تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817233671




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نسبت به بزرگی لوزه کودک‌تان بی‌تفاوت نباشید! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نسبت به بزرگی لوزه کودک‌تان بی‌تفاوت نباشید!
کد خبر: ۵۲۰۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹ - 31 July 2015


یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: لوزه​های کامی بر خلاف لوزه سوم می​توانند تا آخر عمر با فرد باقی بمانند.

به گزارش ایسنا، امیر آب​آب​زاده اظهار کرد: لوزه​های کامی در سمت چپ و راست عقب گلو هستند که اغلب به صورت توده​های سفیدرنگ دیده می​شوند. لوزه کامی به همراه لوزه سوم از بافت‌های لنفاوی تشکیل شده​اند و پس از تولد در سیستم دفاعی بدن دخالت دارند.

وی با اشاره به مشکلاتی که لوزه​های کامی برای فرد ایجاد می​کنند، افزود: تورم لوزه​های کامی می​تواند در تنفس، تغذیه و تکلم آثار منفی گذارد، به خصوص در سنین کمتر از پنج سال که فضای حلق هنوز به تکامل نهایی خود نرسیده، این التهاب موجب می​شود که کودک نتواند به درستی غذا خورد.

آب​آب​زاده گفت: در سطح لوزه​های کامی، شیارهایی قرار دارند که در برخی مواقع بیش از اندازه عمیق می‌شوند. گاهی ذرات غذا یا بافت​های مرده​ای که از خود لوزه جدا شده​اند، همراه با ترشحات نواحی مجاور در این شیارها تجمع کرده و عفونت آنها با باکتری​های موجود در دهان و حلق منجر به ایجاد بوی نامطبوع دهان می​شود.

وی عنوان کرد: هر چند لوزه​ها در عملکرد دستگاه ایمنی بدن بویژه در سنین کودکی دارای نقش هستند، اما مشکلاتی که تورم یا التهاب مکرر آنها ایجاد می​کند در بسیاری از مواقع سبب می​شود از نقش آنها چشم‌پوشی و آنها را با عمل جراحی خارج کنیم.

این متخصص گوش و حلق و بینی با بیان این‌که بهترین زمان برای عمل لوزه​ها، سنین پنچ تا شش سالگی است، ادامه داد: در صورتی که این عمل در کودکی انجام نشده و به بزرگسالی واگذار شود، عوارض بیشتری را برای فرد به دنبال خواهد داشت. این عمل از قدیمی​ترین عمل​ها است که قدمتی تقریبا 5000 ساله دارد و امروز تکامل بسیاری یافته و می‌تواند هم به صورت سنتی و هم لیزری انجام شود.

وی عنوان کرد: در برخی افراد که به عفونت​های میکروبی شدید لوزه دچار می‌شوند، احتمال ابتلا به مشکلات قلبی و کلیوی وجود دارد که در این صورت حتما باید عمل جراحی لوزه​ها انجام شود.

آب​آب​زاده در خصوص اقدامات لازم پس از عمل جراحی لوزه​ها توصیه کرد: پس از برداشتن لوزه​های کامی، استفاده از غذاهای نرم و مایعات در چند روز اول بعد از عمل ضروری است و رعایت نکردن این مورد و خوردن غذاهای سفت و خشک، منجر به خون‌ریزی خواهد شد.

وی افزود: برخلاف لوزه سوم که تدریجا و تا حدود 10 سالگی کوچک و جمع می​شود، لوزه​های کامی می​توانند تا آخر عمر باقی بمانند؛ شاید کوچک​تر شوند اما از بین نخواهند نرفت.

یک متخصص گوش و حلق و بینی اظهار کرد: لوزه​های کامی ممکن است در دهه سوم و چهارم عمر فرد به خصوص بالاتر از 40 سال، مشکلاتی مانند خور و پف و خفگی خواب را ایجاد کند. یکی از دلایل عمده بزرگسالانی که از خور و پف و خفگی در حین خواب رنج می​برند، بزرگ بودن لوزه​های کامی است که باید برای رفع مشکلات ناشی از آن عمل شود.

وی گفت: اگر دو طرف لوزه به یک اندازه بزرگ باشد، مشکل بزرگی لوزه​ها مطرح خواهد بود، اما در صورتی که یک طرف لوزه به صورت غیرعادی بزرگ‌تر از طرف دیگر باشد، می​تواند دلالت بر بدخیمی آن داشته باشد. در این حالت فرد حتما باید به یک پزشک متخصص مراجعه کند زیرا ممکن است نیاز به نمونه​برداری وجود داشته باشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن