واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گردشگری اولویت نخست کشور/ تعامل اقشار مختلف و دست اندرکاران گردشگری تهران-ایرنا- شرکت کنندگان در سومین نشست هم اندیشی فصلی مجمع هماهنگی تشکل های ملی گردشگری با تاکید بر تعامل سازنده اقشار مختلف و دست اندرکاران حرفه گردشگری، ابراز امیدواری کردند تا این صنعت اولویت نخست کشور شود.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، در این نشست که در هتل هما تهران برگزار شد معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، اظهار کرد: جشنواره ملی گردشگری در پنجم مهرماه باید پایه گذار تعاملی سازنده میان اقشار مختلف مردم و دست اندرکاران حرفه گردشگری در کشور باشد.
مرتضی رحمانی موحد افزود: برای توسعه گردشگری می توان با کمک از اردوگاه های بسیج، برخی اماکن وزارت ورزش، راهیان نور و کمیته امداد، در جهت توسعه سفرهای ارزان گام برداشته و به تقویت و تکامل این نهال نوپا در ایران پرداخت.
مدیر کل بازاریابی و تبلیغات گردشگری نیز، بستر سازی برای افزایش مشارکت ملی را از هدف های عمده برگزاری جشنواره ملی گردشگری عنوان کرد و گفت: باید از طریق فعالان صنعت گردشگری نسبت به فرهنگسازی و تبیین و توسعه گردشگری پایدار تلاش شود.
علی باقر نعمتی زرگران اظهار کرد: جشنواره گردشگری سال جاری در 4 حوزه عکس عمومی و حرفه ای، خاطره، ایده های نو و فیلم کوتاه برگزار می شود.
وی با بیان اینکه پیش از این مهلت ارسال آثار 31 مرداد اعلام شده بود، افزود: در صورت استقبال، این مدت تا 15 شهریور تمدید می شود.
محسن رنجبر مدیر کل مطالعات و آموزش گردشگری سازمان میراث فرهنگی نیز گفت: گردشگری یک مجموعه به هم پیوسته است و نیاز به حمایت همه دستگاه ها و تشکل های مرتبط دارد.
در ادامه این نشست علی رحیم پور مدیر عامل هتل های هما نیز از افزایش 65 درصدی سود این مجموعه در سال گذشته خبر داد و گفت: در حوزه میهمانان ورودی در شیراز و تهران این سوددهی به 110درصد رسیده و این نشان می دهد تغییر گفتمان ملی از تهاجمی به تعاملی بسیار موثر بوده و چشم انداز خوبی برای 2016 داریم.
وی اظهار کرد: در حال تاسیس 5 هتل جدید هستیم و معتقدم همانطور که سیستم هواپیمایی دچار فرسودگی شده در بحث هتل ها و تجهیزات آنها هم نیاز به نوسازی داریم.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این جشنواره در صورتی می تواند ماندگار یاشد که یک موضوع و دستورالعمل مشخص داشته باشد.
علی مرادخانی افزود: باید به جهانیان گفت که ایران فقط یک کشور نیست؛ یک تمدن بزرگ
است. این جشتواره باید به یک فرایند پایدار در زمینه گردشگری تبدیل شود.
استاد دانشگاه و کارشناس گردشگری نیز گفت: همه کشورهای پیشرفته جهان اقتصاد خود را به سوی گردشگری سوق داده اند تا با ایجاد درآمد و اشتغال مسیرهای پیشرفت را طی کنند.
سید حسن مطیعی لنگرودی افزود: ما نیازمند گردشگر خارجی هستیم. چرا سالی 5.6 میلیون ایرانی باید به نرکیه بروند و سرمایه از ایران خارج شود؟ باید سفارتخانه های ما فعال تر شوند.
وی اضافه کرد: مدیریت گردشگری در ایران نیازمند یک آسیب شناسی کلی است. اغلب استانداردها با مفاهیم گردشگری بیگانه اند، وقتی متولی توجیه نیست از چه کسی توقع داریم. توجه به گردشگر داخلی صرف غلط و مغایر با اصول گردشگری حرفه ای است.
ابراهیم پور فرج رییس جامعه تورگردانان ایران نیز گفت: توقع من به عنوان تورآور این است که تنها راه نجات جامعه تک سلولی ما از نفت، «گردشگری» است.
وی افزود: تا پایان 2016 جای خالی یرای فروش و اقامت گزدشگر جدید نداریم و همه هتل ها رزرو است. حالا که بعد از توافق شرایط عالی است؛ فرصتی یش آمده تا نگاه دنیا را از ایران هراسی به ایران دوستی تغییر دهیم.
سیدجواد قوام شهیدی دبیرکل شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور هم در این نشست گفت: وضعیت ما در گردشگری با این تفاهم تاریخی مطابق نیست. بعد تفاهم با غرب نیازمند یک حرکت جهشی در گردشگری هستیم.
وی افزود: امیدوارم گردشگری روزی به اولویت اول کشور تبدیل شود و برای معرفی و تغییر وجهه در جهان، ایرانیان خارج از کشور در پیشانی تعامل هستند.
در این نشست همچنین جمعی از نمایندگان وزارت ورزش و جوانان، وزارت آموزش و پرورش، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی، هتل داران ، تشکل های گردشگری، تورگردانان و اصحاب رسانه حضور داشتند.
فراهنگ**ع.ا**1027
11/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]