تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803335709




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ 15 درصد برای مالیات بر ارزش افزوده مناسب است / در اصلاحیه جدید، مالیات ماده 104 کاملا حذف شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: نایب رئیس جامعه حسابداران رسمی در گفت‌وگو با ایلنا مطرح‌کرد: نرخ 15 درصد برای مالیات بر ارزش افزوده مناسب است / در اصلاحیه جدید، مالیات ماده 104 کاملا حذف شد ایلنا: در حال حاضر سهم مالیات بر ارزش افزوده در نظام مالیاتی کشور بسیار بالا رفته است و به 40 درصد درآمدهای مالیاتی رسیده است که عدد قابل توجهی است.
نرخ 15 درصد برای مالیات بر ارزش افزوده مناسب است / در اصلاحیه جدید، مالیات ماده 104 کاملا حذف شد

مالیات بر ارزش افزوده نوعی مالیات بر مصرف است و این اشکال از سوی برخی مطرح می‌شود که افزایش نرخ این مالیات به افزایش قیمت کالاها و خدمات و در نتیجه کاهش مصرف و گسترش رکود منجر می‌شود. سعید جمشیدی‌فر در این خصوص به خبرنگار ایلنا گفت: در بحث مالیات بر ارزش افزوده باید به منطق این نوع مالیات و اهداف آن مراجعه بکنیم. یکی از مزیت‌های مالیات بر ارزش افزوده این است که زنجیره اقتصادی را برقرار می کند و اقتصاد را شفاف می‌کند. چه میزان آن 3 درصد باشد یا 10 درصد باشد. از طرف دیگر در دنیا مالیات بر ارزش افزوده را به عنوان یک مالیات اساسی در نظر گرفته‌اند. زیرا برای دولت‌ها درآمد مطمئن ایجاد می‌کند و به شفافیت بیشتر یاری می‌رساند. هنگامی که نرخ مالیات بر ارزش افزوده بالا می‌رود از میزان مالیات‌های مستقیم کاسته می‌شود و این باعث می‌شود که بالانس برقرار شود.
جمشیدی‌فر افزود: با افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده، مالیات تکلیفی ماده 104 قانون مالیات‌های مستقیم ابتدا از 5 درصد به 3 درصد کاهش پیدا کرد و در حال حاضر در آخرین اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم، 3 درصد مالیات تکلیفی نیز کاملا حذف شد. شورای نگهبان نیز نظرش را اعلام کرده است. این قانون نهایی شده است و به زودی اجرایی می‌شود و دیگر چیزی تحت عنوان مالیات تکلیفی ماده 104 نداریم. روند کلی اقدامات در کشور، کاملا منطقی است. نرخ مالیات بر ارزش افزوده افزایش پیدا کرد اما در کنار آن مالیات ماده 104 کلا حذف شده است. مالیات بر ارزش افزوده یک مالیات پایه‌ای است. در حال حاضر سهم مالیات بر ارزش افزوده در نظام مالیاتی کشور بسیار بالا رفته است و به  40 درصد درآمدهای مالیاتی رسیده است که عدد قابل توجهی است.
نایب رئیس جامعه حسابداران رسمی گفت: مالیات بر ارزش افزوده نوعی مالیات بر مصرف است که هزینه‌های خانوار را بالا می‌برد اما افزایش آن باید با کاهش سایر مالیات‌ها همراه باشد تا بالانس برقرار شود. در خصوص مالیات‌های مستقیم نیز باید انعطاف‌های لازم به خرج داده شود. شاید لازم باشد این مالیات‌ها هم به تدریج کاهش یابد. در طبق قانون جدید، مالیات حقوق کاهش پیدا کرد. در حالی که در قانون قبلی طبق ماده 131 مالیات حقوق تا 35 درصد هم می‌رسید. الان طبق اصلاحیه جدید قانون مالیات‌های مستقیم، مالیات حقوق بخش دولتی و خصوصی یکسان شده است و نرخ آن نیز پایین آمده است.
پس مشاهده می کنیم که مالیات مستقیم در بخش مالیات حقوق کاهش پیدا کرد. در بخش شرکت‌ها عدد آن ثابت شد و به 25 درصد رسید. مالیات ماده 104 کلا حذف شد و به تدریج پایه اصلی مالیات‌گیری در کشور مالیات بر ارزش افزدوه خواهد شد.   وی در انتها افزود: اگر درصد آن نیز هر سال 1 درصد افزوده شود تا به 15 درصد برسد ایرادی ندارد به شرط این که نظام جامع مالیاتی ایجاد و شفافیت ایجاد شود تا صرفا مصرف کننده هزینه آن را نپردازد. در نتیجه من از افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده تا رسیدن به 15 درصد دفاع می‌کنم و میانگین آن در دنیا نیز حدود 15 درصد است. در برخی کشورها بالای 20 درصد هم هست. البته در اقتصادهای شفاف که پرداخت کننده مالیات بداند که به ازای پرداخت مالیات، خدمات نیز دریافت می‌کند. اشکالی الان باعث اعتراض مردم می شود این است که به ازای پرداخت مالیات، خدمات مناسب دریافت نمی‌کنند.
 

۱۳۹۴/۰۵/۲۱ ۱۱:۰۵:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 283]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن