، زير 30 ميليارد دلار است و بانک مرکزي معادل ريالي آن را به حساب خزانه واريز کرده و بخش ديگر به دليل تحريمها امکان ورود آن به کشور نبوده و بخش ديگر اين منابع، چه منابع حاصل از افزايش صادرات نفت و گاز و يا پيش فروش نفت و همچنين دسترسي به منابع مالي خارجي دولت قصد دارد، تا اشتباه گذشته در مورد منابع نفتي انجام نشود و اين بار به نحو احسن در جهت تقويت بخش خصوصي هزينه شود.
وي افزود: عقل حکم ميکند داراييهايي که وجود دارد را به بهترين نحو استفاده کنيم که در جهت تقويت بخش خصوصي و ارتقاي بهره وري هزينه خواهد شد، همچنين به اهداف توسعه ملي وفادار خواهد بود و بخش ديگر آن وارد بودجه ميشود که پيشنهادم اين است اين پولها براي افزايش سرمايه بانکها در جهت تسهيلات دهي استفاده شود.
هزينه نقل و انتقال پول کاهش مييابد
وزير اقتصاد در مورد گشايش اعتباري (آل سيها) نيز گفت: تا پيش از اين شرايط فراهم نبود و پس از تحريم اعتبارات اسنادي فراهم شده و هزينه نقل و انتقال پول کاهش خواهد يافت که اين موضوع از بروز فساد نيز جلوگيري ميکند.
طيب نيا در مورد شرايط فروش نفت در بازارهاي خارجي پس از رفع تحريمها گفت: با ورود نفت ايران به بازار قيمت نفت افزايش نمييابد، بلکه فقط سهم خود را از بازار نفت دنيا مجدداً بازخواهيم يافت و دسترسي به منابع جديد ايجاد ميشود.
22 ميليارد دلار پول ايران در چين با لغو تحريمها آزاد نميشود
طيب نيا با بيان اين که بخش زيادي از پولهاي بلوکه شده ايران قبلاً هزينه شده، گفت: وجوه قابل استفاده از پولهاي بلوکه شده ايران کمتر از 30 ميليارد دلار است.
وي افزود: با ورود نفت ايران به بازار قيمتها افزايش نمييابد، اما؛ ما بايد سهم خود را در بازار بدست آوريم و به سطح گذشته برسانيم. با ورود ايران به بازار کشورهايي که سهم ايران را تصاحب کردهاند مجبور به بازگرداندن سهم ايران هستند.
اين مقام مسوول گفت: اتفاقاتي که در بازار نفت خواهد افتاد، کوتاه مدت بوده و قطعاً درآمدهاي ما افزايش مييابد و امکان دسترسي به منابع جديد خواهيم داشت و در نهايت وضعيت اقتصادي ايران بهبود معناداري خواهد داشت. 22 ميليارد دلار به عنوان وثيقه تأمين مالي خارجي در کشور چين داريم که اگر تحريمها نيز برطرف شود اين وجه قابليت استفاده ندارد.
