واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رئیس در سفر، معاونان در زندان؛ آیا احمدینژاد به قدرت بازمیگردد؟/خرازی: احمدینژادیسم تهدیدی علیه ایران است
خبرگزاری امریکایی "اسوشیتدپرس" با انتشار گزارشی به تحرکات اخیر محمود احمدینژاد و دورخیز او برای بازگشت دوباره به عرصه سیاسی کشور اشاره کرده و درباره احتمال موفقت او در انتخابات آتی مجلس و ریاست جمهوری گمانه زنی کرده و نظر کارشناسان ایرانی را جویا شده است.
آفتاب : خبرگزاری آسوشیتدپرس با اشاره به تحرکات سیاس اخیر احمدینژاد مینویسد:"رییس جمهوری پیشین ایران درصدد است تا دولت روحانی را به چالش بکشد. او مبارزات سیاسی را در آستانه برگزاری انتخابات مجلس که در ماه فوریه برگزار میشود آغاز کرده است. احمدینژاد را حمله با شعارهای تند علیه غرب و اسرائیل به یاد میآورند. او همچنین از مصالحه در مورد برنامه هستهای ایران خودداری میکرد. امروز بسیاری از یاران و معاونان او به اتهام فساد مالی در زندان بهسر میبرند. اما این سیاستمدار پوپولیست ایرانی درحومه شهرهای ایران از حمایت برخوردار است. احمدینژاد 58 ساله در جمع هواداران روز پنجشنبه گذشته سکوت دو سالهاش را شکست و از بازتعریف آرمانهای انقلاب گفت و آینده و پیروزی بسیار روشن برای خود و یارانش را نزدیک خواند. او گفت که باید موانع شیطانی از پیش پایش برداشته شوند. احمدینژاد بازهم تاکید کرد که ضدیت عمیقی با امریکا دارد."
به گزارش خرداد، این خبرگزاری در ادامه اشاره میکند که گرچه احمدینژاد با اجرای سیاست ارائه کمک ماهانه نقدی دل حاشیهنشینان را ربود اما طبقه متوسط شهری و رو به بالا از او راضی نیستند. این خبرگزاری مینویسد:"آنان او را مسبب تحریمهای فلجکننده بینالمللی علیه ایران به دلیل شعارهای ضدغربیاش میدانند. اکنون دولت ایران در حال دست و پنجه نرم کردن با تبعات سیاستهای گذشته است."
آسوشیتدپرس در ادامه به نقل از "صادق خرازی" یکی از سیاستمداران اصلاحطلب ایران مینویسد که احمدینژادیسم به عنوان یک پدیده سیاسی که با پوپولیسم اقتصادی و سیاست خارجی تندروانه همراه است هنوز یک تهدید علیه ایران است. این خبرگزاری در ادامه اشاره می کند که به دلیل آن که نظرسنجی شفافی در ایران انجام شده نمیتوان گفت که احمدینژاد تا چه اندازه از شانس برای بازگشت به قدرت برخوردار است.
اسوشیتدپرس در پایان اشاره میکند که محافظهکاران ایرانی از افزایش محبوبیت روحانی نگران هستند و در این باره مینویسد:"آنان از میانهروی دولت روحانی احساس خطر میکنند و میترسند که ایران با ورود فرهنگ و سرمایه غربی مواجه شود به همینخاطر بسیاری از آنان در حال حاضر در مجلس احمدینژاد را متحد طبیعی خود میدانند چرا که مخالف ایده دموکراسیخواهانه اصلاحطلبانه و ضدامریکا و غرب است."
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]