محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826924156
راه حل هایی برای درمان اضطراب جدایی اطفال
واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
چرا کودکان دچار اضطراب جدایی می شوند و با چه راههای می توان این اضطراب را کاهش داد!
مشاور تربیتی کلینیک دانشگاه تهران گفت: اضطراب با حالتی از تنش و برانگیختگی فیزیولوژیک همراه است و یک واکنش افراطی به محرک غیرمعقول است. منظور از غیرمعقول این است که فرد به طور واضح عامل ناراحتکننده را نمیبیند و بیشتر به صورت ذهنی با آن درگیر است. اگر فرد واکنش افراطی نسبت به عامل اضطراب داشته باشد، این حالت باعث اجتناب او از آن موقعیت یا شیء خاص میشود و در نتیجه میتواند برای فرد و زندگیاش آسیبزننده باشد.
شهرزاد برهانزاده با بیان اینکه کودکان در هر مقطع سنی نوع خاصی از ترس را تجربه میکنند، اظهار داشت: ترس واکنش هیجانی است که فرد در برابر یک محرک تحریککننده واقعی از خود بروز میدهد. برای مثال ترس از حیواناتی مانند: مار و عنکبوت که یک کودک برای اولینبار با آن مواجه میشود یا ترس برخی از کودکان از جثهها و اشیاء بزرگ مثل ماشینهای بزرگ و کامیون.
عامل اضطرابزا قابل رؤیت نیست/ امکان دارد بهطور مداوم وجود داشته باشد
وی در خصوص دو مقوله ترس و اضطراب گفت: مورد دیگری که در ترسها و اضطرابها مشترک است، نگرانیها هستند. نگرانی ناشی از فکرهایی که در مورد محرک است و برخی اوقات میتواند در غیاب محرک هم بهوجود آید. البته نکته مثبت در مورد ترس این است که اگر عامل ترسزا حذف شود، کودک دیگر دچار ترس نمیشود، ولی در مورد اضطرابها به دلیل اینکه عامل اضطراب قابل رؤیت نیست، ممکن است مداوم وجود داشته باشد و اگر این وضعیت ادامهدار شود، کودک با مشکلاتی روبهرو خواهد داشت.
ترس و اضطراب از الگوی رشد کودک پیروی میکنند
مشاور پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه ترس و اضطراب از الگوی رشد کودک پیروی میکنند، بیان داشت: این الگو در یکسری از مقاطع سنی کودک بروز میکند. برای مثال کودکانی که بین 8 تا 18 ماهگی قرار دارند، به مراقب خود که معمولاً مادر است، وابستگی زیادی پیدا میکنند. این وابستگی میتواند تا حدی پیش رود که اگر مادر از او دور گردد، با بیقراری شدید کودک مواجه میشود. البته این اتفاق از یک جهت نشاندهنده رشد ذهنی کودک است که میتواند دوری مادر را درک کند.
عکسالعمل دلتنگی کودک مخصوص یک مقطع رشدی کودک است
وی به والدینی که فرزندانشان در این مقطع سنی قرار دارند توصیه کرد: والدین باید بدانند که کودکان در این سن میتوانند بسیاری از گفتارهای آنها را درک کند، ولی در مقابل نمیتوانند به صورت گفتار عکسالعمل متقابل نشان دهند. به همین علت والدینی که با عکسالعمل دلتنگی کودک در مقابل دوریشان مواجه میشوند، باید درک کنند که این یک مقطع رشدی کودک است و بپذیرند که این درفتار طی زمان خاصی به پایان میرسد.
چطور اضطراب جدایی کودک را کاهش دهیم؟
این کارشناسارشد روانشناسی در خصوص رفتارهایی که باعث کاهش اضطراب جدایی کودک میشود، عنوان داشت: مادر میتواند زمانی که کودک بیقراری میکند، کنار او بشیند و برایش توضیح دهد که مثلاً قرار است مامان برود آشپزخانه و میوه بیاورد یا غذا درست کند و درحالیکه از کودک خود دور میشود، با او صحبت کند. این رفتار باعث میشود کودک متوجه شود که مادر در همین نزدیکیهاست و او را احساس کند.
محرک ناآشنا را به فوریت برای کودک ایجاد نکنید
وی در خصوص مادرانی که مجبورند فرزندان بسیار کوچک خود را پیش پرستار یا مهد کودک بگذارند، اظهار داشت: مسئلهای که در مورد اضطرابها وجود دارد، این است که هرگز محرکی که برای کودک ناآشناست را به فوریت برایش ایجاد نکنند، بلکه لازم است ابتدا کودک را در یک مرحله خوگیری قرار داده تا مدتی در کنار مادر همراه با پرستار باشد. بعد از مدتی بهتدریج این فاصله زمانی را افزایش دهند تا کودک به پرستار و محیط جدید عادت کند و بتواند با اضطراب جدایی از مادر کنار بیاید.
کودک در سن 2 تا 4 سالگی معمولاً دچار ترس از موجودات خیالی و تاریکی میشود
این مشاور کودک با بیان اینکه کودکان در سن 2 تا 4 سالگی معمولاً دچار ترس از موجودات خیالی، حیوانات و تاریکی میشوند، بیان داشت: کودکان در این سنین بهراحتی در اتاقشان به خواب نمیرود. ممکن است والدین را از این وضعیت خسته کنند و آنها پرخاشگری و واکنش فیزیکی به کودک نشان دهند.
والدین در رفتار با فرزندشان آرامش خود را حفظ کنند
وی ادامه داد: لازم است در این موارد والدین آرامش خود را حفظ کنند و بدانند که این رفتار به دلیل شرایط خاص سنی کودک است؛ لذا بهتر است شرایط آسودگی کودک را فراهم کنند و حتی تا زمانی که کودکشان به خواب میرود، کنار او بمانند، ولی باید کودک را مطلع کنند که بعد از خوابیدن او اتاق را ترک میکنند. همچنین والدین نور اتاق را طوری تنظیم کنند که نه زیاد روشن باشد و نه خیلی کم که اشیاء داخل اتاق را بزرگ جلوه دهد.
نوجوانان اغلب دچار ترسهای ناشی از ارزشیابی محیط و روابط اجتماعی میشوند
مشاور تربیتی کلینیک دانشگاه تهران با بیان اینکه کودک در مقطع دبستان معمولاً دچار ترسهای خاص ناشی از مدرسه میشود، گفت: البته در این سن همچنان ترس از اشیا، موجودات خیالی و هیولاها وجود دارد. در مقطع نوجوانی نیز فرد دچار ترسهای ناشی از ارزشیابی محیط و روابط اجتماعی میشود که در همه این اضطرابها نیاز است که والدین آرامش خود را حفظ کنند و این آرامش را به فرزندان خود هم منتقل کنند؛ چراکه وقتی والدین آرامش خود را از دست میدهند، کودک متوجه ناتوانی والد در حل مشکل میشود و نگرانیاش بیشتر خواهد شد.
علل اضطرابهای کودکان بیشتر ناشی از چیست؟
وی در خصوص علل اضطرابهای کودکان اظهار داشت: کودکان با نوعی آمادگی ژنتیکی به دنیا میآیند و تعدادی از خصوصیتها و ویژگیهای والدین را به ارث می برند. یکی از این خصوصیتها آمادگی برای مضطربشدن است؛ یعنی در موقعیتهای جدید یا اشیاء ناشناخته بیشتر مضطرب میشوند. علت دیگر ناشی از خلقوخوی خود کودک است که بیشتر جنبه ارثی دارد. یکی از این خصلتها بازداری رفتاری است که در این حالت کودک در موقعیتهای ناآشنا و افراد جدید، حالت کنارهگیری، خجالت و احتیاط را در برخود خود دارد.
نوع دلبستگی کودک در نحوه اضطرابش تأثیر دارد
برهانزاده با بیان اینکه عامل دیگری که در اضطراب تأثیر دارد، نوع دلبستگی کودک است، عنوان داشت: همانطور که میدانیم کودک در ابتدای تولد از نظر برآوردهکردن نیازها و ادامه بقای خود، نیازمند توجه مراقب خود است. نحوه ارتباط برقرار کردن مادر در دلبستگی او تأثیر دارد. مراقبت اصولاً باید چند ویژگی داشته باشد تا بتواند این دلبستگی را در کودک ایجاد کند. این خصوصیات شامل پذیرندهبودن، نسبت به نیازهای کودک پاسخگو بودن، همیشه در دسترس بودن و است در کل کودک بایستی با مراقب خود رابطه صمیمی برقرار کند و مراقب نیازهای اساسی او را به خوبی تأمین کند.
کودکی که مراقب خوبی ندارد در اکثر اوقات مضطرب است
وی ادامه داد: در مقابل کودکی که مراقبی با ویژگیهای مناسب نداشته باشد؛ یعنی مراقبی که پذیرنده نباشد، نیازهای کودک را براساس ویژگیهای او پاسخگو نباشد، هر زمان حوصله داشت برای کودک وقت بگذارد، و…، حس امنیت و اعتماد به کودک خود منتقل نمیکند. چنین کودکی در بیشتر مواقع مضطرب است و موقعیتها برایش مبهم خواهند بود، چراکه هیچگاه نتوانسته است کاملاً به کسی اعتماد کرده و ارتباط برقرار کند.
یادگیری از نوع شرطیسازی و اضطراب کودک
این کارشناسارشد روانشناسی با بیان اینکه علت دیگری که بر اضطراب کودک تأثیر میگذارد یادگیری کودک است، بیان داشت: کودک بهطور مداوم در حال یادگیری و تکامل است و هر کودک به شیوه متفاوتی تغییرات محیطی را برای خود تحلیل و تفسیر میکند. کودک در سه زمینه یادگیری دارد. اولین مورد شرطیسازی در کودکان است که در این حالت وقتی او در مقابل شیء یا موقعیت ترسناکی برای بار دوم قرار میگیرد، به طور ناخودآگاه واکنش اضطرابی نشان میدهند.
یکی از راههای انتقال افکار منفی از طریق صحبت با همسالان است
وی افزود: مورد دیگری که اکثراً در کودکان دیده میشود، انتقال افکار منفی است. این انتقال از چند طریق صورت میگیرد. اولین راه انتقال از طریق صحبت کودک با بچههای دیگر که در مقطع سنی همسان هستند، صورت میپذیرد. برای مثال کودکی که فیلم ترسناکی را برای دوستانش تعریف میکند.
افکار منفی از طریق تلویزیون انتقال مییابد
برهانزاده در این خصوص ادامه داد: راه دیگر، انتقال افکار منفی از طریق تلویزیون است. برخی از والدین تصور میکنند میتوانند کودکشان را با تلویزیون سرگرم کنند؛ لذا تلویزیون را روشن و بعد برای انجام کارهایشان کودک را تنها رها میکنند. در این شرایط کودک در مقابل انواع اطلاعاتی که قادر به درکشان نیست قرار میگیرد.
کودک از ترسیدن والد الگوبرداری میکند
وی با بیان اینکه برخی از والدین مستعد اضطراب هستند، گفت: چنین والدینی خودشان از شیء، موجود و موقعیتی میترسند و به صورت غیرمستقیم و غیرعمدی نسبت به آن موقعیت واکنش نشان میدهند. بهتبع کودک نیز با دیدن اینکه والد که تکیهگاه او است دچار ترس از موضوعی شده است، واکنش مشابهی نشان خواهد داد.
والدین کنترلگر سبب افزایش اضطراب کودک میشوند
مشاور پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی در خصوص راههای دیگر انتقال اضطراب، تشریح کرد: والدین میتواند از شیوههای مختلفی برای فرزندپروری استفاده کنند، ولی در تمام این سبکها دو بعد مشابه وجود دارد. در تحقیقات ثابت شده است والدینی که کنترلکنندهتر باشند، میتوانند اضطراب بیشتری را در کودک ایجاد کنند. کنترلکنندهبودن والدین به این معنی است که آنها به فرزندشان این پیام را میدهند که نمیتوانی مراقب خودت باشی و ما باید مراقب تو باشیم. در نتیجه کودک خود را در این زمینه ناتوان احساس میکند و در مقابل هر موقعیت جدید دچار ترس میشود. هرچه میزان این کنترل بالاتر رود، اضطراب کودک نیز بیشتر خواهد شد.
وی تأکید کرد: بهطور کلی ژنتیک، خلقوخو، دلبستگی، یادگیری و شیوههای فرزندپروری در بالا بردن اضطراب کودک مؤثر است.
این روانشناس با بیان اینکه کودکان معمولاً ترسهایی را تجربه میکنند، اظهار داشت: یکی از ترسها اضطراب جدایی است که کودک در مقطع سنی 8 تا 18 سالگی دچار آن میشود. نوع دیگری از ترس که کودک دچارش میشود، فوبیاهاست؛ به معنی ترس افراطی و مزمن نسبت به یک موقعیت یا شیء خاص که میتواند در عملکرد طبیعی فرد اختلال ایجاد کند. برای مثال فردی که از گربه میترسد و شدت این ترس آنقدر زیاد است که حتی با دیدن عکس یا شنیدن نام آن هم دچار اضطراب میشود و ترجیح میدهد در خانه بماند تا با این حیوان روبهرو نشود، دچار فوبیاست؛ چراکه این ترس آنقدر شدید و افراطی است که او را از عملکرد اجتماعی باز میدارد.
با دیدن چند مورد مشابه از ترس یا اضطراب به کودک خود برچسب نزنید
برهانزاده خاطرنشان کرد: والدین توجه داشته باشند که با دیدن چند مورد مشابه از ترس یا اضطراب به کودک خود برچسب نزنند که دچار اختلالات اضطرابی است؛ چراکه یکی از عواملی که باعث میشود یک اضطراب ساده بهطور مکرر تکرار شود، تقویت والدین است.
در مورد اضطراب کودک چه زمانی باید به مشاور مراجعه کنیم؟
مشاور تربیتی کلینیک دانشگاه تهران در این خصوص تأکید کرد: وقتی والدین با واکنشهایی از طرف فرزندشان روبهرو میشوند که با رفتارهای کودکان دیگر تفاوت دارد و نرمال نیست، برای مثال اگر کودک از قرار گرفتن در موقعیت جدید اجتناب میکند و حتماً باید یکی از والدین همراه او باشد یا از نظر فیزیولوژکی دچار مشکل شد، باید درک کنند که کودک دچار مشکل شده و برای تشخیص بهتر به مراکز درمانی مراجعه کنند.
وی تشریح کرد: کودکی که برای به اتاق خواب رفتن اصرار دارد مادر همراهش برود، اگر مادر متوجه تنفس سریع کودک، سرد شدن دست و موارد غیرعادی دیگر شد و این رفتار به مدت حداقل دو هفته ادامه داشت، باید به شخص مطلع مراجعه شود.
شهرزاد برهانزاده در نهایت گفت: همچنین اگر کودک حوادثی را که در روز تجربه کرده است برای مثال شاهد یک تصادف بوده یا دزدی به منزل آمده و این اتفاقات باعث شده است در دفعات بعد آن حادثه را مرتباً تکرار کند (در بازیاش دو ماشین را بهم بزند و تصادف را شبیهسازی کند، در خاطرات و داستانهایش مکرر تکرار کند یا آمدن دزد را مرتباً تکرار کند)، نوعی اختلال اضطرابی است، ولی اگر کودک نهایتاً سه روز این رفتار را انجام داد و بعد برطرف شد، مشکل جدی وجود ندارد.
منبع:مهر خانه
17 مرداد 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]
صفحات پیشنهادی
بسته ویژه مشاور سلامت علل زردی کودکان/ راههایی برای پیشگیری از کمردرد/ درمان پلیپ بینی بدون جراحی
بسته ویژه مشاور سلامتعلل زردی کودکان راههایی برای پیشگیری از کمردرد درمان پلیپ بینی بدون جراحیمشاوران سلامت امروز در پاسخ به پرسش شهروندان توصیههایی در مورد علل زردی کودکان راههایی برای پیشگیری از کمردرد و درمان پلیپ بینی بدون جراحی ارائه کردند به گزارش خبرنگار بهداشت وراه حل هایی مختص کم خواب ها
افراد کم خواب بهتر است این راه و رو شهای درمانی را بخوانند و در نظر بگیرند تا بهبود یابند آیا شما سخت می خوابید و خوابتان کم است برای خواب بهتر می بایست سبک زندگیتان را تغییر دهید مصرف زیاد کافئین ورزش کم کار شبانه و تماشای تلویزیون در شب باعث کم خوابی می شود اگر تغییر سبکراهکارهایی برای پیشگیری و درمان چاقی
مطالعات جدید پژوهشگران راهکارهایی برای پیشگیری و درمان چاقی استفاده از میوه ها به دلیل دارا بودن نوعی ترکیب پلی فنول با نام رسوراترول از چاقی و اختلالات متابولیکی پیشگیری می کند امام على عليه السلام عاقلترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه ريزى كند وبسته ویژه مشاور سلامت توصیههایی برای سلامتی دهان و دندان/ راههایی برای تقویت حافظه/ علاج نفخ معده
بسته ویژه مشاور سلامتتوصیههایی برای سلامتی دهان و دندان راههایی برای تقویت حافظه علاج نفخ معدهمشاوران سلامت امروز در پاسخ به پرسش شهروندان درباره توصیههایی برای سلامتی دهان و دندان راههایی برای تقویت حافظه و علاج نفخ معده سخن گفتند به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خدرمان سرطان با نانوابزارهایی از جنس طلا و الماس
درمان سرطان با نانوابزارهایی از جنس طلا و الماس دانش > پزشکی - محققان تایوانی با استفاده از نانومیله های طلایی و الهام از روشی قدیمی موفق به درمان حرارتی سلول های سرطانی شدند به گزارش خبرگزاری مهر محققان تایوانی با الهام از تکنیکی قدیمی به راه حل پیشرفته ای برای درمیگرن چه راههای درمانی معمولی دارد؟
چگونه می توان بر سردردهای میگرنی غلبه کرد و از آنان نجات پیدا کرد با چه روش های طبیعی می توان آنان را کنترل و درمان کرد اگر در فکر این هستید که برای میگرن از درمانهای تکمیلی و غیر دارویی استفاده کنید پزشک شما میتواند در رابطه با میزان اثربخشی آنها و اینکه خطری برای شما داردطلاق عاطفی منشا طلاق های ثبتی / زوج درمانی بهترین راهکار مقابله با طلاق عاطفی
طلاق عاطفی منشا طلاق های ثبتی زوج درمانی بهترین راهکار مقابله با طلاق عاطفی ایلام - ایرنا - کارشناس مسوول دفتر مشاوره اداره کل بهزیستی ایلام گفت ریشه تمام طلاق های ثبتی از طلاق های عاطفی نشات می گیرد نسرین شهبازی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد متاسفانه طلاقعلل عفونت ادراری در کودکان + راههای درمان
یکی از علل عفونت ادراری در کودکان نقص تکاملی دستگاه ادراری شان است عفونت ادراری با وجود این که از بیماری هایی است که ممکن است شیوع آن در کودکان چندان زیاد نباشد اما عواقبی که می تواند در پی داشته باشد آنقدر مهم است که هر پدر یا مادری باید برای سالم ماندن فرزندش و دور مانراهکارهایی برای کم کردن استرس در محیط کار
راهکارهایی برای کم کردن استرس در محیط کار محیط کار در انتخاب شغل روحیه و کیفیت کار افراد موثر است شرایط موجود در یک محیط کاری در بخشی توسط کارفرمایان و سایر همکاران و در بخش دیگر توسط خود افراد ایجاد خواهد شد هرچند که وضعیت پیرامونی در کیفیت محیط کار اهمیت دارد اما برای داشتراهحلی برای درمان بسیاری از بیماریهای کهنه! + داستان جالب یک تجربه گرانبها
راهحلی برای درمان بسیاری از بیماریهای کهنه داستان جالب یک تجربه گرانبها بر اساس تحقیقات به عمل آمده مواد غذایی ممنوع منشأ و ریشه بسیاری از سرطان هاست به عبارتی دیگر با رعایت این نکات خود و خانواده خود را از درگیری با بیماری های صعب العلاج بیمه خواهید کرد به گزارش آخریراههای درمانی برای مشکلات ادراری در سالخوردگان
مشکلات ادراری در اکثر سالمندان امری رایج و شایع است که در این مطلب درمورد راههای کنترل و درمانی برای آن توضیحاتی آورده ایم عدم کنترل ادرار در بین سالمندان پدیده ای شایع است البته تکرر ادرارها طبیعی نیست و سن هر چه باشد نباید به آن دچار شوید تکرر ادرار مربوط به سن یا جنیستتنوع دارو و تجهیزات، چالشی بر سر راه تشخیص و درمان
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۸ دبیر علمی نهمین سمینار سالیانه گروه و مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت تبادل نظر و بیان موضوعات چالش برانگیز میتواند در ارتقای دانش جامعه چشم پزشکی نقش مهمی را ایفا کند به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنراه هایی برای اینکه حسود نباشید!
همه ميدانند كه حسادت صفتي ناپسند است با اين حال همه ما در ميان اطرافيان و آشنايان افرادي را سراغ داريم كه به حسادت شهرهاند و خودمان هم در برخي امور زندگي از حسادت در امان نميمانيم البته حساب حسادت را بايد با آنچه در ادبيات رشك ناميده ميشود از هم جدا كرد چهكنيمحسود نباشيمداروی «سیپروهپتادین» درمان اصلی بی اشتهایی نيست
هشدار یک کارشناس دارویی داروی سیپروهپتادین درمان اصلی بی اشتهایی نيست شناسهٔ خبر 2875536 - چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۱ سلامت > درمان یک كارشناس دارویی نسبت به تبعات و آسیب های مصرف خودسرانه داروهای لاغری هشدار داد و گفت داروی سیپروهپتادین به عنوان درمان موقت کاهش اشدلایل بروز نفخ معده + راه های درمان
بعضی از گیاهان دارویی برای نفخ مفید اند نفخ به احساس سفتی و پری شکم همراه با حس حرکت گاز در آن گفته میشود این مشکل از شایعترین علائم گوارشی است که در زنان بیشتر از مردان بروز پیدا میکند سردی مزاج معده موجب بروز نفخ میشود که سرد شدن مزاج معده دارای علائمی مانند سوءهاضسقط درمانی گاهی تنها راه نجات یک مادر
سقط درمانی گاهی تنها راه نجات یک مادر تهران -ایرنا -سقط درمانی به دلیل ناهنجاری برای فرزند و بیماری صعب العلاج وگاهی ادامه بارداری که جان مادر را به خطر می اندازد با تشخیص پزشک و مجور توسط پزشکی قانونی راهی برای نجات جان مادر است خانمی که حدود سی وچند ساله به نظر می رسد رنگ ببسته ویژه مشاور سلامت توصیههایی برای درمان شب ادراری/ ۱۱ توصیه برای پیشگیری از سرطان/ درمان دلهره با طب سنتی
بسته ویژه مشاور سلامتتوصیههایی برای درمان شب ادراری ۱۱ توصیه برای پیشگیری از سرطان درمان دلهره با طب سنتیمشاوران سلامت امروز در پاسخ به پرسش شهروندان توصیههایی برای توصیههایی برای درمان شب ادراری ۱۱ توصیه برای پیشگیری از سرطان و درمان دلهره با طب سنتی ارائه کردند به گزا-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها