تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هركه خوش دارد دعايش هنگام سختى مستجاب شود، هنگام آسايش، بسيار دعا كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850892649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گام نخست اتحادیه اروپا در لغو تحریم ها


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/شنبه دهم مرداد 1394 گام نخست اتحادیه اروپا در لغو تحریم ها تهران-ایرنا-شورای اتحادیه اروپا روز جمعه نهم مرداد ماه با انتشار بیانیه یی از تصویب اولین اقدام های حقوقی برای آغاز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خبر داد. روزنامه ها به همین بهانه به تبیین اهمیت توافق هسته یی و رفع تحریم ها در اقتصاد ایران پرداختند.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز شنبه 10 مرداد 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** گام نخست اروپا در مسیر اجرای برجام
خبر مرتبط با بیانیه ی اتحادیه ی اروپا که نویدبخش رفع تحریم ها و گشایش در اقتصاد ایران است، در بسیاری از روزنامه های امروز بازتاب داشت؛ اگرچه برخی روزنامه ها مانند «کیهان»، «رسالت»، «سیاست روز» و «جوان» این خبر را دستکم در صفحه ی نخست خود بازتاب ندادند.
روزنامه ی «ابتکار» گزارش خبری نخست خود را با عنوان «اولین گام عملی برجام» به اقدام حقوقی اتحادیه ی اروپا برای اجرای برجام و رفع تحریم ها اختصاص داد و در خصوص این گام نوشت: شورای اتحادیه اروپا، اولین اقدامات حقوقی برای اجرای برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام، توافقنامه ای که در چهاردهم ژوئیه 2015 در وین درباره برنامه هسته ای ایران به دست آمد، را آغار کرد. در بیستم ژوئیه 2015، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای در تصویب برجام، صادر کرد. این قطعنامه، راه را برای ابطال و فسخ برخی محدودیت هایی که در حال حاضر بر ایران می شود، هموار کرده است.
روزنامه ی «ایران» نیز این اقدام اتحادیه ی اروپا را اولین اقدام حقوقی اروپا برای لغو تحریم ها توصیف کرد و در یادداشتی با عنوان «تحول در ماهیت روابط ایران و اروپا» نوشت: برای اولین بار است که جهان غرب حاضر به برقراری روابط متوازن و متعادل با ایران شده است. تاریخ روابط دنیای غرب با ایران همواره شکلی یک سویه و تک بعدی داشته است. از همین روست که توافق اخیر در وین را باید اتفاقی تاریخی در مناسبات ایران و غرب به حساب آورد.
در ادامه آمده است: از نگاه ناظران مسائل اروپا دور نمانده که در سال های نه چندان دور، دیپلمات های ایرانی ها همانند دولتمردان ترکیه تقلا می کردند تا مجوزی به نام «توافقنامه بزرگ همکاری» را از اتحادیه اروپا اخذ کنند تا به این طریق برنامه داد و ستد خویش با طرف های اروپایی را از حالتی یک سویه و بی ثبات خارج کنند. دو طرف ماهها و ساعت های طولانی بر سر دستیابی به این توافقنامه چانه زنی کردند اما در نهایت سران اتحادیه به این دلیل که رفتار سیاسی طرف ایرانی و ترک قابل اعتماد نیست از اعطای چنین مجوزی یا امتیازی شانه خالی کردند. اکنون توافق وین، طرف ایرانی را در موقعیتی قرار داده است که سران اروپا به صورت داوطلبانه برای بستن بالاترین سطح از توافقنامه تجاری گام برمی دارند.
روزنامه ی «شهروند» نیز در مطلبی با عنوان «دلجویی اقتصادی انگلیس از ایران» به تلاش انگلستان برای بهبود روابط اقتصادی با ایران با لغو عملی تحریم ها اشاره کرد و نوشت: هر روز نشانه جدیدی به چشم می خورد. دستیابی ایران و ٦ قدرت جهانی به یک توافق جامع باعث شده است تا فضای بین المللی برای ایران به طور کامل تغییر کند. کشورهایی که در ایام تحریم ها با قطعنامه های مختلف افراد و شرکت های بیشتری از ایران را در فهرست محدودیت های اقتصادی خود قرار می دادند، اکنون با یک چرخش بزرگ عکس کارهای خود را انجام می دهند. بدین ترتیب هر کشوری با یک سبک و سیاق سعی در جبران گذشته و ساختن آینده ای روشن در همکاری با ایران دارد.
شهروند افزود:اما در میان این کشورها مانند همیشه رفتار انگلیسی ها قابل تأمل تر است. چراکه مقامات لندن تنها به مذاکره و گفت و گو بسنده نکرده اند و برای اثبات تغییر رفتار خود در قبال ایران، دست به اقدامات عملی زده اند.
این روزنامه اضافه کرد: در همین خصوص روز پنجشنبه پایگاه اینترنتی رسمی وزارت خزانه داری انگلیس، با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که نام شرکت پتروپارس از فهرست تحریم های اتحادیه اروپا خارج شده است. همین یک خط ساده، خبر مهمی برای صنعت نفت ایران که درگیر مشکلات تأمین سرمایه و تجهیزات و فناوری لازم است، به شمار می رود.
«پیچ تحریم اروپا شل شد» هم عنوان مطلبی در روزنامه ی «تعادل» است که در آن آمده است: در حالی که دولت های ایران و آمریکا هر یک به دنبال به تصویب رساندن متن توافق هسته یی در مجالس خود هستند و در این بین دولت آمریکا با کارشکنی هایی گسترده ای از سوی نمایندگان جمهوری خواه سنا و کنگره در راستای به تصویب رساندن توافق هسته یی رو به رو است شورای اتحادیه ی اروپا روز گذشته نخستین اقدامات حقوقی برای اجرای برنامه جامع اقدام مشترک را به تصویب رساند. این اقدام بر خلاف عقیده و نظر مخالفان هسته یی که معتقدند این توافق تاثیر چندانی نخواهد داشت حاکی از برداشته شدن گام های موثری در جهت شل شدن پیچ تحریم های ایران در جامعه بین الملل و بازگشایی فصل جدیدی از روابط سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک ایران و کشورهای اروپایی است.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» اما ضمن اعلام خبر نخستین گام اتحادیه ی اروپا برای لغو تحریم ها در سرمقاله ی خود با عنوان «الزامات رشد مستمر در پساتحریم» به تحلیل زمینه ها و اقدام های لازم در اقتصاد پساتحریم پرداخت و نوشت: چنین به نظر می رسد که بسیاری از مردم، توافق ایران و کشورهای 1+5 را نویدبخش پایان دوره «ریاضت اقتصادی» می دانند. شکی هم نیست که در صورت رفع تحریم های مالی و اقتصادی، دسترسی تولید کنندگان به مواد اولیه وارداتی بهبود می یابد و هزینه تمام شده بسیاری از اقلام تولیدی و وارداتی کاهش خواهد یافت؛ بنابراین خانوارها تغییرات محسوسی را در کوتاه مدت لمس خواهند کرد. اما این «بهبود»، به خودی خود «مستمر» نخواهد بود.
به نوشته ی دنیای اقتصاد، در مقابل، انتظار عمومی برای بهبود مستمر شرایط در کوتاه مدت می تواند سیاست گذاری را از مسیر اصولی منحرف کرده و بار دیگر به اقتصاد پوپولیستی و سیاست های اقتصادی مخرب آن جان دهد. از این رو لازم است سیاست گذاران اقتصادی ضمن مغتنم شمردن دستاوردهای سیاستی دو سال اخیر، با نگاهی بلندمدت به معماری صحیح سیاست های پساتحریم بپردازند.

*** سقوط شهاب سنگ در ابهام
در دو روز گذشته خبر سقوط شهاب سنگ در چند شهر ایران شیوع گسترده یی در شبکه های مجازی و اجتماعی یافت. این در حالی است که روزنامه ها اظهارات مسوولان در این زمینه را نیز ضد و نقیض دانسته و همین امر را دلیل شیوع بیشتر شایعه در میان مردم توصیف کردند.
روزنامه ی «ایران» در یادداشتی در ستون «اول دفتـــر» خود که روایت یک شاهد عینی از سقوط شهاب سنگ در ایران است، نوشت: ساعت دیجیتالِ ماشین، دقایق پایانی روشنی روز را تأیید می کرد که ناگهان شیء ای نورانی از منتها علیه سمتِ چپ اتومبیل، بسرعت از آسمان به زمین آمد و در افق محو شد؛ آنقدر همه چیز سریع پیش رفت که هیچ تردیدی برای من که بر حسب اتفاق، در مسیری بودم که دقیقاً مسیر سقوط این شیء نورانی را در افق دید داشتم وجود نداشت که این شیء «شهاب سنگ» یا چیزی مثل یک بارش شهابی بوده است.
در ادامه با اشاره به اظهارات متناقض مسوولان در این زمینه و انتقاد از اینگونه روش ها در برخورد با افکار عمومی آمده است: برای من و خیلی های دیگر که پنجشنبه بین ساعات 8 تا 12 شب در مسیرهای مواصلاتی این 4 استان بوده ایم و برای تعداد بیشتری که اخبار مربوط به سقوط این شهاب سنگ را دنبال می کنند، این نوع اطلاع رسانی در حکم یک «فاجعه تمام عیار» است؛ چطور امکان دارد یک مقام مسئول نه تنها اصل خبر سقوط شهاب سنگ را تأیید کند که فراتر از آن از مخابره خسارت هایی نیز در نقاط مختلف خبر دهد و یک مقام مسئول دیگر این موضوع را از اساس تکذیب کند و آن را شایعه بداند؟ سؤال اصلی اینجاست که چرا یک سیاستگذاری واحد برای امر اطلاع رسانی در مواقع بحرانی وجود ندارد؟ آیا یک حادثه طبیعی مثل سقوط شهاب سنگ که از نظر علمی امری تأیید شده و عادی است هم باید خود به یک «بحران» اطلاع رسانی تبدیل شود؟ به نظر می رسد باید به این پرسش ها در طول این روزها به صورت جدی فکر کرد و به آنها پاسخ گفت.
روزنامه ی «آرمان» نیز در مطلبی با عنوان «بارش شایعات شهاب سنگی» نوشت: در حالی شایعات در این زمینه دهان به دهان می چرخد که اظهارات مسئولان نیز در این باره ضد و نقیض است. این اولین باری نیست شایعه ای پخش می شود و خیلی هم مورد توجه قرار می گیرد. هر از چند گاهی یکی از حوزه ها قربانی موج شایعه پراکنی می شود.
آرمان در ادامه با انتقاد از اظهار نظرهای ضد و نقیض مسوولان در این ارتباط، موازی کاری در این امر و مواضع متفاوت مسوولان را عاملی دانست که به شایعات دامن زده و اعتماد عمومی را سلب می کند.
این روزنامه در این ارتباط افزود: نکته جالب در اظهارنظرهای مسئولان در مورد برخورد شهاب سنگ در این بود که بسیاری از مسئولان در ساعات اولیه، برخورد شهاب سنگ را تأیید کرده اند ولی بعد از سپری شدن 10 ساعت از این حادثه همه آنها تغییر نظر داده اند و برخورد شهاب سنگ را تکذیب می کنند. اظهارنظرهای صد وهشتاد درجه متضاد مسئولان در کمتر از دوازده ساعت بیش از هر چیزی به شیوع هرچه بیشتر شایعات دامن زده است.
روزنامه ی «جام جم» نیز در مطلبی در همین ارتباط نوشت: با توجه به نمونه های مشابه از برخورد شهاب سنگ های عظیم به زمین در جهان، مانند برخورد شهاب سنگ چلیابینسک در بهمن 92 در روسیه، قاعدتا باید ساکنان صدای شدید غرش آن جسم آسمانی و حتی صدای انفجار آن را دقایقی پس از مشاهده نور آن شنیده باشند. با این حال در بیشتر گزارش ها به شنیدن صدای غرش اشاره ای نشده است.
روزنامه ی شهروند هم در مطلبی با عنوان «جوولان شهاب سنگ ها در آسمان ایران» نوشت: شامگاه پنجشنبه یک شی نورانی در ٤ استان کشور مشاهده شد. خبری که با شایعه برخورد شهاب سنگ به استان های همجوار تهران همراه بود و بازتاب رسانه ای بسیار زیادی هم داشت. این اتفاق از سوی مسئولان ٢ استان تأیید شد اما هلال احمر و سازمان مدیریت بحران کشور آن را تأیید نکردند.

*** نشست احمدی نژادی ها زیر ذره بین روزنامه ها
گردهمایی یاران رییس دولت پیشین، پشت در های بسته در روز پنجشنبه در همایشی به نام «نشست سراسری تبیین مبانی و اندیشه های انقلاب اسلامی و امام (ره)» از دید روزنامه ها پنهان نماند. برخی روزنامه ها به انتقاد از رویدادها و اهداف این نشست پرداختند و عنوان انتخاب شده برای این نشست را هدف دار و بی ارتباط با محتوای آن توصیف کردند.
روزنامه ی «اعتماد» در گزارشی با عنوان «احمدی نژاد بازمی گردد» نوشت: روز پنجشنبه اعضای اصلی شبکه محمود احمدی نژاد از سراسر کشور به دعوت حلقه اطرافیانش به تهران آمدند تا در همایشی به نام «نشست سراسری تبیین مبانی و اندیشه های انقلاب اسلامی و امام (ره)» شرکت کنند؛ همایشی که آغاز رسمی فعالیت انتخاباتی او و مبنای شعارهای آنان در انتخابات مجلس خواهد بود. احمدی نژاد سال جاری را با راه اندازی سایت رسمی خود شروع کرد؛ سایتی که پیش از راه اندازی عبارت «خواهیم آمد» روی آن خودش را نشان می داد.
اعتماد افزود: حالا او آمده است. تمام قد و با تمام حامیانش. سفر استانی می رود، سخنرانی می کند، از بهار می گوید و صراحتا اظهار می کند که پیروز خواهد شد. اما او در چه کارزاری به دنبال پیروزی است؟ ساده انگاری است اگر تصور کنیم پیروزی را محدود در انتخابات مجلس آتی می داند. از نگاه او مجلس در راس امور نیست اما سکان اجرایی کشور آنقدر وسوسه کننده هست که این بار با شعار احیای راه امام (ره) برای رسیدن به آن تلاش کند.
روزنامه ی آرمان هم در گزارشی در این زمینه با عنوان «نشستی به نام امام، به کام احمدی نژادی ها» با اشاره به ممانعت از ورود خبرنگاران به نشست احمدی نژادی ها نوشت: نمی توان تایید کرد که نشست روز پنجشنبه احمدی نژاد و یارانش در موضوع تبیین مبانی انقلاب اسلامی و اندیشه های امام (ره) خلاصه شده باشد که اگر چنین بود از حضور خبرنگاران ممانعتی به عمل نمی آمد.
آرمان افزود: بیشتر آنچه در رسانه های طیف دولت دهم منتشر شد پاسخگویی وزرای این دولت به موضوعاتی بود که نسبت به عملکرد آنها مطرح است و جالب اینکه وزرایی به پشت تریبون رفتند که حوزه آنها اقتصاد و عمران است و در حوزه های سیاسی و فرهنگی خبری از وزرای مربوطه نبود! البته سخنرانان از انتقادات به دولت یازدهم هم کوتاهی نکردند.
«احمدی نژاد، جفت پوچ» هم عنوان سرمقاله ی روزنامه ی «شرق» در همین ارتباط است که در آن می خوانیم: این روزها با افشاگری های دولت روحانی از دولت سابق یاد بازی گل یا پوچ توی سنگر می افتم که دست های خالی چه جوری باز می شد. حالا نوبت بازی گل یا پوچ دولت روحانی با دولت احمدی نژاد است. بقایی، مرتضوی، زنجانی و رحیمی مشت هایشان باز شده و دست هایشان خالی از سند و مدرک است؛ فقط دست های مشت شده احمدی نژاد جلو دولت روحانی باقی مانده است.
شرق افزود: اما بعید می دانم گلباز دولت روحانی بتواند گلی توی دست های احمدی نژاد پیدا کند. به احتمال زیاد هر دو دست احمدی نژاد پوچ است. از ابتدای این بازی اصلا گلی وجود نداشته است. بیشتر خالی بازی بوده و این را احمدی نژاد خودش بهتر از هرکسی می داند که از هیچ کدام از نزدیکانش دفاع نکرد.
به نوشته ی این روزنامه، مگر برای او کاری دارد؟ هشت سال با ملت گل یا پوچ بازی کرد و جفت دست هایش پوچ بود. اما همه را با شعبده حرف هایش به انتظار نگاه داشت. حالا که یاران غریبانه نرفته اند و با سروصدا و با توشه ای پر از اتهامات در محاکم قضائی هستند احمدی نژاد راهی جز همین کارهایی که می کند ندارد. حرف هایش، شکایت هایش و سفرهای استانی نامیمونش که پر از وعده های خیالبافانه است، همه وهمه نه برای دفاع از آرمان انقلاب و مردم است نه حتی دفاع از خودش. او فکر می کند بهترین دفاع حمله است؛ برای خلق سیاستی عوام فریبانه از جنس سیاست های گذشته.
در این میان روزنامه ی «خراسان» با انتشار خبر برگزاری نشست یاران احمدی نژاد، بدون هیچگونه موضع گیری مثبت یا منفی، به انتشار کامل سخنرانی رییس دولت قبل درگردهمایی یاد شده پرداخت و به نقل از وی در این گردهمایی نوشت: متاسفانه آن قدر مسائل سیاسی روزمره و مشغله های سیاسی درست کرده اند که کسی فرصت نمی کند به مبانی و اندیشه های امام فکر کند. در دنیا خیلی ها از عدالت و آزادی سخن گفتند اما در عمل پوست مردم را کندند، امروز می بینیم چه خفقانی در جهان وجود دارد. ما اهل دعوا و فحاشی نیستیم، این اعمال متعلق به عقب افتاده های تاریخ است، ما به کسی جز آمریکا هجمه نمی کنیم.

*** اخلاق گمشده در سیاست
با افزایش موضع گیری های طیف های سیاسی رقیب نسبت به یکدیگر به دنبال توافق هسته یی میان ایران و گروه 1+5، این طیف های سیاسی، همزمان در روزنامه هایشان به انتقاد از رفتارهایی پرداختند که به تخریب رقیبان سیاسی می انجامد.
روزنامه ی «آفتاب یزد» در یادداشتی با عنوان «اخلاق، گمشده این روزهای دنیای سیاست!» نوشت: در فرهنگ ایرانی- اسلامی جایی را سراغ نداریم که به مقوله قدرت فارغ از اخلاق پرداخته باشد و همواره بر لزوم رعایت ادب و دوری از اهانت و لزوم بزرگ منشی تاکید شده است و جایی توصیه نشده است که از هر روشی باید برای تضعیف رقیب استفاده کرد و او را مورد هجمه قرار داد، بلکه همواره تاکید بر رعایت اصول اخلاقی و اولی بودن اخلاق بر دیگر مسائل بوده است.
آفتاب یزد افزود: اما با وجود این پشتوانه عظیم فرهنگی، متاسفانه چند سالی است شاهد اهانت ها و بی اخلاقی هایی در عرصه سیاسی و از سوی برخی به اصطلاح فعالان عرصه سیاست هستیم. گویی فرقی نمی کند بحث بر سر رقابت سیاسی باشد یا مسائل اقتصادی، سوال از وزیری باشد یا بررسی یک توافق، برخی همواره توهین و اهانت و بی اخلاقی بر زبان و کلامشان جاری است و در قالب انتقاد و آن هم به دور از انصاف، دیگران را هدف الفاظی ناپسند قرار می دهند یا با رفتارهایی نامناسب و دور از شان جایگاهی که در آن قرار دارند، به خیال خود رقیب را خفیف می کنند، غافل از آنکه مردم از همه مسئولان از نمایندگان خود در مجلس تا دیگر مسئولان انتظار دارند حد اعلای اخلاق و ادب را به نمایش گذارند و نماینده فرهنگ خطه خود نیز باشند.
روزنامه ی «جوان» نیز در سرمقاله ی خود با عنوان «توافق؛ سازش یا مقاومت؟!» نوشت: از ابتدای انقلاب پرشکوه اسلامی همواره در کنار خط امام، جریان انقلابی و حرکت ارزشی مقابله با استکبار شرق و غرب یک جریان سازش، کوتاه آمدن در برابر دشمن و پیمودن مسیرهای دیگر به جز مبارزه با امریکا و دارای اعتقاد به عدم وجود امکان زیست مسالمت آمیز با اندیشه های انقلابی در دنیای امروز و اصالتاً عدم اعتقاد به مبارزه با استکبار و نمودهای اصلی آن یعنی امریکا و غرب وجود داشته است.
به نوشته ی این روزنامه، در این مدت و با جهت دهی جریان سازش همه و همه چیز در خدمت منکوب نمودن جریان تقابل با استکبار و توجیه خط سازش با امریکا و غرب به سرکردگی شیطان بزرگ قرار گرفته است، به هر صورت امروز در دوران پسا توافق قرار نیست توافق هسته ای که به اذعان کارشناسان فنی و سیاسی از درجات تزلزل و اما و اگرهای بسیاری حداقل در حوزه اجرا برخوردار است، باعث تغییر ریل در مسیر انقلاب در عرصه مبارزه با استکبار به سرکردگی امریکای جنایتکار شود. بهره ، میوه و ثمره ای که جریان سازش به دنبال استحصال از مذاکرات در دوران پسا توافق است، همانا القای شکست جریان مقاومت و خط مبارزه با استکبار به بهانه توافق اخیر است. النهایه اینکه نباید و نمی تواند جمع بندی یا توافق اخیر بهانه بازگشت از اصول و مبانی انقلاب مردمی اسلامی قرار گیرد.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
**پژوهشم**9282**2054



10/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن