تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868533864




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جریمه نقدی در انتظار اعضای کتابخانه ملی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
جریمه نقدی در انتظار اعضای کتابخانه ملی
جریمه نقدی در انتظار اعضای کتابخانه ملی معاون کتابخانه ملی ایران از اجرای مصوبه شورای اجرایی این سازمان برای تغییر در شیوه برخورد با آن دسته از اعضای کتابخانه ملی که کتاب‌هایشان را دیرتر از زمان مقرر به کتابخانه عودت می‌دهند، خبر داد.


به گزارش فرهنگ نیوز ، برخی اعضای کتابخانه ملی عنوان می‌کنند که اخیراً در نحوه برخورد با دیرکردهایی که آنها در عودت کتاب‌هایی که به امانت گرفته‌اند، تغییراتی صورت گرفته است؛ به این ترتیب که پیشتر به مدت زمان مشخصی اجازه استفاده آنها از تالارهای مطالعه و نیز امانت گرفتن کتاب داده نمی‌شد اما اخیراً از آنها بابت این تخلف، وجه نقد مطالبه می‌شود.


غلامرضا امیرخانی معاون کتابخانه ملی ایران در این باره به خبرنگار مهر گفت: این مسئله، عرف همه کتابخانه‌های عمومی دنیاست که در ازاء تاخیر در عودت کتاب‌هایی که به امانت می‌برند، جریمه نقدی بدهند. البته کتابخانه‌های ملی معمولاً کتاب به امانت نمی‌دهند اما ما از چند سال پیش بخشی را به نام کتابخانه عمومی در کتابخانه ملی راه‌اندازی کرده‌ایم که در آن کتاب هم به اعضا، امانت می‌دهیم. اما همانطور که گفتم بایید مثل همه کتابخانه‌های عمومی دیگر به ازاء هر روز دیرکرد در عودت کتاب، جریمه نقدی بدهند.

وی با بیان اینکه این مسئله اخیراً از تصویب شورای اجرایی سازمان اسناد و کتابخانه ملی گذشته است، افزود: مبلغ مربوط به این جریمه بسیار اندک و به ازاء هر روز دیرکرد حدوداً ۱۰۰ تومان است. بدیهی است که با توجه به این مبلغ اندک، این مصوبه به هیچ وجه به دنبال درآمدزایی نیست و بیشتر با این هدف صورت گرفته که ابزاری باشد برای رعایت امانتداری از سویی اعضای کتابخانه ملی و عودت کتاب‌ها به قفسه‌های کتابخانه در موعد مقرر. متاسفانه این معضل بسیاری از کتابخانه‌های عمومی در کشور ماست و ما هم باید برای ساماندهی این وضعیت در کتابخانه ملی، این اقدام را انجام می‌دادیم.

معاون کتابخانه ملی با اشاره به اینکه برخی از دیرکردها در عودت کتاب‌ها تعمدی نیست، همچنین در خصوص برخورد با آن دسته از اعضا که در زمان به امانت گرفتن کتاب‌ها، آسیب‌هایی که به آنها وارد می‌کنند، از جمله پاره کردن برخی صفحات، های‌لایت کردن و نوشتن در حاشیه صفحات کتاب، گفت: در صورت بروز چنین آسیب‌هایی، چنانجه مورد عمدی باشد، اولین اتفاق موظف کردن عضو خاطی به جبران هزینه نقدی آسیب است و در مرحله بعد هم، آن فرد لغو عضویت خواهد شد و کارت عضویت او برای همیشه باطل می‌شود. اما اگر آسیب، سهوی باشد مثلاً ریختن چایی روی صفحات کتاب، به تذکر اکتفا می‌شود.

امیرخانی درباره میزان رعایت ضوابط استفاده از منابع مورد در سازمان اسناد و کتابخانه ملی از سوی اعضای آن هم تاکید کرد: با توجه به اینکه معمولاً قشر فرهیخته از این منابع استفاده می‌کنند، ما در مجموع از میزان رعایت این ضوابط از سوی آنها راضی هستیم با این وجود همین الان ما فهرست بلندبالایی از کتاب‌ها را داریم که با دیرکرد در عودت مواجه هستند و علیرغم تمام پیگیری‌هایی که ما انجام داده‌ایم و می‌دهیم، شاید بسیاری از این منابع دیگر هیچوقت به قفسه‌های کتابخانه ملی برنگردد.


منبع: مهر


94/5/8 - 11:16 - 2015-7-30 11:16:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن