محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842271640
راهی جز پذیرش غنی سازی در ایران نداشتیم
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: راهی جز پذیرش غنی سازی در ایران نداشتیم
رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با سی ان ان اذعان کرد راهی جز پذیرش غنی سازی در ایران نداشته است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ باراک اوباما در گفتگو با فرید ذکریا مجری شبکه تلویزیونی سی ان ان به پرسش های مربوط به توافق هسته ای ایران پاسخ داد. مجری گفت:پاسخی که ممکن است برخی ارائه کنند این است که گزینه جایگزین، جنگ نیست بلکه فشار بیشتر و توافق بهتر است و به طور خاص اینکه ایران نباید حق غنی سازی داشته باشد.
اوباما در پاسخ به این سوال فرید ذکریا که " کشورهای هسته ای زیادی هستند که برنامه هسته ای صلح آمیز دارند اما حق غنی سازی ندارند. آیا اصرار روی این موضع غیر ممکن بود و این امتیازی بود که شما مجبور شدید بدهید؟ " گفت :
در داخل ایران اجماع وجود دارد که آنها باید حق غنی سازی داشته باشند. پیمان ان پی تی درباره جلوگیری از تسلیحاتی شدن برنامه هسته ای موضع روشن گرفته است اما درباره استفاده از انرژی هسته ای صلح آمیز هیچ ممنوعیتی را بیان نمی کند. ما درمیان همپیمانان جهانی خود در این باره حمایت نداشتیم . پس در دنیای واقعی ، گزینه های جایگزینی که شما توصیف کردید وجود نداشتند. فکر می کنم اگر کنگره آمریکا توافقی را رد کند که جان کری وزیر خارجه آمریکا و کارشناسان ارشد هسته ای ما با حمایت قاطع دنیا ، مذاکره کردند در این صورت است که اگر تصور کنیم کشورهایی مثل چین یا روسیه همچنان دواطلبانه از تحریم ها پیروی می کنند یک توهم خواهد بود. این قابل اثبات است. البته فقط اسرائیل و البته شاید در پشت صحنه برخی از همپیمانان ما که به ایران مشکوک هستند، از این توافق حمایت نکردند.
اوباما درباره موضع گیری بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره توافق هسته ای و اینکه آیا به یاد دارد که مقام خارجی دیگری در سیاست خارجی کشور دیگری مثل آمریکا دخالت کند یا خیر گفت: من از شما می خواهم که از بنیامین نتانیاهو این پرسش را در صورتی که با وی مصاحبه می کنید، بپرسید. من به یاد نمی آورم که نمونه مشابهی باشد. روشن است که روابط بین آمریکا و اسرائیل روابطی عمیق است. این روابط در سیاست های من منعکس شده است چون من بارها گفته ام و مهمتر از همه اینکه اقدام کرده ام و نشان داده ام که تعهد ما به امنیت اسرائیل مقدس است. این چیزی است که من آن را خیلی جدی می گیرم . به همین علت است که ما در مقایسه با هر دولت قبلی دیگری، کمک بیشتر ، همکاری نظامی بیشتر و همکاری اطلاعاتی بیشتری با اسرائیل داریم. همانطور که درسخنرانی روز چهارشنبه گفتم، موضع نخست وزیر اسرائیل درباره اصل مسئله نادرست است. من می توانم نشان دهم که فرضیه های اصلی که وی مطرح کرده است نادرست است. اگر در واقع استدلال من درست باشد که این توافق بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است در این صورت این نه تنها برای آمریکا خوب است بلکه برای اسرائیل هم بسیار خوب است. در واقع از جنبه تاریخی این استدلال باعث شده است که بنیامین نتانیاهو و کل اسرائیل به اجماع برسند.
پس پرسش باید این باشد که آیا در واقع مسیری بهتر از این مسیر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای وجود دارد؟ من بارها از نخست وزیر نتانیاهو و از دیگران خواسته ام که یک طرح معقول و واقعگرایانه به من ارائه کنند تا دقیقا به همان چیزی دست یابد که این توافق دست می یابد. من هنوز پاسخ را دریافت نکرده ام. پس همانطور که دیروز(چهارشنبه)گفتم من به طور کامل درک می کنم که چرا وی و عامه اسرائیلی ها درباره ورود به هرگونه توافق با ایران مشکوک هستند واحتیاط می کنند . چیز دیگری که من تلاش کردم خاطر نشان کنم این است که وقتی که ما وارد پیمان های تسلیحاتی با شوروی سابق شده بودیم آنها موشک هایی داشتند که علیه شهرهای مهم آمریکا هدف گیری شده بودند و ما مجبور شدیم خودمان را محدود کنیم و قدرت آتش خود را کاهش دهیم. خطرات در آن زمان بسیار شدیدتر بودند. ما همه گزینه های خود را حفظ می کنیم تا اگر ایران تقلب کند بتوانیم باز هم همان گزینه هایی را بکار گیریم که امروز در اختیار داریم. من به روشنی به این واقعیت اشاره کرده ام که اگر مثلا اسرائیل به وسیله ایران مورد حمله قرار گیرد، تردیدی برای من یا هر دولت آمریکا وجود ندارد که ما هرکاری که لازم باشد انجام می دهیم تا اطمینان حاصل کنیم که اسرائیل محافظت می شود. پس اگر در واقع ایران نخواهد از این توافق پیروی کند همه نوع تدابیر احتیاطی وجود دارد. اما اگر ایران از توافق پیروی کند همانطور که در دو سال گذشته از توافق موقت پیروی کرد، در این صورت ما به قیمت بسیار اندک، به یکی از مهمترین اهداف امنیت ملی خود دست یافته ایم که هم آمریکا و هم اسرائیل دارند.
مجری گفت: بحث هایی درباره میزان پولی وجود دارد که ایران در نتیجه تخفیف تحریم ها دریافت می کند. صرفنظر از اینکه میزان این پول چقدر است، روشن است که آنها به منابعی دست می یابند که صرف اقتصادشان خواهد شد اما برخی از این پول صرف فعالیت های منطقه ای شان خواهد شد. اوباما در پاسخ گفت: من تردیدی ندارم که همزمان با بهبود اقتصاد ایران یا اینکه همزمان با دریافت پول که باعث کاهش فشار مالی به بخش نظامی آنها خواهد شد ، شاید آنها قادر باشند پول را صرف فعالیت های بیشتری بکنند اما این مسئله تغییر دهنده بازی نخواهد بود. علت اینکه ایران کارآمد بوده است بیشتر به این واقعیت وابسته است که هرچند کشورهای خلیج (فارس) در مجموع هشت برابر بیشتر از ایران صرف دفاع می کنند اما آنها استقرار نیروهای نظامی شان به شیوه ای نبوده است که از جنبه راهبردی کارآمد باشد. این مسئله کمتر به میزان پولی بستگی دارد که آنها صرف کرده اند. بخشی از کارکرد دیدار ما در کمپ دیوید با سران کشورهای خلیج(فارس)این بود که توصیف کنیم چگونه می توانیم با آنها کار کنیم تا یک وزنه متقابل در برابر اینگونه فعالیت ها ایجاد شود ، چه در زمینه مقابله با حملات سایبری باشد یا تهدید احتمالی موشک های بالستیک باشد. این مسائل هستند که اگر این کشورها همکاری کنند و به صورت نظام مند انجام دهند، ما می دانیم چه بکنیم . در این صورت تاثیر بیشتری خواهد داشت تا اینکه بخواهند مانع از رخ دادن این توافق شوند.
بخش دیگر مسئله این است که اگر ایران بتواند به سلاح هسته ای دست یابد و اگر زمان گریز هسته ای همچنان طبق آنچه که هست کوتاه باشد و اگر آنها سانتریفوژهای پیشرفته و غیره را نصب کنند در این صورت آنها جسور خواهند شد تا مشغول فعالیت های بیشتری شوند که من درباره شان بحث کردم ، در این صورت این اقدامات محدود به میزان پولی نمی شود که ایران دارد بلکه بیشتر به تصمیمات راهبری مربوط می شود که ایران در هر زمانی می گیرد. این یک رهیافت دیپلماتیک است که مطمئن شویم تمام راههایی را که ایران را به سلاح اتمی می رساند قطع کرده ایم
باراک اوباما در پاسخ به این سوال فرید ذکریا که اکثریت جامعه آمریکا و کنگره مخالف این توافق هستند،گفت: این به دلیل آن است که این افراد تمامی اطلاعات را دریافت نکرده اند و این موضوعی پیچیده است. ما با کسانی مذاکره کرده ایم که شعار مرگ بر آمریکا سر می دهد و ما در مرکز چالشهایی قرار داریم که می خواهیم با آن برخورد کنیم و آن اطمینان از این است که ایران نتواند به تسلیحات اتمی دست پیدا کند.
افراد زیادی به طرز قابل توجهی خواهان این توافق هستند.کارشناسان امور اشاعه تسلیحات اتمی و دانشمندان اتمی ،سفرای پیشین چه از حزب دمکرات و چه از حزب جمهوری خواه از جمله این افراد هستند. به عنوان مهمترین وظیفه در چند هفته اخیر این وضعیت تا ماه سپتامبر ادامه پیدا خواهد کرد تا مردم مطمئن شوند و بدانند که این یک رهیافت دیپلماتیک است که ما بتوانید مطمئن شویم که تمامی راههایی را که از طریق آنها ایران به سلاح اتمی برسد را قطع کرده ایم.
من به طور ساده به آن اشاره می کنم این است که اگر شما به حقایق و شایستگی های این توافق نگاهی داشته باشید آنگاه شما به این نتیجه خواهید رسید که نه تنها راههای دسترسی ایران به تسلیحات اتمی را قطع می کند بلکه این توافق موثرترین رژیم راستی آزمایی و بازرسی را که تاکنون ایجاد شده است ،وضع خواهد کرد.این موضوع همچنین این موضوع را تضمین می کند که ما از این توانایی برخورداریم که آنچه را که آنها در رابطه با زرادخانه ،پلوتونیم،تاسیسات زیر زمینی انجام می دهند ، نظارت کنیم . دلیل اینکه مک کانل و دیگر افراد هم حزبی وی مخالف این توافق باشند به خاطر آن است که با عجله و پیش از آنکه آنرا مطالعه کنند با آن مخالفت می کنند.در این حالت آنها نظرات زیادی را ارائه کرده اند و این نشان می دهد که آنها با وضعیت موجود راضی هستند .
اوباما : هدف توافق این نیست که آمریکا با ایران گرم بگیرد
فرید ذکریا گفت : در حال حاضر ایران یکی از عمده ترین نیروهای مقابله کننده با داعش است. در افغانستان، درست مثل آمریکا سابقه تاریخی در مخالفت با طالبان دارد. به نظر شما آیا همپوشانی منافع ممکن است باعث شود روابطی سازنده و مثبت بین ایران و آمریکا ایجاد شود؟ اوباما گفت : به نظر چنین درک می شود ولی هدف توافق این نیست که آمریکا با ایران گرم بگیرد یا ما بخواهیم هرگونه ارزیابی راهبردی دوباره با این کشور داشته باشیم.
وی افزود: در چارچوب این توافق، ما با مشکل هسته ای مقابله می کنیم و چون و چرایی در این نیست که ما این کار را (در سایه توافق) بهتر از هر راه جای گزین دیگری انجام می دهیم. اینکه آیا این امکان وجود دارد که بخواهیم بحث های گسترده تری داشته باشیم تا جلوی گسترش هر چه بیشتر گروه هایی مانند داعش و دیگر گروه های تروریستی را بگیریم، ممکن است. با این حال، این اتفاق، بلافاصله روی نمی دهد.
زکریا پرسید : اگر به هر علتی، این توافق با شکست روبرو شود، پیش بینی شما چیست؟ ایران به تلاش های خود برای کار روی سانتریفوژها در سطح صنعتی باز می گردد یا احتمالا برخی از برنامه های تسلیحاتی خود را از سر می گیرد. آیا نگران این هستید که در باقیمانده زمان ریاست جمهوری خود، مجبور شوید که از نیروی نظامی برای جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح اتمی استفاده کنید؟
اوباما گفت : کسانی که با این توافق مخالفت می کنند نمی توانند فقط به تکرار این موضوع ادامه بدهند که ما توافقی بهتر را می خواهیم، نمی توانند فقط این را بگویند که ما باید سخت گیرتر باشیم، این موضوعی جدی است .
و می بایست از خود سوال هایی جدی مطرح کنیم، به صورتی واقعی و جدی با آن برخورد و بررسی کنیم که ببینیم چگونه می توانیم به چیزی که حتی تندترین منتقدان من نیز قبول کنند که هدف مشترک است، هدفی که همانا جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح اتمی است. در صورتی که کنگره این توافق را رد کند، رسیدن به این هدف مشترک به مراتب دشوار تر خواهد بود و اتحاد بین المللی که ما در سالهای گذشته به دست آوریم، از دست می رود، نه فقط در خصوص تحریم ها بلکه در خصوص دیدگاه جهانی درباره رهبری آمریکا و نحوه برخورد آنان و همانطور که دیروز نیز گفتم، مساله فقط نفس توافق نیست، مساله قطعا ریاست جمهوری من نیست. فرید، تو به سراسر دنیا سر می زنی و خوب می دانی که مساله این است که آیا جهانیان توان آمریکا را برای رسیدگی به مسائل جهانی برای رسیدن به توافقی بین المللی را به شکلی که تمایلات کشورهای دیگر در این مسائل محترم شمرده شود، جدی می گیرد؟ این دیدگاه همچنان در بوته محک قرار دارد و آنچه که کنگره باید درک کند این است که ما قوی ترین کشور دنیا هستیم ولی قدرت ما همواره از اینکه بزرگترین ارتش را داریم، سرچشمه نمی گیرد. قدرت ما از جنگ جهانی دوم به این سو از این امر سرچشمه می گیرد که نهادها بین المللی را به شکلی به کار گرفته ایم که هم منافع ما و هم منافع جهانیان را تامین کند و حتی کسانی که همواره از آمریکا گلایه دارند، این را می پذیرند که ما توانسته ایم بر اساس اصول و ارزش ها، نهادهایی انسانی درست کرده ایم که به صورتی موثر عمل کرده اند و اگر ما به این اقدام خود خاتمه دهیم، قدرتمان نیز رو به زوال می رود.
یک شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]
صفحات پیشنهادی
رییس قوه قضاییه: پذیرش حق غنیسازی ایران از سوی آمریکا یک گام رو به جلو بوده است
رییس قوه قضاییه پذیرش حق غنیسازی ایران از سوی آمریکا یک گام رو به جلو بوده است رییس قوه قضاییه گفت پذیرش حق غنی سازی و فعالیت هسته ای صلح آمیز ایران از سوی آمریکا و کشورهای استکباری یک گام رو به جلو برای ایران بوده است آفتاب آیت الله صادق آملی لاریجانی روز یکشنبه در جلسه مستوکلی در نطق میاندستور: غرب در مذاکرات میخواست با اعمال تحریمها ایران را فلج کند تا از غنیسازی دست بکشد
توکلی در نطق میاندستور غرب در مذاکرات میخواست با اعمال تحریمها ایران را فلج کند تا از غنیسازی دست بکشدنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت غرب در مذاکرات میخواست با اعمال تحریمهای شورای امنیت و تحریمهای دولت و کنگره آمریکا و تحریمهای اتحادیه اروپا به گفته خودشان افریادهای کوچک بر سر توافق بزرگ/ جایگزین های پژو وارد می شود/ تجارت با طعم فرانسوی/جستجاری در مهریه/ غنی سازی ت
فریادهای کوچک بر سر توافق بزرگ جایگزین های پژو وارد می شود تجارت با طعم فرانسوی جستجاری در مهریه غنی سازی توافق در تهران سفر دیروز موگیرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی به تهران مناقشه توهین به رئیس مجلس شورای اسلامی و همچنین موضوع تخلف دولت احمدی نژاد در کانون توجه روزپذیرش حق غنی سازی ایران از سوی آمریکا یک گام رو به جلو بوده است
رییس قوه قضاییه پذیرش حق غنی سازی ایران از سوی آمریکا یک گام رو به جلو بوده است آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه خواستار ارزیابی توافق و جمع بندی مذاکرات هسته ای مبتنی بر مصالح ملی و فارغ از نگاه های سیاسی و جناحی شد و گفت پذیرش حق غنی سازی و فعالیت هسته ای صلح آمیز ایرانهر گونه غنی سازی در فردو ممنوع!/بازخوانی برجام قسمت 4+فیلم
هر گونه غنی سازی در فردو ممنوع بازخوانی برجام قسمت 4 فیلم آنچه در پایان مذاکرات هسته ای میان ایران و 5 1 به عنوان جمع بندی در اختیار همگان قرار گرفته متنی است که ابعاد و جوانب مختلف آن قابل بررسی و تحلیل است باشگاه خبرنگاران در چند قسمت متن این جمع بندی را بازخوانی خواهد کراعلام آمادگی ایران برای پذیرش سرمایهگذاران ترکیهای
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۸ معاون برنامهریزی وزارت راه ضمن سفر به آنکارا آمادگی ایران برای پذیرش سرمایهگذاران ترکیهای را اعلام کرد به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا امیر امینی که در صدر هیاتی برای تشریح طرحهای ایران در زمینه توسعه بزرگراههای ایرانشرمن: هدف مسدود شدن راه غنی سازی اورانیوم در ایران بود
شرمن هدف مسدود شدن راه غنی سازی اورانیوم در ایران بود هدف از این توافق مسدود شدن راه غنی سازی اورانیوم از طریق کاهش قابل توجه تعداد سانتریفوژها برای غنی سازی اورانیوم در مرکز نطنز پایان یافتن غنی سازی در مرکز زیرزمینی فردو و کاهش ذخایر اورانیوم غنی شده در ایران بود به گزارش پاتوکلی: محدودیت توان دفاعی قابل پذیرش نیست |اخبار ایران و جهان
توکلی محدودیت توان دفاعی قابل پذیرش نیست نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تهدیدهای نظامی علیه ملت ایران گفت نباید هرگونه محدودیت در توان دفاعی کشور را بپذیریم کد خبر ۵۲۰۲۳۱ تاریخ انتشار ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۲ - 28 July 2015 نماینده مردم تهران در مجلس شورایکورکر: برجام به ایران اجازه صنعتیسازی برنامه هستهای خود را میدهد
کورکر برجام به ایران اجازه صنعتیسازی برنامه هستهای خود را میدهد باب کورکر رئیس جمهوریخواه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در ادامه مخالفتهای جمهوریخواهان با برجام درباره اجازه دادن به ایران جهت صنعتی کردن برنامه هستهای خود هشدار داد به گزارش نامه نیوز رئیس جمهوریخواه سراهی که ایران با توافق انتخاب کرد/ اعراب برنده مذاکرات هستهای
در تحلیل واشنگتنپست مطرح شد راهی که ایران با توافق انتخاب کرد اعراب برنده مذاکرات هستهای توافق هسته ای از نظر نظامی به نفع اعراب است زیرا در حالی که اوباما به آنها قول کمک های نظامی مضاعف داده ایران دستکم باید 5 سال دیگر منتظر رفع تحریمهای نظامی سازمان ملل باشد به گزارش سرادعای درمورد به فرزندظریف خبرسازی است |اخبار ایران و جهان
ادعای درمورد به فرزندظریف خبرسازی است یک مقام مسوول در وزارت امور خارجه ادعای یک سایت آمریکایی در مورد حضور فرزند وزیرامور خارجه کشورمان در مراسم ازدواج فرزند وزیر امور خارجه آمریکا را خبر سازی محض دانست کد خبر ۵۲۱۶۳۴ تاریخ انتشار ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹ ۳۶ - 02 August 2015 یک مقامهنر دیپلماسی فابیوس را واداربه پذیرش واقعیت کرد |اخبار ایران و جهان
هنر دیپلماسی فابیوس را واداربه پذیرش واقعیت کرد سفر به تهران را میتوان در دو کلمه احترام و از سرگیری معنا کنم این سخن وزیر خارجه فرانسه پس از سفر به تهران است جملاتی که شاید تنها همکاری دیپلماسی رسمی و رسانهای ایران میتوانست آن را به وجود آورد کد خبر ۵۲۰۶۳۰ تاریخ انتشار ۰۷عربستان راهي جز تمکين ديپلماسي ايران ندارد
۱۲ مرداد ۱۳۹۴ ۱۰ ۱۸ق ظ موج بررسي کرد عربستان راهي جز تمکين ديپلماسي ايران ندارد موج - گروه اقتصاد سياسي عربستان سعودي در مقاطع مختلف براي مقابله با قدرتگيري جمهوري اسلامي ايران نقشهاي مختلفي را از جانب غرب متقبل شده است در مناقشه هسته اي ايران نيز با جريان غربي مبني بر محککری: اگر توافق رد شود، باید به ایران حمله کنیم!/ هیچ راهی نداریم
واکنش وزیرخارجه آمریکا به رأی منفی دو نماینده دموکرات کری اگر توافق رد شود باید به ایران حمله کنیم هیچ راهی نداریم جان کری وزيرامور خارجه آمريکا روز جمعه ۱۶ مردادماه گفته که با استدلالهای دو نماينده ارشد حزب دمکرات در کنگره برای رد توافق هستهای ايران به شدت مخالف است بهدیدار وزیر خارجه فرانسه با وزیر راه و شهرسازی ایران
دیدار وزیر خارجه فرانسه با وزیر راه و شهرسازی ایران لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه لحظاتی پیش با حضور در وزارت راه و شهرسازی با عباس آخوندی دیدار کرد به گزارش نامه نیوز لوران فابیوس که از صبح امروز وارد تهران شده است با مقامات مختلف دولت دیدار کرد وی بعدازظهر امروز به وزارت راانگشت اتهام به سوی ایران/ آغاز پاکسازی سایتهای تسلیحات هستهای!
انگشت اتهام به سوی ایران آغاز پاکسازی سایتهای تسلیحات هستهای تاریخ انتشار پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۰۵ «ایران در تلاش بوده است تا پیش از رسیدن بازرسان بین المللی سایت های مشکوک هسته ای در پارچین را پاکسازی کند این اطلاعات بر اساس تصاویر ماهواره ای جدید به دست آمدپاسخ ایران به ادعای پاکسازی در پارچین
با صدور بیانیه نمایندگی کشورمان در نیویورک پاسخ ایران به ادعای پاکسازی در پارچین در این بیانیه ادعاهای جدید درباره عملیات پاکسازی در پارچین را مضحک دانست به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز به نقل از اداره کل دیپلماسی رسانهای وزارت امور خارجه نمایندگی ایران در نیویورک در بیانی-
سیاسی
پربازدیدترینها