طيب نيا تصريح کرد: بخشي از منابع ما نيز در دولت گذشته در اختيار برخي از شرکتها مانند شرکت ملي نفت ايران قرار گرفت و صرف پروژهها شد که اين مبلغ، رقم بزرگي بود و اين پول در واقع هزينه شده است. درست است که اين حساب به عنوان طلب بانک مرکزي از شرکت ملي نفت ايران نوشته خواهد شد، اما؛ جزو داراييهاي کشور به حساب ميآيد و عملاً وجوهي نيست که قابليت استفاده داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
تفاهم بانک مرکزی و سازمان بورس برای راه اندازی بورس ارز / نیاز به اصلاح بودجه 94 نیست
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت "علی طیب نیا" در نشست خبری پایان جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی درخصوص وضعیت راه اندازی بورس ارز اظهار داشت کارشناسانی از سازمان بورس و بانک مرکزی در طرحی مشترک در حال بررسی راه اندازی بورسمعاون نظارت بر بورس ها و ناشران فاز اول بورس ارز با معاملات آتی راه اندازی می شود
معاون نظارت بر بورس ها و ناشرانفاز اول بورس ارز با معاملات آتی راه اندازی می شودمعاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار از تشکیل بورس ارز در آینده نزدیک خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس حسن امیری به پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه سنا گفت کارهای مطالعاتی درآخرین وضعیت راهاندازی بورس ارز
یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۷ مدیرعامل بورس کالا برنامههای آینده این بورس را اعلام کرد و در خصوص آخرین وضعیت راهاندازی بورس ارز بورس مسکن و عرضه سیمان در این بورس توضیحاتی ارائه داد به گزارش خبرنگار ایسنا حامد سلطانینژاد - مدیرعامل جدید بورس کالا – در اولین نشست خبری خود بهبورس ارز راه اندازی میشود
مدیر عامل بورس کالا بورس ارز راه اندازی میشود مدیر عامل بورس کالا از راه اندازی بورس ارز خبر داد و گفت در حال حاضر در مورد چگونگی و ساز و کار راه اندازی بورس صحبت هایی با بانک مرکزی صورت گرفته است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز حامد سلطانی نژاد ظهر امروز یکشنبه در نشست خبآخرین خبر از راه اندازی بورس ارز / برنامه های بورس کالا برای بعد از تحریم مشخص شد
آخرین خبر از راه اندازی بورس ارز برنامه های بورس کالا برای بعد از تحریم مشخص شد اقتصاد > بازار مالی - بورس کالای ایران با هماهنگی و همکاری بانک مرکزی به عنوان متولی بازار ارز کشور تصمیم دارد با راه اندازی بورس ارز گامی اساسی در جهت شفافیت معاملات این بازار برداردفاز اول بورس ارز با معاملات آتي راه اندازي ميشود
۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ۱۵ ۱۹ب ظ معاون نظارت بر بورسها و ناشران فاز اول بورس ارز با معاملات آتي راه اندازي ميشود موج - معاون نظارت بر بورسها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار از تشکيل بورس ارز در آينده نزديک خبر داد به گزارش خبرگزاري موج حسن اميري اظهار کرد کارهاي مطالعاتي در خصمدیرعامل بورس کالای ایران عنوان کرد راهاندازی بورس آتی در دستور کار بورس کالا/ برنامهای برای معامله آپارتمان
مدیرعامل بورس کالای ایران عنوان کردراهاندازی بورس آتی در دستور کار بورس کالا برنامهای برای معامله آپارتمان در تالار نقرهای نداریم راهحل سالمسازی رقابت کارگزارانمدیرعامل بورس از راهاندازی بورس آتی در بورس کالا خبر داد و گفت برنامهای برای خرید و فروش آپارتمان در بورس کالابا راهاندازی بورس مسکن قیمت خانه گران نمیشود
یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۷ مدیرعامل بورس کالا برنامههای آینده این بورس را اعلام کرد و در خصوص آخرین وضعیت راهاندازی بورس ارز بورس مسکن و عرضه سیمان در این بورس توضیحاتی ارائه داد به گزارش خبرنگار ایسنا حامد سلطانینژاد - مدیرعامل جدید بورس کالا – در اولین نشست خبری خود بهمدیرعامل شرکت بورس عنوان کرد برگزاری بیستمین اجلاس فدراسیون بورسهای اروپایی و آسیایی در اصفهان/راهاندازی قرا
مدیرعامل شرکت بورس عنوان کردبرگزاری بیستمین اجلاس فدراسیون بورسهای اروپایی و آسیایی در اصفهان راهاندازی قراردادهای مشتقه جدید قرارداد آتی شاخص و آپشنهای سهام راهاندازی میشودمدیرعامل شرکت بورس با بیان این که اجلاس فدراسیون بورسهای اروپایی ـ آسیایی فیاس به میزبانی شرکت بورسصبحانهای با طعم بورس (قسمت پایانی) زمان برگشت بورس به مدار مثبت / راهکارهایی برای خروج از رکود اقتصادی/لزوم ک
صبحانهای با طعم بورس قسمت پایانی زمان برگشت بورس به مدار مثبت راهکارهایی برای خروج از رکود اقتصادی لزوم کاهش سود بانکی برای رونق اقتصادکارشناسان در یک میزگرد عنوان کردند بازار سهام با سنگین شدن سایه بی سابقه ترین تحریم های بین المللی در کنار سیاست های شدید انقباضی در داخل ب-
اقتصادی
پربازدیدترینها