محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826731613
احمدی نژادی ها در «جبهه یکتا» چه می کنند؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
احمدی نژادی ها در «جبهه یکتا» چه می کنند؟
در آستانه انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی جمعی از معاونان و وزرای سابق دولت احمدی نژاد با راه اندازی «جبهه یکتا» مدعی هستند که تصمیم به فعالیت سیاسی دارند اما ارتباطی با رییس سابق خود ندارند.
هفته نامه صدا - اعظم ویسمه: در روزهای گرم خرداد که اخبار رسانه ها به بازداشت یاران نزدیک احمدی نژاد اختصاص داشت و حلقه اطراف او با راهی شدن یکی، یکی معاونانش به اوین کوچکتر از گذشته می شد؛ جمع دیگری از نزدیکان به رییس دولت سابق هم با اتحادشان خبرساز شدند. جمعی از وزرا و معاونان محمود احمدی نژاد کمتر از 10ماه مانده به انتخابات مجلس از جبهه یکتا (یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی) رونمایی کردند. گرچه این جمع با عنوان «یاران» گردهم آمده اند اما در مواضع اولیه خود مدعی شده اند که ایران احمدی نژاد نیستند و از جلسات ساختمانهای ولنجک و جنت آباد (محل نشست های احمدی نژاد با حلقه نزدیکانش) نیامده اند.
این اولین بار نیست که در آستانه یک انتخابات جمعی از نزدیکان احمدی نژاد با راه اندازی تشکیلاتی راه خود را از او جدا می کنند و یا حدال مدعی می شوند که تشکیلاتشان ارتباطی با او ندارد؛ پیش از این در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز جمعی از وزرای دولت نهم و دهم که به عنوان اخراجی های دولت احمدی نژاد شناخته می شدند «جبهه پایداری» را شکل دادند. اکنون در آستانه انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی جمع دیگری از معاونان و وزرای سابق دولت احمدی نژاد با راه اندازی «جبهه یکتا» مدعی هستند که تصمیم به فعالیت سیاسی دارند اما ارتباطی با رییس سابق خود ندارند.
اسب تروای احمدی نژاد یا اصولگرایان؟
تحلیل ها اما درباره شکل گیری این تشکل جدید سردرآورده از دل جریان احمدی نژاد پیرامون دو دیدگاه ارائه می شود. با توجه به نزدیک شدن به انتخابات مجلس و تشدید فعالیت های انتخاباتی احمدی نژاد که خود را به صورت سفرهای استانی و شرکت در مراسم مذهبی در جمع مردم در مساجد و امامزاده ها و سخنرانی های گاه و بیگاه نشان داده است؛ برخی تشکیل این جبهه جدید را با توجه به سابقه اعضای آن و وابستگی شان به احمدی نژاد، تلاش جدید جریان سوم تیر برای تصاحب کرسی های سبز پارلمان می دانند.
برخی «جبهه یکتا» را اسب تروای احمدی نژاد خوانده و می گویند استقلال فکری وزیران و مدیران سابق احمدی نژاد از او واقعی نیست. براساس این تحلیل، گرچه موسسان «جبهه یکتا» عنوان می کنند ارتباطی با احمدی نژاد ندارد اما در عالم سیاست دور از ذهن نیست که بین حرف و عمل فاصله باشد؛ جبهه یکتا از فاصله هایش با احمدی نژاد بگوید اما چراغ خاموش در آستانه انتخابات مجلس پیش برنده اهداف همان تیم رییس دولت نهم و دهم باشد.
از سوی دیگر ممکن است که این جریان هدف صرف انتخاباتی نداشته باشد و با توجه به سابقه موسسان آن که همگی در سمت های وزارت و معاونت دولت احمدی نژاد فعالیت داشته اند، برای دفاع از عملکرد دوره هشت ساله احمدی نژاد و پاسخ به انتقادات که این روزها با بازداشت اعضای ارشد آن دولت به اوج خود رسیده وارد میدان شده و سعی در دفاع از کارنامه گذشته خود و دولت های احمدی نژاد داشته باشند؛ دفاع هایی که می تواند با تغییر زمین بازی و انتقادهای سازمان یافته علیه دولت «تدبیر و امید» همراه شود. مطمئنا برای تاثیرگذاری بیشتر، این دفاع ها بهتر است از سوی کسانی مطرح شود که مدعی جدایی از احمدی نژاد هستند. اعضای جبهه یکتا که بخشی از آنها از وزرای سابق احمد نژاد هستند، قطعا در تمامی مشکلات دو دولت گذشته سهیم هستند و نمی توانند خود را از این طیف جدا کنند.
اما تحلیل دیگری که نمی تواند دور از ذهن باشد و نمی شود به آن بی توجه بود، تاکتیک اصولگرایان برای برخورد با جریان احمدی نژاد با راه اندازی تشکیلات جدید است. از یکسال گذشته تاکنون جریان اصولگرایی با برگزاری همایش ها و جلسات گوناگون تلاش داشته تا شکست های اخیر خود را در انتخابات ها که به دلیل پراکندگی و لیست های متعدد از سوی گروه های مختلف این جریان بوده را جبران کرده و در انتخابات مجلس دهم حضور واحد و یکپارچه از جریان اصولگرایی به نمایش بگذارد. این تلاش ها از سوی بزرگان این جریان تا آنجا پیش رفته که مدعی هستند فاصله های جریانات سنتی همچون موتلفه و جامعه روحانیت مبارز با جریانات افراطی و تندرو همچون جبهه پایداری به حداقل رسیده و ارائه لیست مشترک با آنها نیز دور از ذهن نیست.
در چنین شرایطی مطمئنا جریان احمدی نژاد ساز ناکوک برای جبهه اصولگرایی خواهدبود که می تواند با ورود خود در دقیقه نود همه بازی اصولگرایان را بر هم زند. مواجهه اصولگرایان با یکتا درواقع به نوعی نمایش رفتار اصولگرایان در دوگانگی برخورد با احمدی نژاد است. آنها نه می توانند ارتباطشان را با احمدی نژاد قطع بکنند و نه حاضر هستند که تبعات بودن با احمدی نژاد را بپذیرند. جدای از ارتباطات و امکانات مالی او به عنوان رییس دولت سابق، هنوز با همان شیوه های پوپولیستی در بخش هایی از مردم پایگاه و رای دارد که اصولگرایان نمی توانند آن را فراموش کنند.
تشکیل گروه هایی همچون «یکتا» که از جداشدن جمعی از وزیران و مدیران سابق احمدی نژاد از گرد او خبر می دهد می تواند با آغوش باز اصولگرایان روبرو شود. درواقع تشکیل «جبهه یکتا» می تواند از یک سو تلاش اصولگرایان برای خالی کردن اطراف احمدی نژاد از نیروهای اجرایی و به نوعی مهارکردن او در انتخابات پیش رو به حساب آید و از سوی دیگر جذب حدال بخشی از آرای او با حمایت از مدیران و وزرای سابق دولتش باشد.
اگر بپذیریم که هیچ یک از این تحلیل ها درست نباشد و تنها جمعی از یاران سابق احمدی نژاد با یکدیگر برای فعالیت سیاسی متحد شده باشند مطمئنا به زودی و با نزدی کشدن به انتخابات دور دهم مجلس مواضع این جریان در نزدیکی به طیف اصولگرایان و یا تیم احمدی نژاد شفاف تر خواهدشد. کما اینکه با بررسی سوابق هر یک از این افراد در دو سال گذشته مشخص می شود که به عنوان وزرا و معاونان دولت احمدی نژاد در دفاع از عملکرد خود و دولت نهم و دهم سخن گفته و بعضا انتقاداتی را نسبت به دولت اعتدال مطرح کرده اند کامران دانشجو اما گفته «هدف ما تقابل با دولت نیست؛ ما آمده ایم در عرصه های مختلف به دولت کمک کنیم. اگر آنها از ما نظر بخواهند نظرات مان را در عرصه های مختلف ارائه کنیم اما حتما نقد منصفانه را نیز مدنظر داریم.»
واکنش ها به اعلام موجودیت یکتا
از 25 خردادماه که جبهه یکتا رسما با برگزاری همایشی در مجتمع فرهنگی شهدای هفتم تیر با محوریت برخی از وزرای دولت نهم و دهم، برخی نمایندگانم مجلس، معاونین و مدیران کل و استانداران دوره احمدی نژاد اعلام موجودیت کرد؛ واکنش ها به این شکل جدید در عرصه سیاسی آغاز شد. موسسان این جبهه اعلام کرده اند که «این جبهه با هدف بررسی و گزارش مشکلات کشور به صورت شفاف در موضوعات سیاست خارجی، داخلی، اقتصادی، فرهنگی و آسیب های اجتماعی به مسئولان تشکیل شده است.»
اعلام شده دبیری این جبهه تا تشکیل جلسه و مشخص شدن شورای مرکزی بر عهده حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش دولت دهم خواهدبود که سمت سخنگویی این تشکیلات را نیز بر عهده دارد.
آنگونه که خبرگزاری فارس گزارش داده جبهه «یکتا» که شامل سه تشکل سیاسی اصولگرا می شود در جهت تقویت و وحدت بیشتر بین اصولگرایان کار خود را آغاز خواهدکرد که در همین راستا هیات موسس این جبهه با برخی از احزاب، جریانات، شخصیت های سیاسی اصولگرا و جامعتین دیدارها و مذاکراتی را انجام داده اند.
برخی از اعضای موسس جبهه یکتا در اولین موضع گیری های خود به صراحت ارتباط خود با احمدی نژاد را تکذیب کرده اند. محمد عباسی وزیر پیشین ورزش در دولت احمدی نژاد گفته: «ما آقای احمدی نژاد را تنها به عنوان رئیس جمهور دولت نهم و دهم که در خدمتشان بودیم قبول داریم و این جمع بدون مشورت با ایشان تشکیل شده است.» کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم و عضو هیئت موسس جبهه یکتا نیز در حاشیه اولین نشست جبهه مذکور اظهار می کند: «جبهه یکتا از مجموعه ای از یاران همفکر تشکیل شده است و این تشکل هیچ گونه رابطه تشکیلاتی با احمدی نژاد ندارد. البته نمی توان جبهه یکتا را متشکل از مدیران و وزیران دولت های نهم دهم منهای احمدی نژاد دانست. بلکه اعضای این جبهه را مجموعه ای از نیروهای همسو و همفکر تشکیل می دهند.»
از سوی دیگر سایت دولت بهار که از رسانه های نزدیک به جریان احمدی نژاد است، در واکنش به اعلام موجودیت «یکتا» می نویسد «ریل یکتا با احمدی نژاد یکی نیست» این سایت با بیان اینکه ارتباطی بین این دو جبهه وجود ندارد ادامه می دهد: «درباره جبهه یکتا، ضمن احترام به شخصیت های موسس آن که در گذشته خدماتی انجام داده اند، خاطرنشان می شود که ریل این تشکل سیاسی با رئیس جمهور سابق کشورمان یکی نیست و شایسته است از هر اقدامی که زمینه ایجاد تصور این همانی بین رفتار سیاسی جبهه یکتا و هواداران دکتر محمود احمدی نژاد می شود جلوگیری شود.»
جبهه یکتا و تجربه جبهه پایداری
جبهه تازه تاسیس یکتا از جهاتی یادآور جبهه پایداری است. در آستانه انتخابات دوره نهم مجلس پس از آنکه تلاش ها برای تشکیل جریانی موسوم به «شورای حکمیت اصولگرایان» به نتیجه نرسید «جبهه پایداری انقلاب اسلامی» متشکل از اخراجی های دولت نهم و دهم و اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس که از مدافعان سرخست احمدی نژاد در مجلس بودند اعلام موجودیت کرد موسسان جبهه پایداری در ابتدا هرگونه ارتباط خود با دولت وقت را تکذیب کرده و حتی باقری لنکرانی در نشست اعلام موجودیت این جبهه اعلام کرد که احمدی نژاد از گفتمان سوم تیر فاصله گرفته و هدف از تشکیل این جبهه گردهمایی افرادی است که خواستار بازگشت به گفتمان اولیه سوم تیر هستند. موسسین این جبهه با روحانیون رادیکال جریان راست همچون مصباح یزدی، خوشوقت و شیخ محمد یزدی دیدار کرده و در نهایت مصباح یزدی را به عنوان پدر معنوی جریان خود معرفی کردند.
گرچه این جریان از ابتدا بر جدایی از احمدی نژاد تاکید کرد اما تا پایان دولت او به عنوان سرسخت ترین مدافعان دولت او در مجلس و خارج از مجلس حمایت های تمام قدی از او داشتند. پس از اتمام دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد اما به شدت از او تبری جستند به گونه ای که سخنگوی جبهه پایداری بیان کرد: «اگر به سال 84 بازگردیم و همان ویژگی هایی که موجب شد به آقای احمدی نژاد رای دهیم بدون تغییر در او بود دوباره به وی رای می دادیم اما تغییر حاصل شده لذا حمایت ها هم تغییر می کند و ما صریحا می گوییم حمایت و همراهی از آقای احمدی نژاد نداریم و آن را در آشکار و پنهان عنوان می کنیم.»
بررسی مسیر طی شده توسط جبهه پایداری به نوعی پیش بینی وضعیت جبهه تازه تاسیس یکتا را روشن می کند. هرچند نزدیکان و وزرا و معاونان سابق احمدی نژاد بخواهند راه خود را از رییس سابق شان جدا کنند اما نمی توان فراموش کرد این افراد با پذیرش شیوه و نوع مدیریت احمدی نژاد در دولت او حاضر بوده و فعالیت داشته اند؛ هریک از آنها به نوعی مسوول انتقاداتی هستند که امروز علیه دولت نهم و دهم مطرح است و در ایجاد مشکلات برای کشور نقش داشته اند؛ این موضوع ناخواسته آنها را به رییس شان پیوند می دهد و چاره ای جز دفاع از عملکرد گذشته خود و احمدی نژاد ندارند.
به نظر می رسد مشکل مشترک جبهه پایداری و جبهه یکتا با احمدی نژاد همان حضور مشایی در کنار اوست به نوعی که این جمع نیز همچنان به احمدی نژاد بدون مشایی وفادار است. این را می توان در مواضع اولیه اعضای موسس جبهه یکتا دید. حتی کامران دانشجو در اظهارنظری کنایه آمیز گفته است:«این جبهه دغدغه شعارهای انقلابی و نه دغدغه مکتب ایرانی دارد.»
یکتا و دولت در سایه احمدی نژاد
در هفته های اخیر برخی از رسانه ها و سایت های نزدیک به جریان اصولگرا از تشکیل «دولت در سایه» احمدی نژاد خبر داده و نوشته اند این دولت در سایه حاصل از اجماعی است که احمدی نژاد و وزرای سابقش انجام داده اند تا همزمان با اقدامات دولت یازدهم، در بخش های مختلف این اقدامات را رصد و تحلیل کنند و در راستای همین اقدامات خود را برای انتخابات آینده آماده نگاه دارند.
هفته نامه «طلوع صبح» اخیرا با انتشار اسامی اعضا دولت در سایه نوشته است: طبق احکامی که توسط احمدی نژاد صادرشده است، «دولت در سایه» 29 مقام مسئول دارد که هر یک از این افراد مسئولیت رصد و تحلیل فعالیتها و عملکرد مسئولیت های متناظر خود در دولت یازدهم را بر عهده دارند. آنچه در بین این اسامی جلب توجه می کند اینکه برخی از این نام ها با اعضای اصلی جبهه یکتا یکسان است؛ به عنوان مثال از فریدون عباسی به عنوان مقام مسئول حوزه سازمان انرژی اتمی و حمیدرضا حاجی بابایی، مقام مسئول حوزه وزارت آموزش و پرورش نام برده شده که در هر دو لیست حضور دارند.
هرچند وجود عنوان دولت در سایه از سوی ثمره هاشمی یکی از نزدیکان احمدی نژاد تکذیب می شود، اما وجود جلسات و نشست های احمدی نژاد با وزرای سابقش هیچ گاه تکذیب نشده است. وجود چنین اخباری در عدم وابستگی جبهه یکتا به احمدی نژاد تردید ایجاد می کند. با این حال اولین واکنش وزارت کشور به تشکیل این جبهه از سوی حسین مقیمی بوده که او اعلام کرده «هر حزب و گروهی برای فعالیت سیاسی باید از کمیسیون ماده 10 احزاب مجوز قانونی دریافت کند.» او تاکید کرده که «فعالیت حزبی با نام «یکتا» غیرقانونی است. هرگونه فعالیت سیاسی افراد در قالب حزب، گروه و تشکل و با هر عنوان و نامی باید با دریافت مجوز باشد؛ از این رو تحرکاتی که این روزها با عنوان یکتا انجام شده خلاف قانون است و آنها باید پاسخگو باشند.»
اما برخلاف تاکید مکرر مسئولین وزارت کشور مبنی بر غیرقانونی بودن تشکل سیاسی یکتا، به نظر می رسد برای دور زدن قانون یاران سابق احمدی نژاد مسیر تازه ای پیدا کرده اند. سید محمد حسینی (وزیر سابق ارشاد) عضو هیئت موسس جبهه یکتا ضمن تاکید بر اینکه جبهه «یکتا» بنا دارد در کل مسائل کشور تاثیرگذار باشد گفته است که جبهه «یکتا» حالت یک حزب و تشکل رسمی سیاسی را ندارد بلکه یک جبهه گفتمانی است. این مسیری است که جبهه پایداری نیز تا مدت ها طی کرده و حاضر به اخذ مجوز از وزارت کشور نبود.
موسسان یکتا: احمدی نژاد را صرفا به عنوان رئیس دولت های نهم و دهم قبول داریم
اسامی برخی از اعضای هیات موسس و مواضع آنها درباره جبهه یکتا به شرح ذیل است:
1- حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش دولت دهم: حرکتی که امروز شاهد هستید به یک سال و نیم قبل و احساس مسوولیت در برابر نظام و انقلاب بر می گردد.
2- فریدون عباسی دوانی، رئیس سازمان انرژی اتمی دولت دهم: این مجمع به صورت جداگانه فعالیت های خودش را دنبال می کند و احمدی نژاد هم افراد و سازوکار خودش را دارد.
3- محمدمهدی زاهدی، وزیر علوم و تحقیقات دولت نهم: این تشکل یک تشکل اصولگراست و سعی می کند با جریان اصولگرایی کشور هماهنگ باشد.
4- کامران دانشجو، وزیر علوم و تحقیقات دولت دهم: «یکتا» هیچ رابطه تشکیلاتی با آقای احمدی نژاد ندارد.
5- سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دهم: جبهه یکتا را با نگاه اصولگرایی شکل داده ایم.
6- محمدحسن طریقت منفرد، وزیر بهداشت دولت دهم
7- مسعود زریبافان، رئیس بنیاد شهید دولت دهم: ما قصد دادن لیست در انتخابات را نداریم.
8- محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان دولت دهم: آقای احمدی نژاد را تنها به عنوان رئیس جمهور دولت نهم و دهم که در خدمتشان بودیم قبول داریم/ یکتا درحقیقت یک جبهه گفتمانی است.
9- مصطفی محمدنجار، وزیر دفاع دولت نهم و وزیر کشور دولت دهم
10- علیرضا علی احمدی: وزیر آموزش و پرورش دولت نهم
11- ابراهیم عزیزی، معاون توسعه و برنامه ریزی دولت نهم
12- اسدالله عباسی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت دهم
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
عضو جبهه یکتا در گفتوگوی تفصیلی با فارس: اضلاع اصولگرایی بدون حضور یکتا ناقص بود/ مشایی دیگر با احمدینژاد نی
عضو جبهه یکتا در گفتوگوی تفصیلی با فارس اضلاع اصولگرایی بدون حضور یکتا ناقص بود مشایی دیگر با احمدینژاد نیست لیست مستقل اصولگرایان در عین وحدت خیانت استیک عضو جبهه یکتا با بیان اینکه مشایی دیگر با احمدینژاد نیست گفت اصولگرایی بدون احمدینژاد معنایی ندارد و اضلاع اصولگراییشرق: دستور به احمدی نژادی ها
شرق دستور به احمدی نژادی ها تهران- ایرنا- روزنامه شرق در شماره روز شنبه دهم مرداد در تشریح تیتر یک نوشت ورود برای عموم ممنوع قرار است در این مکان نشست سراسری تبیین اندیشه های امام و انقلاب برگزار شود و شاه بیت صحبت های مجتبی ثمره هاشمی در این نشست مساله ای غیر از تبیین مبانظرسنجیهایجهتدار هم به احمدینژادیها پشت کردند!
نظرسنجیهایجهتدار هم به احمدینژادیها پشت کردند رسانهها بهویژه سایتهای خبری با انجام نظرسنجیهای مختلف سعی میکنند تأییدی مردمی بر سوگیریهای خود در مسائل سیاسی داشته باشند اما ممکن است این روش همیشه جوابگو نباشد و برپایی نظرسنجی اختلاف نظر مردم با آن رسانه را عیان کندمیرتاجالدینی:جبهه یکتا خط و ربطی با احمدینژاد ندارد/ کارنامه دولت دهم قابل دفاع است
میرتاجالدینی جبهه یکتا خط و ربطی با احمدینژاد ندارد کارنامه دولت دهم قابل دفاع است معاون پارلمانی دولت دهم میگوید کارنامه دولت قبل مثبت و قابل دفاع است هرچند که این عملکرد خالی از ایراد نیست به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام سید محمدرضا میرتاجالدینی معاون پارلمانی دولت دهم درئیس در سفر، معاونان در زندان؛ آیا احمدینژاد به قدرت بازمیگردد؟/خرازی: احمدینژادیسم تهدیدی علیه ایران است
رئیس در سفر معاونان در زندان آیا احمدینژاد به قدرت بازمیگردد خرازی احمدینژادیسم تهدیدی علیه ایران است خبرگزاری امریکایی اسوشیتدپرس با انتشار گزارشی به تحرکات اخیر محمود احمدینژاد و دورخیز او برای بازگشت دوباره به عرصه سیاسی کشور اشاره کرده و درباره احتمال موفقت او در انجبهه یکتا در نامه سرگشادهای به رئیس جمهور: تیم مذاکرهکننده مثل پاسخگویی تیم آمریکایی به کنگره پاسخگوی کمیته
جبهه یکتا در نامه سرگشادهای به رئیس جمهور تیم مذاکرهکننده مثل پاسخگویی تیم آمریکایی به کنگره پاسخگوی کمیته منتخب مجلس باشدجبهه یکتا در نامه سرگشاده از رئیسجمهور خواست اجازه داده شود مثل کنگرۀ آمریکا تیم مذاکرهکننده در چندین جلسه و با حضور دوربینهای صدا و سیما در برابر کمیتهنامه جبهه یکتا به روحانی درباره برجام
نامه جبهه یکتا به روحانی درباره برجام جبهه یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی یکتا در نامهای به رئیس جمهور نکاتی را درباره نتیجه مذاکرات هستهای ایران و غرب گوشزد کرد به گزارش فرهنگ نیوز متن نامه سرگشاده جبهه «یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی» یکتا –گردهمایی احمدینژادیها در تهران؟
گردهمایی احمدینژادیها در تهران روز نو احمدی نژاد که به نظر می رسد یاران سابقش یعنی همان حزب یکتا او را رها کردند در تلاش است دانه دانه آخرین امیدهای خود را نیز دور هم جمع آوری کند تا در عالم سیاست دست کم در حد خبر زنده باشد او قرار است 600 یا 700 نفر را در گردهمایی پنشکایت بازی احمدی نژادی ها با یاران روحانی/ اشرفی اصفهانی هدف جدید رئیس دولت مهرورزی
شکایت بازی احمدی نژادی ها با یاران روحانی اشرفی اصفهانی هدف جدید رئیس دولت مهرورزی سیاست > احزاب و شخصیتها - هنوز یک هفته از اعلام خبر شکایت محمود احمدی نژاد از اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نگذشته است که امروز وکیل احمدی نژاد از شکایت دیگر رئیس دولت دهم ازواکنش عارف به ائتلاف روحانی و لاریجانی/ توصیه برای اشغال فرهنگی سرزمین های دشمن/ 80 نفر «احمدی نژادی» در مجلس/
واکنش عارف به ائتلاف روحانی و لاریجانی توصیه برای اشغال فرهنگی سرزمین های دشمن 80 نفر احمدی نژادی در مجلس پس لرزههای یک انتصاب فامیلی طرح عجیب وزارت نفت برای استخدام انتقاد تند دختر هاشمی از وزیر ورزش احتمال شکایت تتلو از صدا و سیما رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطمتهمان علیه شاکیها؛ چالش جدید احمدینژادیها برای روحانی+جدول
ایلنا بررسی میکند متهمان علیه شاکیها چالش جدید احمدینژادیها برای روحانی جدول جلسه امروز دادگاه رییس سابق تامین اجتماعی با یک اتفاق جالب همراه بود٬ شکایت از وزیر کار اتفاقی که گویا به یک روند میان نزدیکان محمود احمدینژاد تبدیل شده است٬ کمااینکه پیش از وی٬ بقایی و خود احمدیمتهمان علیه شاکیها؛ شکایتهای احمدی نژادیها از دولت یازدهم
متهمان علیه شاکیها شکایتهای احمدی نژادیها از دولت یازدهم سیاست > دولت - جلسه امروز دادگاه رییس سابق تامین اجتماعی با یک اتفاق جالب همراه بود٬ شکایت از وزیر کار اتفاقی که گویا به یک روند میان نزدیکان محمود احمدینژاد تبدیل شده است٬ کمااینکه پیش از وی٬ بقایی و خودتبیین نظرات امام نیازی به درهای بسته ندارد/ مساله اصلی گردهمایی احمدینژادیها؛ حضور یا عدم حضور در انتخابات آ
تبیین نظرات امام نیازی به درهای بسته ندارد مساله اصلی گردهمایی احمدینژادیها حضور یا عدم حضور در انتخابات آینده است همایش حامیان محمود احمدینژاد 8 مرداد در دانشگاه ایرانیان واقع در منطقه جنتآباد تهران برگزار شد سخنران اصلی این گردهمایی محمود احمدینژاد بود در این همایش اروایت یک روزنامه اصلاح طلب از حاشیه های نشست احمدی نژادی ها
روایت یک روزنامه اصلاح طلب از حاشیه های نشست احمدی نژادی هاتاریخ انتشار شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۳۸ روزنامه اعتماد در گزارشی پیرامون نشست احمدی نژادی ها در دانشگاه ایرانیان نوشت قرار است همايش احمدينژاديها اينجا در غرب تهران و محل دانشگاه غيرقانوني ايرانيان برگزارشکایت بازی احمدینژادیها با یاران روحانی
شکایت بازی احمدینژادیها با یاران روحانی هنوز یک هفته از اعلام خبر شکایت محمود احمدی نژاد از اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نگذشته است که امروز وکیل احمدی نژاد از شکایت دیگر رئیس دولت دهم از یکی از مردان روحانی خبرداده است و او کسی نیست جز محمد اشرفی اصفهانی که در گفتگوییشکایت احمدی نژادیهای «متهم» از دولت تدبیر و امید
وب سایت نزدیک به اصلاح طلبان عنوان کرد شکایت احمدی نژادیهای متهم از دولت تدبیر و امید جلسه امروز دادگاه رییس سابق تامین اجتماعی با یک اتفاق جالب همراه بود٬ شکایت از وزیر کار اتفاقی که گویا به یک روند میان نزدیکان محمود احمدینژاد تبدیل شده است٬ کمااینکه پیش از وی٬ بقایی و خشکایت بازی احمدی نژادی ها با یاران روحانی
شکایت بازی احمدی نژادی ها با یاران روحانی هنوز یک هفته از اعلام خبر شکایت محمود احمدی نژاد از اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نگذشته است که وکیل احمدی نژاد از شکایت دیگر رئیس دولت دهم از یکی از مردان روحانی خبرداده است و او کسی نیست جز محمد اشرفی اصفهانی که در گفتگویی گفته ب-
سبک زندگی
پربازدیدترینها