تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836666777




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اکونومیست؛ گرگ باران‌دیده نشریات اقتصادی


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

رسانه اقتصادی اکونومیست؛ گرگ باران‌دیده نشریات اقتصادی اکونومیست یکی از مجله‌های اقتصاد سیاسی مشهور جهان است که هر هفته به صورت همزمان در انگلستان و ایالات متحده منتشر می‌شود. این مجله انگلیسی زبان که اولین شماره ‌آن 172 سال پیش در سپتامبر 1843 میلادی (1222خورشیدی) توسط جیمز ویلسون، تاجر و بانکدار انگلیسی منتشر شد، از همان ابتدا برای پیشبرد اهداف تجاری ویلسون گام برداشته است.
 

جیمز ویلسون که علاوه بر بانکداری، به تجارت مواد غذایی بخصوص ذرت و گندم نیز مشغول بود، با استفاده از این رسانه قصد بیان مشکلات کارهای تجاری و البته بهبود فضای کسب و کار را داشت. از این رو، اهداف و سیاست خبری اکونومیست را براساس تجارت خود یعنی محصولات کشاورزی بنیانگذاری کرد. از همان ابتدا بررسی میزان اجاره بهای مزارع، هزینه کارگران، گزارش های اقتصادی درباره قیمت محصولات کشاورزی، سیاست دولت های مختلف در امر تجارت محصولات کشاورزی، امنیت غذایی و در نهایت نحوه تعیین قیمت یا نوسانات قیمتی این محصولات مدنظر اکونومیست بود تا جایی که این مجله به عنوان مرجع در دست سرمایه داران و کارآفرینان قرار گرفت. با این حال، ویلسون برای جلب نظر سیاستمداران، البته آنهایی که در تعیین قوانین مربوط به تجارت آزاد نقش داشتند، ابتکار عمل جالبی را در اکونومیست پایه گذاری کرد. به این ترتیب که همواره سعی در تهیه سرمقاله های سیاسی ـ اقتصادی داشت و با این رویکرد توانست در میان سیاستمداران نیز نفوذ قابل ملاحظه ای داشته باشد، چون معتقد بود سیاستمداران همان صاحبان سرمایه هستند و باید این قشر را در رسانه ها مدنظر داشت تا چرخ اقتصاد به حرکت درآید. از این رو مخاطبان کم کم شاهد جهت دار شدن مطالب اکونومیست شدند، به صورتی که امروز یکی از ویژگی های این مجله، تحلیل سیاسی ـ اقتصادی رویدادهای منطقه ای و بین المللی است. جالب است که از همان ابتدا ویلسون به دنبال منطقه ای شدن نشریه خود نبود، اما با همه گیر شدن خطوط راه آهن در انگلستان، اکونومیست راهش را به کل کشور گشود و پس از آن در سال 1942 توانست اولین دفتر خارج از انگلستان را در ایالات متحده افتتاح کند. هرچند ایده های وی برای بین المللی شدن توانسته بود با امکانات آن دوره، اکونومیست را در مناطق مختلفی به دست علاقه مندان برساند، اما رویای بنیانگذار این نشریه سیاسی ـ اقتصادی در سال 2012 با راه اندازی دفتر چین به عنوان اقتصادی نوظهور در جهان به واقعیت پیوست. نزدیک به 2 قرن تجربه با توجه به قدمت این نشریه درخواهیم یافت به طور کلی اکونومیست در نخستین سده عمر خویش چندین دوره رکود جهانی نظام کاپیتالیستی را تجربه کرده است که مهم ترین آنها عبارتند از ورشکستگی شرکت های راه آهن در سال١٨٧٣؛ وحشت عمومی ناشی از ورشکستگی بانک ها در سال ١٩٠٧، سقوط بورس وال استریت در سال ١٩٢٩ و کاهش تاریخی ارزش پوند استرلینگ در سال ١٩٣١. سده دوم عمر اکونومیست هم با پایان گرفتن نظام پولی برتون وودز؛ اوج گرفتن بهای نفت و بحران های منطقه ای که همزمان با کند شدن رشد اقتصادی در سراسر جهان بود، مهر تائیدی بر جایگاه رسانه ای آن زد. با توجه به قدمت انتشار اکونومیست دور از ذهن نیست اگر تصور کنیم تحولات سیاسی ـ اقتصادی دوران انتشار این نشریه آن را به یکی از آبدیده ترین نشریات اقتصادی یا همان گرگ باران دیده در سطح جهان تبدیل کرده باشد که همین موضوع می تواند در صحت پیش بینی ها و تحلیل های اقتصادی آن عاملی تاثیرگذار باشد. این در حالی است که اکونومیست امروز بیش از 5/1 میلیون نسخه خود را به طور هفتگی در سراسر جهان به فروش می رساند. براساس آخرین اخبار، این مجله پس از فایننشال تایمز در صف دوم فروش قرار گرفته است.



 


پنج شنبه 8 مرداد 1394 ساعت 03:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن