تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکی به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805322153




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفيت توليد پتروشيمي ايران به بيش از ۱۲۰ ميليون تن مي رسد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۶ب.ظ)
ظرفيت توليد پتروشيمي ايران به بيش از ۱۲۰ ميليون تن مي رسد موج - خبرها حکايت از آن دارد که صنعت پتروشيمي در روزها و ماه هاي آينده شاهد ورود سرمايه گذاران خارجي براي فاينانس طرح هاي پتروشيمي است.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن پيوندي معاون شرکت ملي صنايع پتروشيمي، در رابطه با وضعيت پتروشيمي در دوران پسا تحريم گفت: توافق هسته اي، برنامه‌ريزي به‌منظور افزايش توليد پتروشيمي ايران به ۱۸۰ ميليون تن در دوران پساتحريم را در دستور کار قرار داده است.
بنا بر گفته وي، اين در حالي است که در حال حاضر حدود ۶۰ ميليون تن پروژه نيمه‌کاره پتروشيمي و پليمري در کشور وجود دارد. تمامي اين واحدهاي نيمه کاره پتروشيمي به استثناي مجتمع پتروشيمي دماوند توسط سرمايه گذاران بخش خصوصي در حال ساخت و اجراست.
علاوه بر اين، بخش عمده اين ۶۰ ميليون تن طرح هاي نيمه تمام پتروشيمي متشکل از واحدهاي توليد متانول‌ بوده که در حاشيه خليج فارس قرار گرفته اند.
از طرف ديگر بنا بر گزارش ها، دانش فني‌ اين طرح ها در اختيار شرکت ملي صنايع پتروشيمي است و زمين هم در عسلويه آماده شده است. همچنين افزايش حدود ۵ برابري توليد متانول ايران در قالب يک برنامه ۵ ساله در برنامه قرار دارد و پيش بيني مي شود ظرفيت توليد متانول ايران از ۵ ميليون تن فعلي به بيش از ۲۴ ميليون تن در سال افزايش پيدا کند. اضافه مي شود: پيشرفت اجرايي طرح هاي نيمه تمام پتروشيمي کشور متغير است به گونه اي که برخي از پروژه ها از پيشرفتي ۵ درصدي و برخي همچون واحدهاي مسير خط لوله اتيلن غرب از پيشرفت بيش از ۹۷ درصد برخوردار هستند.
بنا بر گفته معاون شرکت ملي صنايع پتروشيمي اگر اين طرح هاي نيمه کاره تکميل و در مدار بهره برداري قرار بگيرند، در قالب يک برنامه ۱۰ ساله ظرفيت توليد پتروشيمي ايران به بيش از ۱۲۰ ميليون تن مي رسد.

60 طرح بلا تکليف در صنعت پتروشيمي
بر اساس اين گزارش، شرکت ملي صنايع پتروشيمي در برهه کنوني با انبوهي از معضلات و چالش هاي مالي دست به گريبان است و تزريق منابع مالي در توسعه و پيشرفت پروژه هاي حياتي معطل مانده تاثير به سزايي خواهد داشت. 60 طرح در صنعت پتروشيمي از برنامه‌هاي توسعه بلاتکليف روي زمين باقي مانده که در صورت به بهره‌برداري رسيدن اين طرح ها 60 ميليون تن به ظرفيت توليد کشور اضافه و درآمدي معادل 32.4 ميليارد دلار در سال عايد کشور مي کند. متوسط پيشرفت فيزيکي طرح‌هاي بر زمين مانده 20 درصد است و تکميل آنها در مجموع به حدود 35 ميليارد دلار سرمايه نياز دارد. اما با توجه به تعداد بالاي طرح هاي توسعه اي و پيشرفت فيزيکي متفاوت در صنعت پتروشيمي، هم اکنون اين طرحها اولويت بندي شده اند و طرحهاي بين ٦٠ تا صد درصد در اولويت نخست قرار دارند.
بر پايه گفته کارشناسان، بيشترين مشکل طرح هاي پتروشيمي در دست اجرا، تأمين فاينانس است اما مشکلات ديگري از جمله آورده سرمايه گذاران، تأمين خوراک در بالادست، تأمين دانش فني، تأمين تجهيزات و اقلام و گرفتن خدمات از شرکت هاي معتبر خارجي از جمله ديگر مشکلات اين پروژه‌هاست که بخشي از آنها به شرايط تحريم برمي گردد.
به گفته مقامات صنعت پتروشيمي، کشورهاي زيادي تاکنون علاقه خود را براي حضور دوباره درصنعت پتروشيمي ابراز کرده‌اند مي‌توان از سرمايه گذاري و انتقال دانش فني اين کشورها در طرح هاي توسعه اي استفاده کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن