واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۶ب.ظ)
تسهيلات 2 هزار ميليارد توماني بانکها در قالب طرحهاي اشتغالزايي موج - معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد امام خميني (ره) از اعطاي تسهيلات دو هزار ميليارد توماني بانکها در قالب طرحهاي اشتغالزايي و مشاغل خرد و خانگي در سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از روابط عمومي کميته امداد، محمد اميد، معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد امام خميني (ره)، با بيان اين که طبق بودجه مصوب کميته امداد 20 بانک متعهد به پرداخت تسهيلات اشتغالزايي به مددجويان اين نهاد هستند، گفت: تاکنون با هشت بانک طرف قرارداد تفاهمنامه همکاري امضا شده است که بر اين اساس براي ايجاد هر شغل بين ۱۵۰ تا 750 ميليون ريال با سود و کارمزد چهار درصد تسهيلات در اختيار متقاضيان قرار ميگيرد.
وي با بيان اين که تسهيلات اشتغالزايي به مشاغل دامداري، کشاورزي، حملونقل، صنايع دستي، شيلات، فعاليتهاي صنف و صنعتي تعلق ميگيرد، اظهار کرد: از ابتداي سال جاري تاکنون چهار بانک ملي، ملت، قرضالحسنه مهر و رسالت با توجه به سهم تعيين شده تسهيلات اشتغالزايي مددجويان را بهطور کامل با مبلغ هفت هزار و 900 ميليارد ريال ابلاغ کردهاند.
اميد خاطرنشان کرد: طي اين مدت هفت بانک ديگر از بانکهاي متعهد شده براي اعطاي تسهيلات به طور ميانگين حدود 35 درصد از سهم تعيين شده را به استانها ابلاغ و در مجموع 11 بانک تاکنون يک هزار ميليارد تومان سهم تعيين شده اعطاي تسهيلات اشتغالزايي به مددجويان را پرداخت کردهاند.
وي ادامه داد: از بيست بانک طرف قرارداد حدود 12 بانک به دليل ارائه تسهيلات بيشتر با کميته امداد تفاهمنامه منعقد ميکنند و مابقي نيز فقط تسهيلات را در اختيار مراکز امداد در استانها قرار ميدهند.
معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد گفت: سال گذشته نيز همين ميزان (دو هزار ميليارد تومان) تسهيلات از سوي بانک براي اشتغالزايي مددجويان کميته امداد اختصاص يافت که حدود يک هزار ميليارد تومان آن جذب و به شعب بانکها در استانها ابلاغ شد ولي امسال پيشبيني ميکنيم جذب اين ميزان تسهيلات به يک هزار و 600 ميليارد تومان برسد.
اميد با بيان اين که کميته امداد افراد واجد شرايط دريافت تسهيلات را شناسايي و طرح توجيهي اشتغال را تدوين ميکند، خاطرنشان کرد: تأمين منابع اين طرحها از سوي بانکهاي طرف قرارداد صورت ميگيرد و امداد شناسايي، معرفي و نظارت در اين طرحها را بر عهده دارد.
وي با تشريح نحوه دريافت تسهيلات مددجويان که منجر به استقلال و خودکفايي آنان ميشود گفت: مددکاران امداد، افرادي را که صلاحيت استقلال و خودکفا شدن دارند شناسايي و به واحد اشتغال معرفي ميکنند که در صورت تأييد در کميسيون خودکفايي اسامي افراد واجد شرايط براي دريافت تسهيلات به استانها ارسال ميشود و متقاضيان با راهاندازي کسبوکار خودکفا و از چرخه حمايتي کميته امداد خارج شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]