تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869304696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جان کری: تحریم ها علیه ژنرال سلیمانی لغو نمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جان کری: تحریم ها علیه ژنرال سلیمانی لغو نمی شود
وزیر امور خارجه آمریکا گفت با همتای عربستانی اش درباره توافق هسته ای ایران صحبت کرد.
انتخاب: جان کری در دیدار با عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان سعودی که به آمریکا سفر کرده است گفت:نخستین سفر من به عربستان سعودی زمانی بود که من یک سناتور بودم و وزیر امور خارجه عربستان نیز در وزارت خارجه کار می کرد. ما از آن زمان به بعد با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته ایم.

وی افزود: امروز خوشحال هستم که از وزیر امور خارجه عربستان استقبال کنم تا نه تنها درباره توافق هسته ای ایران صحبت کنیم بلکه درباره موضوعات منطقه ای و به طور خاص درباره سوریه ، داعش و چالش یمن و کارهایی صحبت کنیم که لازم است انجام دهیم.

کری اضافه کرد: همانطور که همه می دانید ما در کمپ دیوید بحث های کاملی با همه اعضای شورای همکاری خلیج(فارس) داشتیم ، این بحث ها درباره چالش های امنیتی منطقه بود. ما برنامه ای را تدوین کردیم که اکنون درحال تکمیل کردن آن هستیم. اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا هفته آینده در منطقه و در عربستان سعودی خواهد بود. ما متعهد به همکاری با یکدیگر هستیم تا هرگونه حرکت های تندروانه را به عقب برانیم که شامل فعالیت های ایران در منطقه می شود و نیز شامل دیگر چالش ها برای امنیت و ثبات منطقه می شود. شما روز چهارشنبه شاهد بودید که رئیس جمهور آمریکا در نشست خبری خود چه گفت. ما همچنین درباره برخی جنبه های توافق هسته ای ایران بحث و گفتگو کردیم. من اطمینان دارم که ما می توانیم با یکدیگر کار و همکاری های و روابط ما را تقویت کنیم.

در ادامه جان کری و عادل الجبیر به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند.

خبرنگاری درباره علت موافقت آمریکا با توافق هسته ای ایران پرسید و گفت آیا توافق هسته ای باعث نخواهد که ژنرال سلیمانی از تحریم بیرون آید؟

قبل از آنکه وزیر خارجه عربستان به این پرسش پاسخ دهد، جان کری در پاسخ گفت: این توافق باعث نمی شود که او از مخمصه رها شود. این یک سلیمانی متفاوت است که در فهرست قرار دارد.

براساس این گزارش،  به گفته وزارت خانه های خزانه داری و خارجه آمریکا، قاسم سلیمانی که در متن برجام آمده،  مقام نظامی بلندپایه ایران نیست، بلکه فرد دیگری است که به خاطر نقشش در عملیات استخراج اورانیوم در معدن اورانیوم ساغند [یزد] در فهرست تحریم قرار گرفته است. قطعنامه سال 2008 شورای امنیت سازمان ملل او را «فردی مرتبط با فعالیت های هسته ای حساس مربوط به تکثیر یا توسعه سامانه های تحویل سلاح هسته ای» معرفی کرده است. او در فاز اول لغو تحریم ها، از فهرست خارج خواهد شد. اما قاسم سلیمانی دوم فرمانده شناخته شده سپاه قدس است که ظرف هشت سال از فهرست تحریم های سازمان ملل خارج می شود.




تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن