تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815769083




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«همراه بیمار»، راه جدید کاسبی!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
«همراه بیمار»، راه جدید کاسبی!




«همراه بیمار» از جمله شغل‌های کاذب است که به تازگی در بیمارستان‌ها دیده می‌شود. در بسیاری از بیمارستان‌ها افرادی مستقر هستند که از طرف پرستاران، به بیمارانی که همراه‌ نیاز دارند معرفی ‌می‌شوند تا در صورت تمایل به‌عنوان همراه بیمار کنار آنها بمانند.





روزنامه آرمان - سندوس محمدی: در سال‌های اخیر اخبار متعددی درباره اشتغال به شغل‌های کاذب روی خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفته است. تعدد اخبار و تحلیل‌ها در این زمینه اما هرگز باعث نشده است عجیب و غریب بودن برخی از این شغل‌ها، عادی شود. نیازهای اقتصادی باعث می‌شود برخی از افراد برای کسب حداقل درآمد به هر کاری دست بزنند. یکی از نمونه‌های شغل‌های کاذب که به‌تازگی رسانه‌ای شده شغل «همراه بیمار» با دریافت حقوق چند ده‌هزار تومانی در روز است.


رواج شغل‌های کاذب در جامعه و به‌ویژه در بین جوانان همواره انتقاد مسئولان و کارشناسان را برانگیخته است. روزبه‌روز بر آمار این شغل‌های کاذب افزوده می‌شود. نمونه‌های عجیب و غریبی که در سال‌های اخیر سربرآورده‌اند بیش از پیش مشکل‌آفرین شده‌اند. یکی از نمونه‌های جدید این شغل‌های کاذب عجیب و غریب موتورسوارانی هستند که طرح ترافیک را دور می‌زنند.

 این موتورسواران مبلغی ناچیز از راننده‌ای که ماشینش در طرح ترافیک است می‌گیرند و در مسیرهایی که دوربین‌های ثبت تخلف قرار دارند خود را به خودرو می‌چسبانند تا دوربین ثبت تخلف نتواند پلاک خودرو را ثبت کند! از نمونه‌های دیگر این شغل‌های عجیب و غریب کاذب گروه‌هایی هستند که در ازای دریافت مبلغی حاضرند در عزاها بگریند و در مجالس شادی برقصند. این روزها پای این شغل‌های کاذب به حوزه بهداشت و درمان هم رسیده است. «همراه بیمار» نمونه جدید این شغل‌های کاذب است که این روزها با سرعت زیادی رواج پیدا کرده است و حتی کار به جایی رسیده است که نمونه‌های شرکتی آن هم سر برآورده‌اند!


بیماری کسب‌و کار من است!



 همراه بیمار؛ ساعتی چند؟

«همراه بیمار» از جمله شغل‌های کاذب است که به تازگی در بیمارستان‌ها دیده می‌شود. در بسیاری از بیمارستان‌ها افرادی مستقر هستند که از طرف پرستاران، به بیمارانی که همراه‌ نیاز دارند معرفی ‌می‌شوند تا در صورت تمایل به‌عنوان همراه بیمار کنار آنها بمانند. بررسی‌ها نشان می‌دهد بیمارستان‌ها هزینه‌های افراد همراه را در بیمارستان‌های دولتی 20 هزار تومان با غذا و 9 هزار تومان بدون غذا و در بیمارستان‌های خصوصی تا 40هزار تومان در نظر می‌گیرند. اما بیمارانی که همراه ندارند، باید مبلغ بیشتری را پرداخت کنند تا بتوانند همراهی داشته باشند.

افرادی که می‌توانند به این نیاز بیماران پاسخ دهند، بابت هر 24 ساعت کنار مریض ماندن 100هزار تومان تا 150 هزار تومان دریافت می‌کنند و در صورتی که 12ساعت کنار مریض بمانند 50 هزار تومان تا 60 هزار تومان دریافت خواهند کرد. به گزارش ایسنا به نقل از اقتصادنیوز، اما مراکز و مؤسساتی نیز تشکیل شده‌اند و نیرو‌های خود را به بیمارستان‌ها اعزام می‌کنند تا همراه مریض بمانند. در این مراکز نرخ‌ها کمی متفاوت است.

 الزامی بودن همراه، توقع ایجاد می‌کند

یکی از دلایلی که خانواده فرد بیمار دست به خرید همراه برای فرد می‌زنند می‌تواند این باشد که تعلق خاطر لازم را به او ندارند. این درحالی است که وجود همراه در کنار بیمار می‌تواند روند بهبودی او را تسریع بخشد. یک کارشناس متخصص عمومی در این‌باره به «آرمان» می‌گوید: باید به مساله همراه بیمار ریشه‌ای‌تر نگاه کرد و به این مساله پرداخت که علت اینکه بیمار باید همراه داشته باشد چیست؟ امیرمحمود حریرچی می‌افزاید: به دلیل ضعف‌هایی که سیستم پرستاری دارد مانند کمبود پرسنل و نبود مراقبت‌های لازم، وجود همراه بیمار الزامی شده است. او ادامه می‌دهد: همراهان بیمار بخش بزرگی از خدمات پرستاری را انجام می‌دهند. ایفای خدمات پرستاری از سوی همراهان بیمار باعث شده است که در آنها یک حالت اضطراری برای بهبودی هرچه سریع‌تر بیمار شکل بگیرد.

او تصریح می‌کند: از یکسو نبود خدمات و مراقبت‌های  لازم در برخی بیمارستان‌ها و از سوی دیگر مشغله‌هایی که خانواده‌ها دارند و باعث می‌شود که زمان کافی برای مراقبت از بیمار در بیمارستان نداشته باشند باعث می‌شود مبلغی را به افرادی بدهند تا از بیمار آنها در بیمارستان مراقبت کنند. معمولا هم این افراد در نقش همراه حرفه‌ای هستند و وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهند. حریرچی با اشاره به اینکه اجبار به داشتن همراه، در بیمار هم توقع این را ایجاد می‌کند که نزدیکانش کنارش باشند، می‌گوید: در صورتی که اگر خدمات همراه را مانند بسیاری از کشورهای دیگر پرستاران و پرسنل بیمارستان انجام دهند در بیماران این توقع ایجاد نمی‌شود. او ادامه می‌دهد: اصل بر این است که همراه در بیمارستان نباشد اما در شرایطی مثل کشور ما که وجود همراه الزامی است بهتر است که همراه از نزدیکان فرد باشد زیرا حضور خانواده و نزدیکان در کنار فرد روند درمان را بهبود می‌بخشد و از نظر روانی بر فرد تأثیرگذار است.

 کمک همراهان بیمار به کادر پرستاری

مشکلاتی که همراهان بیمار دارند از کمبود امکاناتی مانند تخت و غذا گرفته تا کارهای سختی که در مراقبت از بیمار به طور 24 ساعته مجبورند انجام دهند باعث شده است رسیدگی به وضعیت آنها در راستای طرح تحول سلامت، همواره در وعده‌های مسئولان جای داشته باشد. با توجه به اینکه بسیاری از امکانات رفاهی در کشور ما در شهرهای بزرگ و به‌ویژه در پایتخت هستند بسیاری از افراد مجبورند دست بیمار خود را بگیرند و برای درمان به شهرهای بزرگ بیایند. از آنجا که این افراد معمولا جایی برای ماندن ندارند محوطه بیمارستان‌ها و پارک‌ها بهترین گزینه برای استقرار می‌شود. مشکلاتی که در این استقرارها برای همراهان بیمار و بیمارستان‌ها پیش می‌آید باعث شده است مسئولان وزارت بهداشت و شهرداری وعده ساخت همراه‌سرا و هتل برای اسکان همراهان بیمار بدهند.

 هر چند که از زمان مطرح شدن بعضی از این وعده‌ها حتی یک سال هم می‌گذرد اما هنوز خبری از عملی شدن آنها نیست و همراهان بیمار همچنان در خیابان‌ها، پارک‌ها و محوطه بیمارستان‌ها رها شده‌اند. این مساله می‌تواند عواقب دیگری به همراه داشته باشد که یکی از عواقب آن دادن پول به بعضی از افراد برای مراقبت از بیمار است. یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس در مورد شرایطی که وجود همراه را در بیمارستان الزامی می‌کند، به «آرمان» می‌گوید: به دلیل اینکه سرویس دهی در برخی بیمارستان‌ها خوب نیست و کمبود بهیار و کمک بهیار در بیمارستان‌ها داریم، همراهان بیمار در بیمارستان‌ها به کادرهای پرستاری کمک می‌کنند. عبدالرحمان رستمیان می‌افزاید: در صورتی که اگر خدمات لازم برای مراقبت از بیمار در بیمارستان‌ها مهیا شوند احتیاجی به حضور همراه نیست.







تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن