تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802796263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه آبیاری تحت فشار راهکاری برای بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: توسعه آبیاری تحت فشار راهکاری برای بهبود کمی و کیفی محصولات کشاورزی گچساران - ایرنا - توسعه آبیاری تحت فشار در اراضی کشاورزی راهکاری برای افزایش کمی و کیفی تولید محصولات و بهره وری بهینه از آب کشاورزی است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، به اعتقاد کارشناسان بخش کشاورزی توسعه سیستم های نوین آبیاری از مهمترین راه های مقابله با بحران کم آبی، پیشگیری از کاهش ذخیره منابع آب های زیرزمینی و افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی است.
توسعه سیستم های نوین آبیاری در زمین های کشاورزی همواره مورد توجه ویژه دولت است و برای اجرای آن تسهیلات یارانه ای کم بهره به کشاورزان پرداخت می کند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گچساران گفت: تاکنون شش هزار 121 هکتار از زمین های کشاورزی گچساران به سیستم بارانی و قطره ای تجهیز شده است.
علی حسن انصاری افزود: چهار هزار 683 هکتار بارانی و یکهزار و 438 هکتار قطره ای بوده است.
وی تعداد کشاورزان بهره بردار این طرح را 775 نفر برآورد کرد.
انصاری بیان کرد: از سال گذشته تاکنون 324 هکتار از زمین های کشاورزی گچساران متعلق به43 بهره بردار به سیستم آبیاری تحت فشار تجهیز شده است.
وی گفت: برای تجهیز هر هکتار زمین کشاورزی به آبیاری قطره ای 65 میلیون ریال کمک بلاعوض و برای هر هکتار آبیاری بارانی 50 میلیون ریال اعتبار یارانه ای پرداخت می شود.
انصاری صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی، کاهش علف های هرز و بهبود کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی را از مهمترین مزایای آبیاری با روش های بارانی و قطره ای است.
علی حسن انصاری افزایش تولید، صرفه جویی در استفاده از نهاده های کشاورزی و آبیاری یکنواخت را از دیگر مزایای استفاده از این نوع آبیاری بیان کرد.
به گفته وی زیباتر شدن رنگ و طعم محصول ، امکان کشت و بهره وری بهتر در هر شرایط آب و هوایی از دیگر مزایای ابیاری با روشهای نوین است.
یک کارشناس اقتصاد کشاورزی گفت: اجرای طرح مطالعاتی الگوی کشت و بهره وری از سیستم آبیاری تحت فشار دو راهکار برای مدیریت مصرف آب کشاورزی است.
یعقوب زراعت کیش افزود: در صورت مشخص شدن نوع کشت بر اساس اقلیم و افزایش بهره وری از آبیاری قطره ای و بارانی می توان برای افزایش بهره وری از زمین های کشاورزی امیدوار بود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد گفت:180میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های آبیاری قطره ای و بارانی در زمین های کشاورزی این استان اختصاص یافته است.
جعفرگوهرگانی افزود: این اعتبار برای اجرای طرح های آبیاری تحت فشار در چهار هزار هکتار از اراضی کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تخصیص یافته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: تجهیز زمین های کشاورزی به آبیاری تحت فشار بهترین راهکار برای برون رفت از مشکل کم آبی به ویژه در مناطق گرمسیری است.
وی استفاده بهینه از منابع آب،توسعه کشت آبی، صرفه جویی در مصرف آب،اقتصادی و مکانیزه کردن فرایند آبیاری با هزینه کمتر به دلیل کاهش نیروی کار را از مزایای اجرای طرحهای آبیاری تحت فشار برشمرد.
سامانه های آبیاری تحت فشار به روشهایی گفته می شود که آب را توسط لوله و تحت فشاری بیش از فشار اتمسفر در سطح مزرعه توزیع می کنند.
به گفته کارشناسان با اجرای هر هکتار آبیاری تحت فشار نزدیک به شش هزار مترمکعب آب صرفه جویی می شود.
فرزانه شریفی
8143/1662



10/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن