واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار شهرستان قزوین: هیچ طرح عمرانی جدید در قزوین آغاز نخواهد شد قزوین- ایرنا- فرماندار شهرستان قزوین گفت: هیچ طرح عمرانی جدید در این شهرستان اجرا نخواهد شد زیرا تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت قرار دارد.
به گزارش ایرنا، سید علی موسوی روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان قزوین که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، افزود: این تصمیم به دلیل محدودیت منابع مالی و تعدد طرح های نیمه تمام اتخاذ می شود و تا چند سال آینده و تلاش می کنیم طرح های نیمه تمام بتدریج تکمیل و آماده بهره برداری شود.
وی اظهارکرد: اجرای طرح های مربوط به سفر مقام معظم رهبری که بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد از دیگر اولویت های امسال است و مدیران باید از خرد کردن اعتبارات پرهیز کرده و طرح های بزرگ و مهم را تکمیل کنند.
موسوی، حل بحران آب را از اولویت های اصلی معرفی و تاکید کرد: در حال حاضر کمبود جدی آب از مشکلات اساسی به شمار می رود که رفع آن نیازمند همکاری مردم در صرفه جویی این مایه حیاتی، جلوگیری از هدر رفت و انسداد چاه های غیرمجاز، تغییر الگوی کشت و برخورد جدی تر با متخلفان است.
فرماندار قزوین، اختصاص بودجه برای تکمیل پروژه های آبرسانی در بخش شرب و کشاورزی را از دیگر اولویت های سالجاری عنوان کرد و افزود: احیا و تقویت آبخوان داری، جایگزین کردن آبیاری نوین بجای استفاده از شیوه های سنتی و همچنین تغییر نوع کشت محصولات با توجه به شرایط بحرانی آب از ضروریاتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
موسوی تاکید کرد: تهیه تعدادی تانکر آبرسانی سیار را ضروری دانست تا در شرایط بحرانی آبرسانی به روستاها را بسرعت عملیاتی کنیم.
وی با اشاره به اجرای طرح های نیمه تمام در بخش ورزش، گفت: در شهرستان قزوین 10 سالن ورزشی نیمه تمام داریم که اگر تکمیل شود می تواند به ورزش منطقه کمک موثری کند.
فرماندار شهرستان قزوین با بیان اینکه پروژه هایی که ماهیت استانی دارد باید از سرجمع اعتبارات استانی هزینه شود تا اعتبار شهرستان را تحت تاثیر قرار ندهد، افزود: از مدیران شهرستان انتظار داریم به اعتبارات ملی هم توجه کنند و بعداز تصویب بودجه نسبت به مبادله موافقت نامه اقدام کنند.
موسوی، اجرایی کردن برنامه های عملیاتی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی که در زمره تاکیدات مقام معظم رهبری قرار دارد را وظیفه دستگاه های شهرستان قزوین خواند و ادامه داد: در این خصوص باید شاهد فعالیت پررنگ دستگاه ها باشیم تا شاهد رفع وابستگی کشورمان به اقتصاد نفتی باشیم.
وی تصریح کرد: در حادثه سیل اخیر در الموت شرقی تلفات جانی و مالی هم وارد شد اما خوشبختانه با حضور به موقع دستگاههای امدادی توانستیم با مدیریت بحران بر مشکلات فائق آییم.
موسوی اضافه کرد: امدادرسانی هلال احمر، راهداری، نیروی انتظامی، آب و فاضلاب روستایی و شهری و دستگاههای دیگر که به موقع در محل حاضر شده و با تامین نیازهای ضروری مانند آب و غذا به یاری آسیب دیدگان شتافتند جای تشکر و قدردانی دارد.
معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری قزوین در این جلسه گفت: 88 میلیارد و 17 میلیون تومان اعتبارات عمرانی، 54 میلیارد و 200 میلیون تومان تملک دارایی سرمایه ای میان دستگاههای اجرایی شهرستان قزوین توزیع می شود.
علی رحمانی افزود: اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای 54 میلیارد و 200 میلیون تومان، الزامات 33 میلیارد و 970 میلیون تومان و اعتبارات عمرانی هم 88 میلیارد و 17 میلیون تومان است.
وی اظهارکرد: درآمدهای استان هم یک هزار و 56 میلیارد تومان و ماده 180 استانی و ملی نیز 99 میلیارد و 870 میلیون تومان است که از مدیران دستگاه های اجرایی انتظار داریم با احتساب اولویت بندی قبلی اعلام شده نسبت به بحث کارشناسی اقدام کنند.
7389/ 6128
08/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]