واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: برآورد اولیه خسارت ناشی از بارندگی های اخیر به راههای کشور ۵۱۵ میلیارد ریال است.
به گزارش تراز ،عبدالهاشم حسننیا با بیان اینکه بارندگی های اخیر در 6 استان کشور، 515 میلیارد و 200 میلیون ریال خسارت به راههای بینشهری وارد کرد ،گفت: این بارندگیها به رویه آسفالت برخی از راه ها و همچنین سازه پلها و تونلها و ابنیه راه های کشور خسارت زیادی وارد کرده است.
حسننیا افزود: میزان خسارت وارده به راه ها و ابنیه استان البرز 25 میلیارد ریال، استان کردستان 28 میلیارد و 200 میلیون ریال، استان سمنان 10 میلیارد ریال، استان قزوین 7 میلیارد ریال و استان تهران 100 میلیارد ریال برآورد شده است.
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای با بیان اینکه بیشترین خسارت به شبکه راهی استان مازندران وارد شد، گفت: میزان خسارت وارده به جاده ها و تاسیسات راه در استان مازندران 345 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی گفت: در نخستین ساعات وقوع سیل، رانش و ریزش کوه سبب بسته شدن برخی محورهای ارتباطی این استان شده بود.
حسن نیا گفت: پس از وقوع سیل و رانش، عوامل راهداری و دیگر دستگاه های امدادی با بهکارگیری تمامی تجهیزات و ماشینآلات خود، ضمن استقرار در مناطق حادثه دیده، اقدامات لازم درخصوص بازگشایی راه ها و کمک به آسیبدیدگان را در کمترین زمان ممکن انجام دادند.
آغاز بازسازی خانه های خسارت دیده در سیل
معاون بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: مسکن های روستای استان های تهران ، البرز و مازندران بیشترین خسارت را در سیل اخیر دید.
عزیزالله مهدیان درباره خسارت واحدهای مسکونی روستایی افزود: در سیل اخیری که در چند استان روی داد منازل روستایی خسارت زیادی نداشت و بیشتر در بخش های زیربنایی خسارت پدید آمد و140واحد مسکونی خشت و گل و فرسوده 100 درصد تخریب شد و 800 واحد مسکونی خسارت جزیی دید که عمده خسارت در تهران، البرز و مازندران و کمترین خسارت هم نیز در استانهای سمنان کردستان و قزوین بود.
وی تصریح کرد: واحدهای خسارت دیده تشکیل پرونده و براورد خسارت شده است تا بر اساس پیشنهاد اعتباری که به وزارت کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور داده شده در اولین جلسات هیئت وزیران مصوب و با اعطای تسهیلات و اعتبارات مورد نیاز کار بازسازی مناطق سیل زده آغاز شود.
مهدیان تصریح کرد: کار بهسازی واحدهای روستایی آغاز شده است و در صورت نیاز از اعتبارات بنیاد مسکن استفاده می کنیم و تا پایان سال همه واحدهای خسارت دیده نوسازی می شود.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل عمده وقوع سیلاب ها ، فقر آبخیزداری در مناطق بالادست است، گفت: با اقدامات لازم در جهت حفظ حریم رودخانه ها آسیب های وقوع سیل را به حداقل برسانیم.
معاون بنیاد مسکن با بیان اینکه جابه جایی رودخانه ها امکان پذیر نیست، گفت: باید با مطالعه گسترده در کل رودخانه ها بحث آبخیزداری را در مناطق کوهستانی جدی بگیریم.
زمانبندی انتشار: 7 مرد 1394 - 11:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]