تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862259070




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علی جنتی هفته نامه 9دی تهدید به لغو مجوز کرد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
علی جنتی هفته نامه 9دی تهدید به لغو مجوز کرد
علی جنتی هفته نامه 9دی تهدید به لغو مجوز کرد وزیر ارشاد با اشاره به توقیف هفته‌نامه ۹ دی گفت: این هفته‌نامه به صورت مرتب تیترهای نامناسبی در مورد مذاکرات هسته‌ای منتشر می‌کرد که برخلاف مصوبه شورای عالی امنیت ملی بود و از همین جا اعلام می‌کنم اگر بار دیگر تخلفی از این نشریه سر بزند، لغو مجوز خواهد شد.


به گزارش فرهنگ نیوز، جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم روز خبرنگار که با حضور وزیر امور خارجه و معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد هم‌اکنون در تالار وحدت در حال برگزاری است، به سؤالات برخی خبرنگاران پاسخ داد.جنتی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در خصوص بازگشایی مجدد انجمن صنفی روزنامه‌نگاران منحل‌شده گفت: برای بازگشایی این انجمن، در دولت یازدهم دو جلسه در سطح وزرا به اتفاق وزیر کار و وزیر اطلاعات برگزار کردیم و چند جلسه نیز در سطح معاونین وزرا داشتیم.

وی ادامه داد: در اولین جلسه وزرا تصمیم بر آن شد که وزارت اطلاعات شکایت خود را از انجمن صنفی روزنامه‌نگاران از دستگاه قضایی پس بگیرد تا دستگاه قضا بهانه‌ای برای ادامه پلمب نداشته باشد، این کار را وزارت اطلاعات انجام داد، اما دستگاه گفت خودمان در مورد این مجموعه حرف داریم.

جنتی ادامه داد: بحثی که وزارت کار در خصوص انجمن‌های صنفی مطرح می‌کند این است که هر استانی یک انجمن صنفی استانی تشکیل دهد و کانون انجمن‌های صنفی از این طریق می‌تواند به صورت قانونی تشکیل شود. این موضوعی است که سایر دوستان و وزرا نیز آن را تأیید می‌کنند چون منطبق با قانون است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برخی دوستان گاهی مطرح می‌کنند که وزارت ارشاد به دنبال تشکل‌سازی است، اما ما به دنبال ساختن تشکل نیستیم و سعی کرده‌ایم هماهنگ‌کننده باشیم و نمی‌توانیم مانع از تشکیل انجمن صنفی شویم که درخواست خود را را ارائه دادند.

جنتی در ادامه در خصوص برخورد دستگاه قضا و مأموران انتظامی با عکاسان خبری گفت: در حوزه قضایی شعبه‌ای برای امور رسانه‌ها ایجاد شده است و تلاش داریم هماهنگی‌هایی را در این زمینه انجام دهیم تا این مشکلات به حداقل برسد، اما باید برخی رفتارها را نیز تحمل کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به توقیف هفته‌نامه 9 دی نیز اشاره کرد و گفت: براساس آنچه که شورای عالی امنیت ملی در مورد مسائل هسته‌ای ابلاغ کرده بود، قرار بود خط قرمزهایی را مطبوعات رعایت کنند، اما نشریه 9 دی که برای چهارمین بار توقیف می‌شود و بلافاصله به دادگاه روحانیت رفته و تبرئه می‌شود و برمی‌گردد، در این مدت به صورت مرتب تیترهای نامناسب و خنده‌داری را منتشر می‌کرد و رسماً علیه مصوبه شورای عالی امنیت ملی عمل کرده است.

جنتی اظهار داشت: بالاخره در هر کشوری و در هر شرایطی چهارچوب‌های امنیتی وجود دارد که رسانه‌ها حقیقتاً به آنها عمل می‌کنند، این چهارمین بار است که تخلفاتی از این نشریه سر می‌زند و بنده اعلام می‌کنم به دلیل اصرار این نشریه بر تخلف از قانون، اگر این بار تخلفی از این نشریه سر بزند، لغو مجوز خواهد شد.

وی افزود: در هیأت نظارت بر مطبوعات در خصوص تذکرهایی که به مطبوعات داده می‌شود، از مدیران مسئول دعوت می‌شود که برای دفاع بیایند و توضیحات خود را ارائه دهند و من فکر می‌کنم این موضوع تا حدی می‌تواند از تنش‌ها کاهش دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری در خصوص نویسندگان ممنوع‌القلم گفت: ما خبرنگار و نویسنده ممنوع‌القلم نداریم و اینها را دستگاه قضا ممنوع‌القلم کرده است و اگر در خصوص هر کدام جداگانه درخواستی به ما ارائه شود، سعی می‌کنیم مشکل آنها را حل کنیم.

جنتی افزود: در حوزه کتاب هیچ نویسنده ممنوع‌القلمی نداریم و تمام کسانی که قلم می‌زنند براساس محتوا مجوز گرفته‌اند و باز هم تکرار می‌کنم برای پیگیری وضعیت نویسندگان ممنوع‌القلم، درخواست‌ها ارائه شود و بنده شخصاً این موضوع را پیگیری می‌کنم.

وی با اشاره به وضعیت رسانه‌های محلی افزود: ما امتیازاتی را برای رسانه‌های محلی درنظر گرفته‌ایم که حتی برای پرداخت یارانه در مناطق محروم نیز آنها از امتیازات ویژه‌ای برخوردارند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اعطای مجوز صدور نشریه به نمایندگان مجلس نیز اشاره کرد و ادامه داد: ما هم‌اکنون نزدیک به 7 هزار نشریه داریم که بسیاری از آنها مشمول ماده 16 است و چون مدت زیادی منتشر نشده‌اند، باید لغو پروانه شوند که پس از چند بار پیگیری، اگر انتشار آنها صورت نگیرد، لغو مجوز انجام می‌شود.

جنتی تصریح کرد: در هیأت نظارت بر مطبوعات تصمیم گرفته شده است که فعلاً به هیچ‌کدام از نمایندگان مجلس مجوز صدور نشریه داده نشود.


 

منبع: فارس


94/5/17 - 13:53 - 2015-8-8 13:53:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن