واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
دولت اعتدال، مدارا با منتقدین و آفت افراطیون دولت یازدهم در فضا دادن به مخالفین و تحمل و مدارای با ایشان چندان نمره قابل قبولی نمیگیرد، و در تلاش برای سامان دادن فضای گفتگو و تعامل سیاسی نیز شرایط چندان مناسب به نظر نمیرسد.
به گزارش فرهنگ نیوز ، بعد از گذشت دو سال از آغاز به کار دولت جدید، اظهارات ناشیانه، جناحی و کاملا سیاسی برخی منسوبین به دولت اعتدال، به آفت این مجموعه بدل گردیده است. دولتی که پرچم اعتدال را در دست گرفته بود تا با پرهیز از افراط و تفریط، خط مدارا و تحمل و مسیر میانه و صراط مستقیم در عرصه سیاست را به گفتمان حاکم در فضای سیاسی کشور تبدیل نماید، با مواضع عجیب و غریب افراطیونی مواجه است که هر روز به بهانهای اظهارنظر کرده و از اعتماد ملت به تحقق این شعار توسط دولت یازدهم میکاهند.
آخرین نمونه در این زمینه اظهارات آقای ترکان است که با زبان طعن گونه گفته است: «اینکه یک عده ای تصور کنند که یک شخصی به نام آقای احمدی نژاد بوده با 2-3 نفر دور و برش که همه این مصیبت ها به سر کشور این آقا و آن 2-3 نفر آوردند، اشتباه است. آقای احمدی نژاد و دولت های نهم و دهم یک تفکر هستند و الان هم حضور دارند. یک عده در جامعه طرفدار این تفکر هستند و نگاهشان به دین، حکومت و جمهوری اسلامی به این شکل است که متاسفانه ما در دولت نهم و دهم دیدیم. یک تفکر هم این است که این کشور را به صورت جمهوری نگاه میکند. به رای مردم اصالت می دهد به خواست مردم اهمیت می دهد و مردم را زینت حکومت نمی داند، بلکه ارکان حکومت می داند. این با آن متفاوت است. نمیتوانیم بگوییم تفکر دولت های نهم و دهم مربوط به آقای احمدی نژاد و 2-3 نفر اطرافیانش بوده که بعضی هایشان زندان هستند و بعضی هایشان هم یک گوشه کنار دیگری مشغول به کار هستند. یک گروه حداقل 80 نفره از این تفکر در مجلس هستند. یک گروهی از این جمعیت در قوای دیگر هستند. یک گروهی از این جمعیت در نهادهای دیگر هستند. اینطوری نیست که فقط آقای احمدی نژاد بوده و تمام شده است. این جمعیت تفکرشان اینطوری است و اینها هستند.»متاسفانه متهم کردن و تخریب چهره منتقدان دولت، مشی است که افرادی چون ترکان از همان ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم در پیش گرفته و تا به امروز بر شدت آن افزودهاند. این در حالی است که یکی از الزامات حکومتداری مدارا و مهرورزی با منتقدان است. به هر حال باید پذیرفت که 50 درصد صاحبان حق و معادل 19 میلیون از افراد جامعه به آقای روحانی رای دادهاند و قریب به 50 درصد از صاحبان رای از حامیان وی به حساب نمیآیند! طبیعی است که نگاه ایشان به مسائل متفاوت از آنی باشد که دولت روحانی میپسندد و باز هم طبیعی است که باید فضایی فراهم گردد تا نقدها و اظهارات ایشان فضایی برای شنیدن بیابد. هرچند باید توجه داشت که مرزهای نقد منصفانه و تخریب و سیاه نمایی در هم نیامیزد و از دایره انصاف خارج نگردد.اما متاسفانه دولت یازدهم در فضا دادن به مخالفین و تحمل و مدارای با ایشان چندان نمره قابل قبولی نمیگیرد، و در تلاش برای سامان دادن فضای گفتگو و تعامل سیاسی نیز شرایط چندان مناسب به نظر نمیرسد. شاید هم توجه تمام عیار به عرصه سیاست خارجی و تلاش برای حل پرونده هستهای و شکستن حصارهای تحریم، دولتمردان را از توجه به حوزه مسایل سیاست داخلی و تنظیم فعالیتهای سیاسی و تعاملات با گروههای سیاسی باز داشته است. اما واقعیت آن است که تداوم این بداخلاقیهای منسوبین به دولت اعتدال، کار را برای دولت سخت خواهد کرد و از محبوبیت دولت در افکار عمومی نیز خواهد کاست. تدبیر و امید و اعتدال حکم میکند که دولت در سالی که در آن انتخاباتی مهم و حیاتی را در پیش رو دارد، با اخلاق پسندیده تری به مواجهه با احزاب و گروههای سیاسی بالاخص از میان مخالفین و منتقدین رود.
منبع: بصیرت
94/5/17 - 08:26 - 2015-8-8 08:26:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]