تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852896540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار قزوین: تمامی راههای ارتباطی روستاهای سیل زده الموت شرقی بازگشایی شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار قزوین: تمامی راههای ارتباطی روستاهای سیل زده الموت شرقی بازگشایی شد قزوین- ایرنا- فرماندار شهرستان قزوین از بازگشایی تمامی راههای ارتباطی روستاهای سیل زده الموت شرقی خبر داد.


به گزارش ایرنا، سید علی موسوی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا افزود: وقوع سیل راه ارتباطی 70 روستای الموت شرقی و مسیر الموت به تنکابن در گردنه پیچ بن را مسدود کرده بود که با تلاش راهداران و بسیج تمامی امکانات راه ارتباطی این روستاها بازگشایی شد.
وی اظهارکرد: عملیات رسوب برداری و مرمت مسیرهای ارتباطی تمامی راههای منطقه الموت شرقی با تلاش 20 نفر از راهداران و 10 دستگاه ماشین آلات مستقر در منطقه انجام شده است.
موسوی، همچنین با ارایه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در امداد رسانی به مسافران و ساکنان منطقه الموت شرقی خاطرنشان کرد: در جریان این حادثه و با تلاش عوامل امدادی بیش از 50 نفر از مسافرانی که در مسیر گردنه پیچ بن الموت به تنکابن در سیل گرفتار شده بودند نجات یافتند.
وی اضافه کرد: در این سیل به بیش از 10 دستگاه خودرو خسارت وارد و زیر رسوبات ناشی از سیل مدفون شده بود که با تلاش نیروهای هلال احمر، راهداری، نیروی انتظامی و قرارگاه عاشورا مستقر در منطقه الموت، پنج دستگاه خودرو دیروز از لابه لای رسوبات سیل خارج شد و تلاش عوامل امدادی برای کمک رسانی در این زمینه ادامه دارد.
فرماندار شهرستان قزوین همچنین تخریب تاسیسات زیربنایی از جمله شبکه آبرسانی، برق رسانی، راههای ارتباطی خطوط تلفن و کانال های مزارع کشاورزی را از دیگر خسارات سیل در منطقه الموت اعلام و اضافه کرد: با پیگیری های صورت گرفته ضمن آبرسانی به روستاهای منطقه با تانکر و بازگشایی راهها، زمینه اعزام گروههای کارشناسی برای برآورد میزان خسارات فراهم شده است.
موسوی در ادامه با اشاره به اینکه در این حادثه چهار نفر از کارکنان یک مزرعه پرورش ماهی در روستای اوان در سیل گرفتار شده بودند گفت: دو نفر از این افراد با کمک نیروهای مردمی نجات یافتند، یک نفرمفقود و جسد کارگر این مزرعه که از اتباع کشور افغانستان بود با تلاش نیروهای هلال احمر دیروز در حوالی رودخانه شاهرود پیدا شد.
وی افزود: هم اکنون نیروهای هلال احمر از جنوبی ترین نقطه شاهرود در منطقه لوشان تا روستای اوان در منطقه الموت شرقی در حال جست وجوی صاحب این مزرعه پرروش ماهی هستند که مفقود شده است.
فرماندار شهرستان قزوین روز گذشته از مناطق سیل زده الموت شرقی از جمله روستاهای اوان، وربن، زرآباد، زوار دشت، کلان، کافر کش و گرمارود سینا بازدید و مسایل و مشکلات افراد حادثه دیده را پیگیری کرد.
بخش الموت شرقی به مرکزیت معلم کلایه دارای 82 روستای دارای سکنه در شمال شرق استان قزوین و همجوار با استان مازندران واقع شده است.
7389/ 6128


















30/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 248]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن