تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852742213




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجلاس مديران و رؤساي آموزش و پرورش زير سايه آزمون استخدامي


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اجلاس مديران و رؤساي آموزش و پرورش زير سايه آزمون استخدامي
معاون حقوقي و امور مجلس از برگزاري آزمون استخدامي آموزش و پرورش در روز 27 شهريورماه خبر داد و گفت: اطلاعيه مربوط نيز طي يك تا دو روز آينده منتشر مي‌شود.
معاون حقوقي و امور مجلس از برگزاري آزمون استخدامي آموزش و پرورش در روز 27 شهريورماه خبر داد و گفت: اطلاعيه مربوط نيز طي يك تا دو روز آينده منتشر مي‌شود.
نشست خبري روز گذشته معاون حقوقي و امور مجلس كه قرار بود با محور برگزاري سي‌ودومين اجلاس مديران و رؤساي آموزش و پرورش سراسر كشور برگزار شود با سؤال خبرنگاران درباره آزمون استخدامي آموزش و پرورش و بازداشت و برخورد با فرهنگيان در روز 31 تيرماه گذشته در مقابل مجلس تا حدودي از مسير خود منحرف شد.
حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفي ناصري‌زنجاني از برگزاري آزمون استخدامي آموزش و پرورش در روز 27شهريورماه خبر داد و گفت: اطلاعيه مربوط نيز طي يك تا دو روز آينده منتشر مي‌شود. وي درباره جزئيات برگزاري آزمون استخدامي آموزش و پرورش گفت: هنوز ريزه كاري‌هايي باقي مانده است چراكه شرايط سني و... بايد از سوي سازمان مديريت به ما اعلام شود. وي تأكيد كرد: با نهايي شدن جزئيات، اطلاعيه را طي يك تا دو روز آينده منتشر مي‌كنيم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چرا اخبار مربوط به آزمون استخدامي را به جاي آنكه وزارت آموزش و پرورش اعلام كند، نمايندگان مجلس اعلام مي‌كنند، گفت: جلسه‌اي با كميسيون آموزش داشتيم و روند كار را به آنها گزارش داديم. مصاحبه براي نمايندگان كم‌خرج است و مباحث مربوط را به رسانه‌ها منتقل مي‌كنند اما ما در آموزش و پرورش طبق دستور وزير تا طرحي نهايي و قطعي نشود نمي‌توانيم آن را اعلام كنيم، چراكه بعداً هم اگر اتفاقي نيفتد و به آن عمل نشود بايد پاسخگو باشيم، بنابراين ترجيح مي‌دهيم امور را بعد از آنكه انجام و قطعي شد، اعلام كنيم اما مجلس چنين قيدي ندارد.  معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش همچنين در پاسخ به پرسشي در خصوص تجمع عده‌اي از فرهنگيان در مقابل مجلس در روز 31 تيرماه و آزادي دستگير‌شدگان گفت: اگر برخورد خشن و ناملايمي در رابطه با فرهنگيان اتفاق افتاده ابراز تأسف مي‌كنيم و قبول نداريم حتي اگر به عمد و نامناسب بوده‌ و آن را محكوم كنيم و همان روز وزير شخصاً اقدام كرد و همه آنان كه دستگير شده بودند، آزاد شدند. منتهي سه تن از همكاران فرهنگي(عبدي، بهشتي و باغاني) كه طي سال‌هاي 88 و 89 محكوميت‌هايي داشتند، اين اواخر آنها را براي اجراي احكام بردند و ما گفتيم كه زمان خوبي براي اجراي اين حكم انتخاب نكرديد؛ اين موضوع را به وزارت اطلاعات، امنيت سپاه و... هم منتقل كرديم و اميدواريم مورد عفو قوه قضائيه قرار بگيرند. ما درخواست عفو براي اين همكاران كرديم اما اينكه قوانين قوه قضائيه اجازه عفو بدهد يا خير، ما نمي‌توانيم نظري بدهيم.
رئيس ستاد برگزاري سي‌ودومين اجلاس مديران و رؤساي آموزش و پرورش سراسر كشور در ادامه به جزئيات برگزاري اجلاس پرداخت و گفت: اين اجلاس در روزهاي 11، 12 و 13 مردادماه در برج ميلاد تهران با حضور هزار مهمان برگزار مي‌شود.
وي از حضور رئيس‌جمهور، رئيس قوه مقننه و رئيس تشخيص مصلحت نظام در اجلاس خبر داد و گفت: 12 كارگروه تخصصي در نظر گرفته شده كه هر شركت‌كننده‌اي الزاماً در يكي از گروه‌ها عضو است.  پيش‌بيني‌ها نشان مي‌دهد كه اجلاس امسال مديران و رؤساي آموزش و پرورش در سايه آزمون استخدامي و تبعات آن قرار خواهد داشت. اين در حالي است كه عباس قنبري، معاون دانشجويي دانشگاه فرهنگيان ديروز در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها همزمان از برنامه‌ريزي براي نيازسنجي، جذب و جايابي 5 هزار نيروي ورودي جديد خبر داد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن