تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870865034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وضعیت ورود داروهای تقلبی در کشورهای اطراف ایران در حال بدتر شدن است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس حفاظت و امنیت منطقه خاورمیانه شرکت دارویی سانوفی: وضعیت ورود داروهای تقلبی در کشورهای اطراف ایران در حال بدتر شدن است تهران - ایرنا - رییس حفاظت و امنیت منطقه خاورمیانه شرکت دارویی سانوفی با بیان اینکه هیچ نظارتی در راستای مبارزه با داروهای قاچاق و داروهای تقلبی در منطقه صورت نمی گیرد، افزود: وضعیت داروهای تقلبی در کشورهای اطراف ایران در حال بدتر شدن است.


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دومینک ولوش روز پنج شنبه در همایش مبارزه با قاچاق دارو و داروهای تقلبی در هتل اوین افزود: کشور ایران با تمامی این کشورهای با ریسک بالا در زمینه داروهای تقلبی همسایه است و می تواند تحت تاثیر این کشورها قرار گیرد.
رییس حفاظت و امنیت منطقه خاورمیانه شرکت دارویی سانوفی گفت: ما باید منشاء اصلی توزیع داروهای تقلبی را شناسایی و زنجیره پیچیده تامین این داروها را به خوبی کنترل کنیم اما در واقع این کار بسیار پیچیده است.
** ایران تحت تاثیر داروهای تقلبی است
ولوش گفت: در حال حاضر کشور ایران به واسطه همسایگی با هند و پاکستان تحت تاثیر داروهای تقلبی قرار دارد و این موضوع ریسکی بزرگی به شمار می رود.
رییس حفاظت و امنیت منطقه خاورمیانه شرکت دارویی سانوفی گفت: همچنین کشورهایی مانند چین، هند، پاراگوئه و تایلند در صدر مسائل کیفری در زمینه داروهای تقلبی هستند و در سال 2014 توقیف محموله های تقلبی زیادی در این کشورها را شاهد بودیم.
وی ادامه داد: کشور پاکستان نیز در دو سال اخیر با ریسک بالا در زمنیه داروهای تقلبی و توقیف محموله های دارویی تقلبی در دو سال اخیر مطرح بوده است.
رییس حفاظت و امنیت منطقه خاورمیانه شرکت دارویی سانوفی، سوریه، افغانستان، عراق، یمن و ترکیه را نیز از کشورهای پرریسک در زمینه داروهای تقلبی در منطقه عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلات جدی در زمینه ورود داروهای تقلبی این است که دارو را چشم بسته وارد می کنند و هیچ اهمیتی به کیفیت داروها نمی دهند؛ این در حالی است که کیفیت بسته بندی برای آنها مهم است.
ولوش افزود: اشتباه بزرگی که پلیس انجام می دهد این است که بیشتر دنبال کوکایین است اما می تواند کشف داروهای تقلبی را بیشتر مدنظر داشته باشد و اگر مقامات پلیس در ایران توجه خود را بیشتر به کشف داروهای تقلبی معطوف کنند، تاثیرگذار است؛ چرا که این نوع داروها بیشتر از موادمخدر باعث مرگ و میر می شوند.
رییس حفاظت و امنیت منطقه خاورمیانه شرکت دارویی سانوفی ادامه داد: به منظور کاهش اثرات داروهای تقلبی یک طرح عملیاتی را آغاز کرده ایم که قرار است با همکاری قوه قضاییه کارگاههای آموزشی با موضوع داروهای تقلبی و قاچاق دارو با حضور قضات در سال های آینده برگزار شود.
وی گفت: معتقدم بدون کیفری انگاشتن این قضیه و در نظر نگرفتن جزاهایی برای افرادی که در این زمینه فعالیت دارند، نمی توان جلوی داروهای تقلبی را گرفت.
ولوش همکاری سازمان های بین المللی در این زمینه را بی تاثیر ندانست و افزود: نیروی انتظامی و گمرک نیز باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند و به طور یقین همایش های بعدی با حضور مسوولانی از این دستگاههای اجرایی برگزار خواهد شد.
اجتمام(3)**7268 /1449



08/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن