تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819167518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیمی از افراد سیگاری قادر به انجام ایمپلنت نیستند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نیمی از افراد سیگاری قادر به انجام ایمپلنت نیستند
کد خبر: ۵۲۱۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸ - 01 August 2015


متخصص دهان و دندان گفت: عمل ایمپلنت در نیمی از افراد سیگاری امکان پذیر نیست و معمولا افراد سیگاری باید چند ماه قبل از انجام این عمل از مصرف سیگار خودداری کنند.

به گزارش فارس، عطا الله شیرازی گفت: تقریبا تمام افرادی که مانعی برای انجام عمل جراحی داخل دهانی ندارند، می‌توانند ایمپلنت انجام دهند اما ایمپلنت برای موارد ضروری است که هیچ گونه جایگزین دیگری نداریم و بیمار به لحاظ تغذیه  دچار مشکل باشد و بافت های اطراف دهان هیچگونه جایگزینی نمی‌پذیرد.

وی افزود: با انجام آزمایش‌ها و گرفتن سی تی اسکن وضعیت بیماری فرد مشخص می شود و می توان گفت که بیمار به ایمپلنت نیاز دارد یا خیر. متاسفانه در کشور ما انجام عمل ایمپلنت تابع بازار است و به نیاز بیمار توجه کافی نمی‌شود و متخصصان این کار بیشتر برای کسب درآمد این عمل را انجام می‌دهد.

وی در خصوص عمر دندان جدید کاشته شده افزود: اگر ایمپلنت به‌صورت صحیح و با دقت زیاد انجام شود نزدیک به 20 سال عمر مفید دارد. ایمپلنت ها قطعات فلزی هستند و بر خلاف دندان ها در معرض پوسیده شدن نیستند؛ اما این به معنای رویین تن بودن آنها نیست، رعایت نکردن بهداشت دهان و تجمع میکروب ها باعث ضعیف شده استخوان فک و از بین رفتن ایمپلنت می‌شود.

شیرازی در خصوص مراقبت‌های بعد از جراحی افزود: مراقبت‌های بعد از عمل و نگهداری ایمپلنت از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ دقت داشته باشید فردی که این عمل را انجام داده است باید هر 6 ماه یک بار برای جرم گیری دندان مورد نظر و تمیز کردن اطراف ایمپلنت به پزشک خود مراجعه کند.

عضو هیئت مدیره انجمن دندان پزشکان ایران گفت: انجام عمل ایمپلنت تابع سن نیست و افرادی که توانایی بازسازی استخوانشان بیشتر است برای این کار مستعدتر هستند.

وی افزود: دندان های طبیعی انسان مثل کلیدهای پیانو است و هنگامی که شروع به جویدن غذا می‌کنیم همه دندان‌ها به صورت هم زمان فعالیت کرده و می‌توان گفت تمام دندان‌ها برروی یک طناب سوار بوده و متصل به هم هستند.

 بعد از انجام ایمپلنت فرد باید از دندان کاشته شده بیشتر مراقبت کند؛ چراکه دندان کاشته شده بسیار آسیب‌پذیرتر از دندان‌های دیگر است و فشار زیاد به آن باعث فشار آمدن به استخوان فک و لق شدن دندان می‌شود.

این متخصص دهان و دندان بیان کرد: با توجه به تحقیقات انجام شده، عمل ایمپلنت در نیمی از افراد سیگاری امکان پذیر نیست و معمولا افراد سیگاری باید چند ماه قبل از انجام این عمل از مصرف سیگار خودداری کنند.

وی در خصوص هزینه عمل ایمپلنت گفت: متاسفانه هیچ گونه ماده اولیه ایرانی برای انجام ایمپلنت وجود ندارد و پزشک باید برای انجام ایمپلنت از مواد خارجی استفاده کند که گران است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن