واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل راه و شهرسازی استان قم:
جاده پردیسان به ورجان چهار خطه میشود
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: اکنون در حال پیگیری هستیم تا هر چه سریعتر جاده پردیسان به ورجان چهار خطه شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم محسن بهشتی ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با اشاره به تصادفات فراوان در بخش کهک و پرماموریتترین محور برای اورژانس به عنوان یکی از دغدغههای چند سال گذشته در استان اظهار کرد: دو رویکرد کوتاه و بلند مدت در این زمینه وجود دارد و اکنون در جاده پردیسان به ورجان در حال پیگیری هستیم تا این مسیر چهار خطه شود. وی خاطرنشان کرد: اکنون از ادارهکل منابع طبیعی خواسته شد که کنار جاده برای واگذاری زمین برای خدمات بین راهی و فعالیتهای اقتصادی در نظر گرفته شود تا با معضل تملک رو به رو نشویم. مدیرکل راه و شهرسازی استان قم عنوان کرد: زمانی که کیفیت مسیر در پردیسان بهتر باشد، بار ترافیکی بیشتری به آن سمت جذب میشود و با گلوگاه ترافیکی در پردیسان مواجه میشویم.
وی با اشاره به تقاطع غیرهمسطح پردیسان گفت: این پروژه چند سال به دلایلی توقف داشت ولی عملیات این تقاطع به طور مجدد شروع شد و امیدواریم تا پایان سال این پروژه به بهرهبرداری برسد تا ورود و خروج به پردیسان سامان پیدا کند. بهشتی با اشاره به نتایج جلسات کمیسیون ایمنی راهها در استان و شورای ترافیک گفت: به پلیس راه اجازه داده شد تا در مقاطعی که احساس نیاز میشود بنا بر ضرورت این مسیر را یک طرفه کند، به عنوان مثال بر اساس ضرورت در مسیر پردیسان به ورجان وسائل نقلیه تنها از سمت قم هدایت شوند. وی با اشاره به انتظار از مردم در جادهها گفت: بر اساس آمار تلفات چهار ماهه اخیر در این محور، اکثر فوتشدگان و مجروحشدگان بخش کهک غیربومی بودند، زیرا افراد ساکن بخش کهک با نقاط حادثهخیز آشنا هستند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم خاطرنشان کرد: کسانی که در این محور تردد دارند، باید بدانند این مسیر مشخصات راه روستایی دارد، بنابراین باید مطابق با مشخصات این مسیر به رانندگی بپردازند. وی یادآور شد: اعتباری در اختیار نمایندگان مجلس است که وعده دادند بخشی از آن را به راههای روستایی اختصاص دهند. بهشتی با بیان اینکه قم محور مواصلاتی 17 استان کشور است گفت: مجبور هستیم به جادههایی که نقش ملی دارند، بیشتر توجه کنیم البته منابع استانی را در جادههای ملی نمیگنجانیم و اعتبارات استانی را نیز در بخش ملی تزریق نمیکنیم. وی با اشاره به شاخص راهها گفت: در حوزه راههای روستایی دولت نمیخواهد اعتبار دهد زیرا میانگین شاخص راه روستایی در کشور 61 درصد بوده به طوری که این راهها دارای آسفالت بوده و این میزان برای قم 98 درصد است. مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه 50 نقطه حادثهخیز در استان وجود دارد گفت: هر نقطه حدود 2 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، به عنوان مثال از سمت ورجان به کهک دو پیچ خطرناک در ورجان و سیرو وجود دارد که باید اصلاح شوند و این اقدام نیاز به تملک دارد تا مسیر جاده تغییر کند. انتهای پیام/78003
94/05/14 - 15:10
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]