تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853500754




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح محققان «رویان» برای کاهش دوقلوزایی ناشی از درمان ناباروری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: طرح محققان «رویان» برای کاهش دوقلوزایی ناشی از درمان ناباروری
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه رویان با اشاره به ارائه خدمات سلول درمانی در حوزه پوست و قرنیه به بیماران در این پژوهشگاه از کارآزمایی بالینی روش‌های سلول‌درمانی در بیماری‌های کلیوی، قلب و کبد خبر داد.
آفتاب : دکتر عبدالحسین شاهوردی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: با اتمام موفقیت‌آمیز این مراحل، ارائه خدمت در این حوزه‌ها نیز آغاز خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه در این پژوهشگاه سعی شده تا حلقه تحقیقات رویان با ارائه خدمات تخصصی به جامعه هدف به ویژه درمان بیماری‌های صعب‌العلاج گره بخورد، افزود: از این رو به نوعی تحقیقات این پژوهشگاه بر روی بیماری‌هایی متمرکز شده است که روش‌های متداول پاسخگوی درمان آنها نبوده و در سطح بین‌المللی نیز این گونه تحقیقات در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: اتخاذ رویکرد کارآزمایی‌های بالینی در تحقیقات رویان موجب شده که برخی از پروژه‌های تحقیقاتی این پژوهشگاه به فازهای نهایی خود نزدیک شود.

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه رویان با اشاره به تحقیقات انجام شده در حوزه بیوتکنولوژی، یادآور شد: تولید حیوانات شبیه سازی، از جمله رویکردهای ما در این حوزه است تا بتوانیم فرآورده‌های بیولوژیک را از طریق تکنیک‌های همانندسازی و یا ترانس ژنیک و دستکارهایی که بر روی رده‌های سلولی انجام می‌دهیم، تولید کنیم.

شاهوردی با تاکید بر اینکه توسعه بانک ذخیره سلول‌های بنیادی خون بند ناف در قالب یک شرکت دانش بنیان در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: این طرح با سرمایه گذاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع و جهاد دانشگاهی آغاز شده است و توانستیم با ایجاد نمایندگی‌هایی، خدمات خود را به صورت وسیع‌تر از یک بانک عمومی، به جامعه عرضه کنیم.

وی به اقدامات انجام شده در حوزه بیوتکنولوژی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در زمینه تولید حیوانات همانندسازی و حیواناتی با پتانسیل ژنتیک تجربیات خوبی به دست آوردیم که از آن جمله می‌توان به تولید برخی از حیوانات مانند «بز سانن» اشاره کرد که از نظر پتانسیل ژنتیکی دارای مزایای اقتصادی است و به خانواده های روستایی امکان می دهد که با تعداد کمی بز، میزان بالایی از شیر را تولید کنند.

شاهوردی با بیان اینکه این طرح در بسیاری از مراکز تحقیقاتی در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نژاد این بز نژاد اروپایی است و در ایران به تازگی به آن پرداخته شده است، اگر بخواهیم به صورت گسترده این نژاد را در کشور پرورش دهیم، باید بتوانیم با استفاده از تکنیک‌های جدید کمک باروری و تکنیک‌های همانند سازی در زمان کم تعداد زیادی دام از این نژاد را تکثیر کنیم.

وی اضافه کرد: این طرح به صورت پایلوت در سال 93 اجرایی شد و از تعداد پنج تا شش بز ساننی که در پژوهشکده رویان اصفهان دریافت کردیم توانستیم در زمان کمی گله 50 تا 60 تایی از این نژاد را تولید کنیم و امیدواریم بتوانیم به صورت صنعتی و نیمه صنعتی در زمینه تولید شیر و تولید دام از این نژاد گام‌های موثری برداریم.

تولید پروتئین نوترکیب با کاربرد در صنعت داروسازی

معاون پژوهشی پژوهشگاه رویان ادامه داد: تولید پروتئین‌های نوترکیب و پروتئین‌هایی که بتواند در صنعت دارو سازی به کار گرفته شود، از دیگر حوزه های تحقیقاتی ما است که با توجه به اینکه دانش فنی تولید این پروتئین‌ها به دست آمده است، امیدواریم در سال جاری به نتایج مطلوبی دست یابیم.

وی با تاکید بر اینکه اجرای پایلوت تولید برخی از این پروتئین‌ها آغاز شده است، ابراز امیدواری کرد که در سال جاری هم در فاز آزمایشگاهی و تحقیقاتی و هم در حد دارویی به نتایج قابل قبولی دست یابیم تا بر اساس آن گام‌های بعدی در زمینه تولید نیمه صنعتی و صنعتی این پروتئین‌ها برداشته شود.

خدمات سلول درمانی در حوزه بالینی

شاهوردی در خصوص ارائه خدمات سلول درمانی در فاز بالینی، توضیح داد: تحقیقات سلول درمانی بر روی برخی از بیماری‌ها در حد آزمایشگاهی و فاز مدل‌های حیوانی انجام و مقالات آن نیز منتشر شده است و در حال حاضر در فاز کارآزمایی‌های بالینی وارد شدیم که نتایج خوبی در زمینه درمان بیماری‌های عصبی چون فلج‌های مغزی، MS و قطع نخاعی به دست آمده است.

وی با بیان اینکه سلول درمانی در حوزه درمان بیماری‌های قلبی، فازهای دوم و سوم کارآزمایی‌های بالینی را پشت سر می‌گذارد، ادامه داد: در بیماری‌های کلیه با حمایت موسسه خیرین پژوهش کارهای خوبی در حد کار آزمایی‌های بالینی آغاز کردیم.

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه رویان با بیان این که در بیماری‌های استخوانی و غضروفی خدمات خوبی در حوزه سلول‌درمانی ارائه می‌شود، گفت: در حوزه پوست و قرنیه نتایج خوبی به دست آوردیم و به حد ارائه خدمات رسیده است ولی برخی از خدمات سلول درمانی در حوزه کلیه، قلب و کبد در فازهای اول و دوم کار آزمایی‌های بالینی قرار دارد.

شاهوری با تاکید بر اینکه کار آزمایی‌های بالینی دارای یک عقبه کارهای آزمایشگاهی و مدل‌های حیوانی را به دنبال دارد، یادآور شد: نتایج به دست آمده این اعتماد به نفس را در محققان این پژوهشگاه ایجاد کرده و توانستیم در حد کارآزمایی های بالینی وارد شویم.

خدمات سلول درمانی در بیماری‌های کبدی

شاهوردی به بیان خدمات سلول درمانی در بیماری‌های کبدی پرداخت و افزود: در بیماری‌های کبدی مزمن و حاد، سلول‌های کبدی کارایی خود را از دست می‌دهند و برای درمان این بیماران سلول‌های بنیادی مختلف در محیط آزمایشگاهی فرآوری می‌شوند و از طریق ورید و یا شریان وارد مناطقی از کبد می‌شوند که سلول‌ها را از دست داده است و از این طریق عملکرد کبد باز گردانده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این تحقیقات در دستور کار پژوهشگاه قرار دارد افزود: با قطعی شدن نتایج این تحقیقات و با رعایت اصول اخلاقی و تایید وزارت بهداشت قادر خواهیم بود تا این خدمات را به بیماران نیازمند ارائه دهیم.

کاهش دوقلوزایی ناشی از درمان ناباروری

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه رویان عمر علم تولید مثل و ناباروری و خدمات ناباروری در کشور را حدود سه دهه عنوان کرد و افزود: برای اینکه ‌احتمال حاملگی در افراد نابارور افزایش داده شود با توجه به سن، وضعیت و مشکلات مراجعه کنندگان سعی می‌شود تعداد زیادی جنین انتخاب شود که شانس حاملگی افزایش یابد. از این رو در برخی موارد چند قلوزایی اتفاق می‌افتد و این یکی از مشکلات روش‌های درمان ناباروری است.

وی یکی از تکنیک‌های رایج در دنیا برای جلوگیری از چندقلوزایی در این بیماران را روش ریداکشن ذکر کرد و ادامه داد: در این روش پزشک قادر است جنین‌های اضافه را بر اساس تکنیک‌های خاصی حذف کند.

شاهوردی خاطرنشان کرد: در این راستا یکی از اقدامات ما این است که سعی می‌شود در این زمینه به سیکل‌های طبیعی نزدیک شود؛ به گونه‌ای که تحریک‌ها به حداقل برساند تا تعداد کمتری تخمک با کیفیت مناسب دریافت شود؛ چرا که تخمک‌های با کیفیت جنین‌های خوبی را ایجاد خواهند کرد.

تولید اندام در بدن حیوانات

شاهوردی، تولید اندام اعضای بدن انسان در حیوان را از پروژه‌هایی دانست که را در مجموعه اصفهان دنبال می‌شود و با تاکید بر این که در این زمینه در ابتدای راه هستیم، گفت: این طرح با همکاری گروه سلول های بنیادی پژوهشکده بیوتکنولوژی و پژوهشکده سلول های بنیادی در دستور کار قرار دارد و امیدواریم نتایج خوبی در این زمینه به دست یابیم.

وی با اشاره به آخرین وضعیت این طرح خاطرنشان کرد: در این طرح در بدن حیوان بافت انسانی تولید می‌شود و باید در بافتی که قرار است منتقل شود، دستکاری هایی انجام شود تا بدن حیوان آن را بپذیرد و رد پیوند برای آن ایجاد نشود که در این تحقیقات در مرحله دستکاری سلولی و انتقال هستیم.




تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن