تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815057186




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر انفجار تقاضا در بازار مسکن


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خطر انفجار تقاضا در بازار مسکن تهران- ایرنا- روزنامه همشهری شماره 6595 انتشار آماری درباره کاهش شدید صدور پروانه ساخت و ساز در تهران زنگ های خطر را نسبت به انباشت تقاضا و رها شدن فنر تقاضا در سال های آینده به صدا درآورده است.


براساس آمارهای رسمی وزارت راه و شهرسازی، تعداد پروانه های ساختمانی شهر تهران در فصل بهار 1394، نسبت به بهار 1393 و 1392 به ترتیب حدود 24 و 63 درصد کاهش یافته است.
آمار صدور پروانه های ساختمانی در کلیه مناطق شهری براساس آخرین اطلاعات نیز حاکی از این است که هر چند پس از طی یک روند نزولی در آمار واحدهای مسکونی در پروانه های ساختمانی، در فصل پاییز و زمستان1393 تا حدودی این آمار افزایش یافته است ولی واحد مسکونی در پروانه های ساختمانی در فصل زمستان1393 نسبت به زمستان 1392 و 1391 به ترتیب حدود 30 و 44درصد کاهش یافته است.
بیت الله ستاریان، کارشناس مسائل مسکن در این زمینه به همشهری می گوید: کاهش تقاضای ساخت وساز از یکسو نشانه رکود شدید در این بخش است و از سوی دیگر باعث تراکم تقاضا و رها شدن آن در سال های آینده می شود که به نوبه خود افزایش یکباره قیمت ها را به دنبال خواهد داشت. او تثبیت قیمت مسکن در شرایط رکودی را کاری نسبتا ساده می داند و در عین حال نسبت به انفجار قیمت ها درصورت رها شدن تقاضاهای متراکم هشدار می دهد.
ستاریان متعادل سازی ساخت وساز با میزان تقاضا را مهم ترین اقدام برای ثبات بخشی به بازار مسکن می داند و می افزاید: متولیان و تصمیم گیران باید برای تعادل بخشی به ساخت وساز و میزان تقاضا وارد عمل شوند.
در همین حال هم خبرگزاری ایسنا با انتشار گزارشی به بررسی دلایل کاهش ساخت وساز در کشور پرداخته است. طبق این گزارش، هادی نظرپور کارشناس مسکن می گوید: با توجه به اینکه پولی که در بخش مسکن جابه جا می شود بیش از بودجه عمرانی کشور است، ظرفیت این بخش برای ایجاد تولید و اشتغال هم بالاتر از بودجه های عمرانی است.
لذا اگر بتوان رغبت سرمایه گذاری در این بخش را افزایش داد سایر شغل ها هم به تناسب رونق می گیرند. اما محمد عدالت خواه نظر دیگری دارد. او معتقد است که ظرفیت بخش مسکن لوکس تکمیل است و سازندگان باید از این بخش اثاث کشی کنند. وی افزود: نیاز مسکن در بخش خانه های ارزان قیمت است و دولت باید تمرکز خود را در این بخش قرار دهد.
به گفته عدالت خواه، با توجه به بالا بودن هزینه های تولید در کشور، تنها بخشی که می توان در آن سرمایه گذاری کرد بخش مسکن است ولی متأسفانه این بخش هم به دلیل رکود و اضافه ساخت در بخش خانه های لوکس به بن بست خورده است.
وی می افزاید: ممکن است با برداشته شدن تحریم ها بازار مسکن رونق بگیرد اما باید توجه کرد که پول ناشی از لغو تحریم ها را نباید صرفا در بخش مسکن تزریق کرد بلکه این پول ها باید در سایر زیرساخت های اقتصادی کشور سرمایه گذاری شوند.
روزنامه همشهری
تهرام**7364**1831



10/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن