تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868395553




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سونامی سرطان نداریم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سونامی سرطان نداریم
کد خبر: ۵۲۱۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۰ - 01 August 2015


یک فوق تخصص خون و سرطان بالغین گفت: آمار ابتلا به سرطان در ایران نسبت به میانگین جهانی کمتر است.

به گزارش ایسنا، ابوالقاسم الله‌یاری دبیر چهاردهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان، با انتقاد از به کار بردن اصطلاح سونامی سرطان که اخیرا برخی از رسانه‌ها آن را مطرح کرده‌اند، اظهار کرد: این اصطلاح نادرست است. با توجه به اینکه سرطان بیماری سنین سالمندی است و در حال حاضر جمعیت سالمند ایران نسبت به گذشته افزایش یافته، همچنین به دلیل اینکه تشخیص سرطان با امکانات نوین تسهیل شده، این اصطلاح مطرح شده است؛ این درحالیست که در گذشته بیمار فوت می‌کرد و علت بیماری تشخیص داده نمی‌شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سن ابتلا به سرطان در کشور نسبت به گذشته کمتر است و سرطان در افراد جوان بیشتر مشاهده می‌شود.

الله‌یاری با بیان اینکه عوامل محیطی و ژنتیک دو عامل عمده در ابتلا به سرطان هستند، گفت: ریسک‌ فاکتورهایی مانند سیگار، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و چربی، استرس و استفاده از غذای آماده در ابتلا به سرطان موثر هستند.

دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال آنکولوژی و هماتولوژی ایران با اشاره به اینکه مصرف استاندارد گوشت قرمز دو تا سه نوبت در هفته است، افزود: احتمال درمان سرطان در مراحل اولیه زیاد است، اما در مراحل پیشرفته این بیماری صعب‌العلاج می‌شود.

وی با بیان اینکه سرطان‌های پوست، پستان و معده به ترتیب شایع‌ترین سرطان‌های کشور هستند، عنوان کرد: علت سرطان پوست تماس مستقیم و طولانی مدت با آفتاب بدون استفاده از کرم ضد آفتاب است.

الله‌یاری ادامه داد: علائم هشداردهنده در سرطان پوست بروز توده و خال‌های پوستی است که سطح ضخیمی پیدا کرده و در حال بزرگ شدن است.

دبیر اجرایی چهاردهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال آنکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان با بیان اینکه نسبت ابتلا به سرطان پستان در مردان نسبت به زنان یک به 100 است، اضافه کرد: علائم هشداردهنده این سرطان، توده در پستان، ترشح از نوک پستان به خصوص اگر خونی باشد، عدم تقارن، تورم بافت، زخمی شدن و قرمزی پوست پستان است.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در رابطه با سرطان پستان باید از سن 40 سالگی بیماریابی شروع شود و افراد هر دو سال یک بار «ماموگرافی» انجام دهند. البته از سن 50 سالگی به بعد ماموگرافی باید هر سال انجام شود.

وی تصریح کرد: هر توده پستانی، سرطان پستان نیست؛ زیرا برخی از بیماری‌های خوش‌خیم پستان نیز همراه با احساس توده است، اما اگر فرد احساس توده کرد باید به پزشک مراجعه کند که تشخیص دهد خوش‌خیم یا بدخیم است.

الله‌یاری با بیان اینکه شایع‌ترین سرطان‌ها در مردان، سرطان معده است‌، خاطرنشان کرد: بی‌اشتهایی و ‌کاهش وزن غیرقابل توجیه‌، دل‌درد یعنی فرد به خصوص افراد مسن احساس نفخ و سوزش داشته باشند، سوء هاضمه، دفع مدفوع سیاه رنگ و استفراع خونی علائم هشداردهنده در این سرطان است.

الله‌یاری تصریح کرد: کشنده‌ترین سرطان‌های کشور سرطان ریه و معده هستند که علائم سرطان ریه سرفه‌های طولانی‌مدت که علتی برای آن پیدا نشده باشد، کاهش وزن، ‌خشونت و دو رگه شدن صدا و خلط خونی است.

وی ادامه داد: احساس گیر کردن غذا در گلو از علائم سرطان‌های مری و قسمت فوقانی معده بوده و دفع خون از مدفوع، تغییر اجابت مزاج و درد شکمی که طول کشیده باشد از علائم سرطان روده بزرگ است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن