تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833300723
از نقاشی های تقلبی تا کوررنگی ون گوگ
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
از نقاشی های تقلبی تا کوررنگی ون گوگ
فرانسیسکو گویا نقاش اسپانیایی دوره رمانتیسم در قرن هجدهم است، که بیشتر پرتره هایی از آدم های چاق پول دار می کشید. سپس بعد از ابتلا به بیماری ای در پیری، دیوانه شد، خودش را در خانه اش زندانی کرد و شروع کرد به نقاشی کردن روی دیوارها.
هفته نامه چلچراغ - نادر قبله ای: قصد ما از این نظریه ها کم کردن ارزش آثار هنرمندان بزرگ نیست! همه می دانیم که انسان خطاپذیر است، بنابراین نمی توان نظریه هایی را که درباره چنین آثاری گفته می شود، کار حادثه و تصادف دانست. فقط موقعی که این نظریه ها را می خوانید، حواستان باشد که ما روی «نظریه» تاکید داریم؛ هیچ کدام از این ها ثابت نشده اند، ولی ارزش خواندن دارند.
کوررنگی ونسان ون گوگ
حتی اگر چیزی درباره هنر ندانید، احتمالا می توانید آثار او را، به واسطه شیوه متمایزش از دیگران، تشخیص دهید. حالا، وقتی می گوییم «رنگ آمیزی غیرعادی»، منظورمان این است که رنگ ها سر جای خودشان نیستند. برای مثال نقاشی گل آفتابگردان، نقاشی معروفی از اوست؛ نقاشی ای از یک گلدان آفتابگردان.
وسط گل ها قرمز روشن هستند- وسط آفتابگردان واقعی قرمز مایل به قهوه ای است و زردها هم به نسبت رنگ شده اند. ولی به همین خاطر او نقاشی نابغه است و ما نشستیم این جا و به او گیر می دهیم! این انتخاب های عجیب و غریب چیزهایی هستند که یک نقاشی واقعی را از بقیه جدا می کند. ولی یک چیز دیگر هم هست: این نقاشی را به یک نفر که کوررنگی دارد نشان دهید- مخصوصا آن ها که در دیدن رنگ قرمز مشکل دارند- و آن ها هم می گویند «رنگ بندی عجیبی؟ نه، به نظرم کاملا رنگ هایش واقعی است.»
از مدت ها پیش شایعه شده بود که ون گوگ، به همین دلیل، کوررنگی دارد. از این رو، طراحی به اسم کازونوری آسادا تمام نقاشی های این هنرمند را زیر فیلتری نوری گذاشت تا بفهمد ون گوگ، براساس نظریه کوررنگی اش، آن ها را چگونه می دیده و چیزی که فهمید این بود که انتخاب رنگ های عجیب و غریب ممکن است تصادف بوده باشد، چرا که بینوا قادر به درک آن ها نبود. او اصلا نمی دانست رنگدانه ای را که مخلوط کرده، قرمز بوده. شما می توانید مقایسه کارهای ون گوگ و کازونوری را کنار هم ببینید و خودتان بگویید کدام یک واقعی تر است.
احتمال تقلبی بودن نقاشی های سیاه گویا
فرانسیسکو گویا نقاش اسپانیایی دوره رمانتیسم در قرن هجدهم است، که بیشتر پرتره هایی از آدم های چاق پول دار می کشید. سپس بعد از ابتلا به بیماری ای در پیری، دیوانه شد، خودش را در خانه اش زندانی کرد و شروع کرد به نقاشی کردن روی دیوارها.
«شیطان پسرش را می بلعد» یکی از نقاشی های مشهور به اصطلاح سیاه اوست. سری ای از 14 نقاشی دیواری که گویا تصمیم گرفت خانه اش را با آن ها در سنین رو به مرگش تزیین کند. هیچ کس تا پیش از مرگ گویا نمی دانست چه کار می کند و آن موقع بود که نوه اش وارد خانه می شود و کارناوال وحشت او را می بیند.
در سال های اخیر، مورخ هنری، جوان خوزه جونکوئه را تحقیقات گسترده ای را درباره نقاشی های سیاه آغاز کرد و غرابت هایی را با داستان اصلی پیدا کرد. گویای روانی در دوره کشیدن این نقاشی ها هنوز دوستانی داشت که پیشش بروند، ولی مدرکی وجود ندارد که هیچ یک از آنها چیزهایی این چنینی دیده باشند. درواقع، صورت اموال محتویات خانه که پس از مرگ گویا برداشته شده بود، هیچ اشاره ای به نقاشی های سیاه او ندارد.
جونکوئه را فکر می کند این نقاشی های سیاه ممکن است تقلبی باشند؛ بخشی از توطئه نوادگان گویا برای به دست آوردن پول بیشتر از اسم او. ژولیت ویلسون بارو، یکی از گویاشناسان بزرگ که بقیه کارهای مورد شک گویا را هم تقلبی نامیده بود، می گوید اگر جونکوئه را راست بگوید، محتمل ترین کسی که می تواند این نقاشی های دیواری را کشیده باشد، پسر اوست. خاویر که بلد بود نقاشی بکشد، ولی هیچ گاه یاد نگرفت چگونه از این راه پول در بیاورد.
با وجود تمام سرنخ ها، موزه دار موزه پرادو اصرار دارد که این نقاشی ها نه قابل فروش اند و نه قابل جابه جایی، حتی اگر ثابت شود جعلی هستند، چرا که جزو میراث فرهنگی اسپانیا هستند.
موفقیت اندی وارهول و سندروم اسپرکر
در دهه 1960، هنرمند عجیبی به اسم اندی وارهول چشم انداز بصری هنر را برای همیشه تغییر داد، آن هم وقتی 32 بسته هم شکل سوپ را با قلم موی نقاشی اش در نگارخانه ای آویزان کرد و اسمش را شاهکار گذاشت. و به این شکل ژانر پاپ آرت متولد شد. پدیده استفاده از تصاویر تبلیغاتی، بازیگران و کتاب های کمیک نمادین ترین جریان هنری در قرن بیستم شد.
حالا اگر با کسی که چیزی از هنرش سرش نمی شود، در نگارخانه ای قدم بزنید که اثار وارهول در آن است، ممکن است طرف خیلی راحت بگوید: «این یکی کار کودکی است که اوتیسم دارد و در تعطیلات در اتاقش حبس شده.» بله، سندروم اسپرکر، گونه خفیفی از اوتیسم است؛ نوعی اختلال زیستی- عصبی است که با تاخیر در انجام مهارت های حرکتی نمود پیدا می کند.
چندین دهه پس از مرگ وارهول، چند استاد و دانشمند روان کاوی از جمله دکتر جودیت گولد و پروفسور مایکل فیتزجرالد این بیماری را در او تشخیص دادند. اختلالات اوتیسمی با رفتاری چون نشان دادن محدود احساسات، گفتار مختصر و عقده های ذهنی به کارهای روزمره و علاقه مندی ها توصیف می شود؛ کهکسانی که وارهول را از نزدیک می شناختند، تمام این ها را در او تایید می کنند.
او به شکلی غیرعادی فقط خودش را محدود به کشیدن یک قوطی سوپ آماده، آن هم به دفعات بسیار، نکرد؛ دوستان او گزارش کرده اند که او هر روز سوپ گوجه فرنگی می خورد، و خودش در خود زندگی نامه اش گفته که عقده ذهنی ای به خریدن لباس های سبز داشته. مهم تر از همه این ها، وارهول برای شکل غیرعادی ارتباط برقرار کردنش با مردم، بدنام بود. یک بار که یکی از دوستانش خودکشی ناموفقی کرده بود، گفته بود کاش آن جا بوده تا از این کار او فیلم می گرفت؛ که این هم نوع جامعه گریزی است که از ویژگی مبتلایان به اوتیسم است. پس از مرگ وارهول، کشف شد که او مشکلاتی بیشتر از این ها داشته و به شکل بی پایانی بارها و بارها مشغول خلق دوباره «شام آخر» داوینچی بوده، آن هم 60 بار.
درک این موضوع که وارهول همیشه اصرار داشت که آثارش بی معنی هستند، یعنی او کاملا صادق بوده. هیچ وقت تلاش نمی کرد اظهارنظر پیچیده ای درباره آثارش بکند؛ او فقط آدمی با عقده ای روانی بوده که عاشق سوپ بود. خیلی زیاد. ولی نکته مهم این جاست: شاید این بوده که او در پروسه خلق چیزی بی معنی، پرتره ای از ذهنی خلق کرده که روی همان کار بی معنی قفل شده!
شاهکارهای کپی شده رامبراندو فرمیر
دوره رنسانس با پیشرفت سبک های ماورای رئالیسم قرن هفدهم فلاندری ها و هلندی ها، گام های بلندی برداشت؛ مشاهیری همچون یوهانس فرمیر، جان وان ایک، و رامبراند که آثارشان با جزئیات باورنکردنی ای از عکاسی خلق شد.
ولی دیوید هاکنی، نقاش انگلیسی، تئوری جدل آمیزی دارد که می گوید این هنرمندها قادر بودند چنین جزئیات دقیقی را کپی کنند. همان طور که هاکنی اشاره می کند، هنرمندان رنسانس ممکن بود کاملا از هستی اختراعی که بعدها دوربین عکاسی شد آگاه باشند؛ دستگاه ساده ای که اجازه می داد تصویری از زندگی واقعی روی سطحی نزدیک خودش طراحی شود. بحث هاکنی این است که برخی از شاهکارهای رنسانس احتمالا با استفاده از این دستگاه خلق شده و نقاشانشان آن ها را از این دستگاه روی بوم آورده اند.
البته مورخان و موزه داران از این اخبار که هنرمندانی قدیمی چنین فریب کاری کرده اند، عصبانی می شوند ولی هاکنی سریع پاسخ می دهد که این کار چیزی از ارزش های آن ها کم نمی کند! و این جاست که محققی به اسم تیم جنیسون وارد می شود، که هیچ تجربه ای در نقاشی نداشت. جنیسون و دستیارانش اتاقی واقعی را طوری چیدند که تا جایی که ممکن بود به صحنه نقاشی فرمیر، «درس موسیقی» نزدیک باشد و دوربینی هم آن جا گذاشتند. سپس جنیسون با استفاده از طرح نگاری، توسط دستیاری که نقاشی می دانست، مشغول کپی کردن صحنه شد.
نتیجه کار او اثبات مورد خاصی نیست. تنها چیزی که برایش مشخص شد، آشنا شدنش با تکنیک های نقاشی رئالسیم بود که خیلی با تکنیک های استفاده شده توسط این نقاشان رنسانسی فرق نمی کرد! می بینید؟ ما نمی گوییم همه چیز در زندگی دروغ است، ولی شاید دروغ باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]
صفحات پیشنهادی
نقاشیهای سخت و استوار
نقاشیهای سخت و استوار آثار مهدی حامدی به دیوار گالری هما میزبان علاقمندان نقاشی است مهدی حامدی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اصفهان در خصوص نمایشگاه نقاشیاش در گالری هما به خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان گفت در این نمایشگاه 25 اثر از کاردر «مسیر» نقاشی
در مسیر نقاشی نمایشگاه نقاشی نفیسه مرتضایی با عنوان مسیر در گالری هفتان میزبان علاقمندان است نفسیه مرتضایی هنرمند نقاش در خصوص نمایشگاه مسیر در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان گفت در این نمایشگاه 5 اثر بزرگ در سبک هایپر رتصاویر/ جایی که «ون گوگ» از دنیا رفت
تصاویر جایی که ون گوگ از دنیا رفتتاریخ انتشار يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۰۷ نقاشی که گوشش را برید و در ۳۷ سالگی خود را تسلیم مرگ کرد نقاش آفتابگردانها و شب پرستاره دو ماه پایانی زندگیاش را در اتاق کوچک زیر شیروانی در یک مهمانسرا گذراند اتاقی که ا«نویده گوگانی» به سراغ موسیقیدان افسانهای رفت
سهشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۵ نویده گوگانی در تازهترین تجربه نوشتاری خود با موضوع باربد درباره نامورترین موسیقیدان شاعر و خواننده دوران ساسانی دست به قلم شده است این نویسندهی کودکان که پیش از این کتاب یال طلایی را به ناشر سپرده بوده در تازهترین اثر تالیفی خود با موضکشف نقاشی ممنوعالخروج «پیکاسو»
سهشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۸ یک نقاشی ارزشمند اثر پابلو پیکاسو که بهدلیل اهمیت فرهنگیاش اجازه خروج از کشور اسپانیا را نیافت در یک کشتی در یکی از جزایر فرانسه کشف شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این نقاشی که تصویری از سر یک زن است و بنا بر برآورد ماموران گمرکدر نشست معرفی کتاب «رنگ جنگ ایران و عراق» مطرح شد انقلاب اسلامی بسیاری از هنرها را زنده کرد/نمایشگاه
در نشست معرفی کتاب رنگ جنگ ایران و عراق مطرح شدانقلاب اسلامی بسیاری از هنرها را زنده کرد نمایشگاه نقاشی دفاع مقدس در دنیا نداشتیم رنگ جنگ ایران و عراق به لحاظ نمادشناسی ستودنی استمؤلف کتاب رنگ جنگ ایران و عراق گفت تاکنون هیچ نمایشگاه نقاشی تحت عنوان دفاع مقدس در دنیا برگزار نشدهفراخوان نخستین جشنواره بینالمللی نقاشی کودکان بیمار
فراخوان نخستین جشنواره بینالمللی نقاشی کودکان بیمارنخستین جشنواره بینالمللی نقاشی کودکان و نوجوانان بیمار فراخوان خود را اعلام کرد به گزارش خبرگزاری فارس گروه سلامت و هنر در نظر دارد در حمایت از سلامت روان کودکان بیمار اولین نمایشگاه و جشنواره بینالمللی نقاشی را برگزارجایی که «ون گوگ» در آن مُرد + عکس
یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۱۸ نقاشی که گوشش را برید و در 37 سالگی خود را تسلیم مرگ کرد نقاش آفتابگردانها و شب پرستاره دو ماه پایانی زندگیاش را در اتاق کوچک زیر شیروانی در یک مهمانسرا گذراند اتاقی که امروزه مقصد علاقهمندان هنر و گردشگرهایی از سراسر دنیاست به گزارش خبرنگارجایی که «ون گوگ» در آن مُرد!
جایی که ون گوگ در آن مُرد شناسهٔ خبر 2878348 - یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۰ مجله مهر > دیگر رسانه ها نقاشی که گوشش را برید و در ۳۷ سالگی خود را تسلیم مرگ کرد دو ماه پایانی زندگیاش را در اتاق کوچک زیر شیروانی در یک مهمانسرا گذراند اتاقی که امروزه مقصد علاقهمندان هنر ونقاشیهایی از دل جنگ در ایشتار و لالش
نقاشیهایی از دل جنگ در ایشتار و لالش جنگ اتفاقات خشن و ناراحتکنندهای که چند متر آن طرفتر از ما در حال رخ دادن است روی بومهای نقشی از دل جنگ منعکس شده است بابک بهارستانی مدیر نگارخانه سایه و مسئول برگزاری نمایشگاه ایشتار و لالش در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی گروچرا گوگل باید از ویندوز ۱۰ بترسد؟
چرا گوگل باید از ویندوز ۱۰ بترسد شناسهٔ خبر 2874501 - پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۷ مجله مهر > دیگر رسانه ها با ثبت ۱۴ میلیون نصب در ۲۴ ساعت اول ویندوز ۱۰ رکورد تاریخی در دنیای نرمافزار بر جای گذاشت خبرآنلاین نوشت پرسش مهم اینجاست که چرا مایکروسافت حاضر به عرضه رایگان جدنخستین دوره مسابقات نقاشی ژئوپارک قشم برگزار می شود
نخستین دوره مسابقات نقاشی ژئوپارک قشم برگزار می شود قشم - ایرنا - سرپرست مدیریت ژئوپارک قشم گفت نخستین دوره مسابقات نقاشی ژئوپارک با هدف آشنایی دانش آموزان سراسر جزیره قشم با هویت و مفهوم این میراث جهانی و تلاش همگانی برای حفظ آن در این جزیره برگزار می شود به گزارش روز سه شنبهنقاشیهای فرشچیان یک اوکراینی را شاعر کرد
شعر نقاشیهای فرشچیان یک اوکراینی را شاعر کرد آهی که رفته بر باد عنوان مجموعهای از شعرهای آنشلاورنر شاعر اوکراینی آلمانی است که با الهام از آثار فرشچیان سروده شده است به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز آنشلا ورنر شاعر اوکراینی آلمانی است که شعرهای بسیاری سروده است برخییادداشت مهمان/ «نقاشی وارداتی» از شاهان و درباریان شیفته غرب تا روزگار ما
یادداشت مهمان نقاشی وارداتی از شاهان و درباریان شیفته غرب تا روزگار مافرح پهلوی پیش قراول جریان نو ظهور هنری بود که با ارتباط با دنیای غرب بخشی از تجربه هنری غرب را وارد ایران کرد که نه زمینههای اجتماعی اقتصادیاش را میشناخت نه نسبتی که با تاریخ و فرهنگ ایران برقرار ساخته را دکارتون: قبر گوگل!
کارتون قبر گوگل بدون شرح روزنامه شهروند بدون شرح کاریکاتور از احسان گنجی تاریخ انتشار ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۱چینی ها میراث فرهنگی تقلبی ساختند+ ویدئو
چینی ها میراث فرهنگی تقلبی ساختند ویدئو مقامات گردشگری چین یک برج تاریخی را در شهرشانگهای چین معرفی کردند که به علت انحراف ازمحورعمود به برج پیزا درایتالیا شباهت دارد &بالن اینترنتی گوگل بر فراز سریلانکا+عکس
بالن اینترنتی گوگل بر فراز سریلانکا عکس گوگل با استفاده از پروژه جدیدی با نام لون اینترنت رایگان و پرسرعتی را در اختیار شهروندان سریلانکا قرار داد به گزارش فرهنگ نیوز در اواسط سال 2011 میلادی پروژه ای با نام Loon در گوگل آغاز شد تا استفاده از اینترنت رایگان را برای ساکنا-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها