تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819942191




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رتبه يازدهم مهندسي دريا در دنيا براي ايران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ مرداد ۱۳۹۴ (۶:۲۵ق.ظ)
رتبه يازدهم مهندسي دريا در دنيا براي ايران موج - بر اساس آمار منتشر شده در سال 2014، ايران از نظر رشد علمي در بخش مهندسي دريا رتبه يازدهم را درکل کشورها دارا است و با اختلاف کمي از آلمان و فرانسه قرار دارد، اما؛ آن‌ها داراي توليدات و حجم درآمد بالايي از دريا هستند و ما اين‌گونه نيستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد سعيد سيف، دبير ستاد توسعه فناوري و صنايع دانش‌بنيان دريايي، در نشست تخصصي «وضعيت صنايع دريايي ايران پس از لغو تحريم‌هاي بين‌المللي» با بيان اين مطلب گفت: يکي از معضلات بخش دريايي اين است که همه‌جانبه رشد نکرده است در برخي از حوزه‌ها سرمايه‌گذاري‌هاي خوبي صورت گرفته است، اما؛ برخي از حوزه‌ها فراموش شده و از فرصت‌ها استفاده نشده است.
محمد سعيد سيف افزود: ستاد توسعه فناوري و صنايع دانش‌بنيان دريايي سعي کرده است همه جوانب را به طور گسترده مورد توجه قرار دهد به همين منظور در بحث فرهنگ‌سازي و ترويج، جشنواره دانش‌آموزي را شروع کرده و در بحث اطلاعات و آمار، آمارنامه دريايي را تدوين کرده است.
وي تصريح کرد: در بحث فناوري با دانشگاه‌ها و مراکز علمي همکاري‌هايي شروع شده است و در بعد صنعت و حل مشکلات آن پيگير هستيم تا به شرکت‌هاي دانش‌بنيان و علاقه‌مندان اين صنعت وام‌هايي را تخصيص دهيم.
وي در ادامه اظهار داشت: قطعا اگر بتوانيم با برنامه و شناخت بهتري وارد دوران پسا تحريم شويم بسيار مفيد و مؤثر خواهد بود.
سيف يادآور شد: در دوران تحريم تمام بخش‌هاي اين صنعت از جمله خدمات، حمل‌ونقل و کشتيراني لطمه ديدند، اما؛ اين محدوديت‌ها در برخي از حوزه‌ها باعث شد ما پيشرفت‌هايي را از جمله در بحث مؤسسات رده‌بندي و استاندارد کشتي‌ها و بيمه‌ها داشته باشيم به‌گونه‌اي که در حال حاضر بسياري از کشتي‌هاي کشور تحت استاندارد مؤسسات رده‌بندي داخلي قرار دارند.
وي خاطرنشان کرد: در بعد صنعتي در دوران تحريم صنايع کشتي‌سازي کشور تعطيل نشد و در بعد نظامي و غيرنظامي شناورهاي خوبي ساخته شد.
دبير ستاد توسعه فناوري و صنايع دانش‌بنيان دريايي افزود: به دليل محدوديت‌هاي بين‌المللي و محدوديت در سرمايه‌گذاري و سفارش‌ها سهم صنايع دريايي در GDP دنيا ناچيز است و حدود يک‌دهم درصد از GDP کشور مربوط صنعت دريايي است. سهم ما در دنيا حدود يک‌دهم درصد ساخت تأسيسات مرتبط با کشتي‌ها است.
وي تصريح کرد: بيش از يک درصد ناوگان دنيا مربوط به ايران است و منطقي اين است که سهم صنعت، توليد و اشتغال ما در اين حوزه بيشتر باشد.
سيف گفت: خوشبختانه در بحث سياست‌هاي کلان برنامه ششم پيش‌بيني‌هاي خوبي در اين خصوص صورت گرفته است و چند بند مرتبط با دريا گنجانده شده است.
وي با مقايسه آمار تربيت فارغ‌التحصيلان رشته مهندسي گفت: ما از اين نظر در دنيا پس از روسيه و آمريکا در رتبه سوم قرار داريم و طبيعتا بايد انسجام تطابقي بين اين دستاوردها و صنعت وجود داشته باشد.
سيف اظهار داشت: قطعا شرايط تحريم به ما کمک مي‌کند که بدون محدوديت برنامه‌ريزي کنيم و خوشبختانه بانک مرکزي و وزارتخانه‌ها به اين نتيجه رسيده‌اند که به اشتغال و توليد در مرحله اول توجه کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن