تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860545627




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه اراضی کشاورزی کنار درياچه اروميه ممنوع شد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توسعه اراضی کشاورزی کنار درياچه اروميه ممنوع شد
هیات دولت، هرگونه توسعه اراضی کشاورزی اعم از تبديل اراضی ملی منابع طبيعی به کشاورزی، ديم به آبـی، زراعی به باغی در سطح حوضه آبريز درياچه اروميه را ممنوع کرد.
کد خبر: ۵۲۰۹۶۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۵ - 31 July 2015


هیات دولت، هرگونه توسعه اراضی کشاورزی اعم از تبديل اراضی ملی منابع طبيعی به کشاورزی، ديم به آبـی، زراعی به باغی در سطح حوضه آبريز درياچه اروميه را ممنوع کرد. به گزارش مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مصوبه هیات وزیران درباره طرح‌ها و پروژه‌هاي مصوب کارگروه نجات درياچه اروميه در سال ۱۳۹۴ را برای اجرا به وزارتخانه‌های نيرو، کشور، جهادکشاورزي و صنعت، معدن و تجارت ابلاغ کرد.برهمین اساس، هيات‌‌ وزيران به پيشنهاد وزارت کشور و تاييد سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور و به استناد اصل يک‌صد و سي ‌و هشتم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران تصويب کرد: اعتبارات موردنياز طرح‌هاي اين تصويب‌نامه پس از کسر اعتبار مصوب سال ۱۳۹۴ و اعتبار مربوط به طرح‌هاي مرزي که از محل صندوق توسعه ملي تأمين مي‌گردد، براي عمليات اجرايي در حوضه آبريز درياچه اروميه، به ميزان ۱۱ هزار و ۲۰۳ ميليارد و ۲۰ ميليون ريال از محل اعتبارات ماده (۱۰) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت و ماده (۱۲) قانون تشکيل سازمان مديريت بحران کشور (به نسبت مساوي) موضوع بند (م) ماده (۲۸) قانون الحاق برخي مواد به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت (۲) ـ مصوب ۱۳۹۳ـ تأمين مي‌گردد.

دستگاه‌هاي اجرايي موظف‌اند آن بخش از اعتبارات را که از محل منابع عمومي اختصاص مي‌دهند، در اولويت تخصيص و پرداخت خود قرار داده و سهم حوضه آبريز درياچه اروميه را در موافقت‌نامه‌هاي مربوط اعمال کنند.

همچنبن دستگاه‌هاي اجرايي موظف‌اند به‌منظور هماهنگي در اجراي طرح‌هاي موضوع اين تصويب‌نامه، برنامه عملياتي و اولويت‌‌هاي اجرايي و مکاني خود را ظرف يک ماه از تاريخ ابلاغ اين تصويب‌نامه به دبيرخانه کارگروه ارائه کنند تا پس از تأييد توسط کارگروه و سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور در موافقت‌نامه‌هاي مربوط درج شود.

توزيع تخصيص کليه اعتبارات طرح‌ها و پروژه‌هاي اين تصويب‌نامه با نظر دبيرخانه کارگروه و تأييد سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور به تفکيک هر يک از طرح‌ها صورت مي‌پذيرد. وزارت امور اقتصادي و دارايي مکلف است پرداخت اعتبارات تخصيص‌يافته طرح‌ها و پروژه‌هاي احياي درياچه اروميه را در اولويت قرار دهد.

دستگاه‌هاي اجرايي موضوع اين تصويب‌نامه مکلف‌اند به استناد مواد ۳۴ و ۳۵ قانون برنامه ‌و بودجه گزارش عملکرد خود از طرح‌ها و پروژه‌ها را در مقاطع سه‌ماهه به دبيرخانه کارگروه ارائه کنند تا گزارش تلفيقي توسط آن کارگروه که متضمن ميزان اثربخشي اقدامات اجرايي است، به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي کشور ارائه گردد.

براساس این مصوبه، هرگونه توسعه اراضي کشاورزي اعم از تبديل اراضي ملي منابع طبيعي به کشاورزي، ديم به آبـي، زراعي به باغي در سطح حوضه آبريز درياچه اروميه و هرگونه عمليات منجر به افزايش برداشت از منابع آب حوضه اعم از ايجاد و بهسازي ايستگاه‌هاي پمپاژ آب، احداث آب بندان و سدهاي معيشتي در سطح حوضه آبريز درياچه اروميه ممنوع بوده و وزارت‌خانه‌هاي نيرو و جهاد کشاورزي موظف‌اند ضمن ممنوعيت صدور مجوز در اين خصوص، با متخلفين برخورد کرده و گزارش عملکرد ماهانه خود را به دبيرخانه کارگروه ارائه کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن