تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814755699




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌آهن خوي با هزينه‌هاي بالايي ساخته شد/ کارخانه‌هاي صنعتي خوي از ظرفيت حمل بار ريلي استفاده کنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۴۴ق.ظ)
نماينده مردم خوي: راه‌آهن خوي با هزينه‌هاي بالايي ساخته شد/ کارخانه‌هاي صنعتي خوي از ظرفيت حمل بار ريلي استفاده کنند موج- نماينده مردم خوي در مجلس با بيان اين که راه‌آهن خوي با هزينه‌هاي بالايي ساخته شد گفت: هزينه حمل بار با راه‌آهن يک‌پنجم هزينه جاده‌اي است معادن و کارخانه‌هاي صنعتي خوي مي‌توانند بيشتر از ظرفيت حمل بار ريلي استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، مؤيد حسيني صدر، نماينده مردم خوي در مجلس با بيان اين که در هر سه زمينه حمل‌ونقل ظرفيت سرمايه‌گذاري در استان آذربايجان غربي به ويژه در شهر خوي و حومه آن وجود دارد، گفت: خوي تنها راه ترانزيتي بين ايران و ترکيه است بنابراين ظرفيت بالقوه بسيار مناسبي در حوزه حمل‌ونقل دارد.
نماينده مردم خوي و چايپاره در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه تنها راه ريلي ايران به ترکيه راه‌آهن خوي است، افزود: اين خط آهن با حجم سرمايه‌گذاري بسيار زيادي ايجاد شد و پل هوايي «قطور» که در مسير راه‌آهن ايران و ترکيه در نزديکي خوي ساخته شده است٬ يکي از ارزشمندترين آثار و ابنيه‌هاي راه‌آهن کشور به شمار مي‌آيد و مي‌تواند به يکي از شريان‌هاي اصلي ريلي منطقه تبديل شود.
وي به وجود معادن در خوي اشاره و اظهار کرد: با وجود ظرفيت حمل بار در خوي و حومه آن‌چنان که بايد از ظرفيت حمل بار ريلي در منطقه استفاده نمي‌شود؛ درحالي‌که هزينه حمل بار با راه‌آهن يک‌پنجم هزينه جاده‌اي است. علاوه بر معدن، وجود کارنجات صنعتي، سيمان و استفاده از ظرفيت ترانزيت بار ساير کشورها مي‌تواند به حمل بار راه‌آهن خوي رونق و توسعه دهد.
وي ميزان سير هفته‌اي يک قطار مسافري در اين محور به سمت ترکيه را نيز ناکافي برشمرد و گفت: علاقه‌مندي‌هاي زيادي ميان دو کشور وجود دارد که سفرهاي بيشتر مي‌تواند موجب تبديل منطقه به منطقه اقتصادي شود.
حسيني صدر افزود:‌ جاده‌اي ترانزيتي در مرز رازي وجود دارد که شرکت‌هاي ترکيه‌اي در آنجا آماده سرمايه‌گذاري هستند و با بهره‌برداري از اين جاده گمرک رازي واقع در فاصله ۷۵ کيلومتري شهر خوي و ۵ کيلومتري شهر قطور که در مرز ايران با ترکيه است، رونق اقتصادي پيدا مي‌کند.
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: فرودگاه مدرن و مناسبي در خوي وجود دارد که درحال حاضر عملا فقط ۲ الي ۳ پرواز دارد، ولي؛ به دليل حجم تردد بالاي ايران و ترکيه اين فرودگاه مي‌تواند نقش مهمي در جابه‌جايي مسافران ايفا کند. ناوگان لازم براي حمل مسافر از طريق اين فرودگاه وجود دارد، ولي؛ برنامه‌ريزي مناسبي براي حمل مسافر در اين حوزه وجود ندارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن