واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ مرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۱ب.ظ)
در جشنواره «ياس» از فيلمهاي شناخته شده دعوت شود موج- مجيد مظفري گفت: پيشنهادم اين است که در بخش بين الملل، فيلمها با دقت انتخاب شوند و از فيلمهاي معتبر و شناخته شده دعوت شود چرا که اين فيلمها خود به مثابه يک کلاس آموزشي براي جوانان است.
به گزارش موج، «مجيد مظفري» بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون گفت: در طول سال هاي زيادي که در عرصه بازيگري در مديومهاي مختلف کار کردهام و همچنين مواقعي که در يک فيلم ويديويي بازي داشتم هرگز در بازي چيزي کم نگذاشتهام.
وي در توضيح بيشتر افزود: اين گونه نبوده که مثلاً براي بازي در يک فيلم بلند سينمايي نسبت به بازي در يک فيلم ويديويي انرژي بيشتري بگذارم يا مثلاً فيلم ويديويي را دست کم بگيرم.
وي با بيان اين مطلب که هنر يک بازيگر ارائه يک بازي با استاندارهاي حرفهاي است، به ساخت فيلمهاي ويديويي توسط سينماگران جوان نيز اشاره کرد و گفت: هرگز تفاوتي ميان يک کارگردان جوان با يک کارگردان حرفهاي براي ارائه يک بازي خوب قائل نشدهام.
حضور سينماگران در جهت توليد فيلمهاي ويديويي ميتواند در رشد کيفي و کمي سينماي ايران نيز مؤثر باشد.
مظفري يادآور شد: در همه جاي دنيا به اين نوع فيلم بها ميدهند و حتي خيلي از کارگردانهاي بزرگ دنيا کارشان را با ساخت فيلم ويديويي آغاز کردند. البته اين مقوله در کشور ما اندکي مهجور است. امکانات ضعيفتري نسبت به سينماي حرفهاي دارد و ادعا هم ندارد.
مظفري درباره برگزاري جشنواره فيلم ياس در استانهاي ديگر نيز بيان داشت: به نظرم تمام مسوولان استانها بايد اين فرصت را غنيمت بشمارند و در برگزاري اين جشنواره گوي سبقت را از هم بربايند.
جدا از اين که جشنواره ياس يک جشنواره تخصصي و هنري است و برگزاري آن براي هر استاني اعتبار فرهنگي به همراه دارد؛ بايد استانها به کمک نهاد يا نهادهاي برگزار کننده اين جشنواره بيايند و در اين زمينه هر کمکي ميتوانند انجام دهند.
شهرداريها، استانداريها و ادارههاي ارشاد، همه ميتوانند دست به دست هم بدهد و در اين فعاليت فرهنگي شرکت کنند. وي تصريح کرد: وقتي که در يک شهرستان يک جشنواره هنري برگزار شود نگاهها را به خود جلب ميکند.
ممکن است جشنوارهاي در تهران برگزار شود ولي مردم کوچه و خيابان را درگير خود نکند مردم از کنار آن به راحتي عبور کنند و حتي آن را نبينند.
اما در شهرستانها فرق ميکند و معمولاً اکثر مردم شهر متوجه اين رويداد تازه ميشوند. از هم پرسو جو ميکنند و اين به اعتلاي فرهنگ عمومي کشور کمک به سزايي ميکند.
اين بازيگر ادامه داد: نکته جالب توجه اين است که با اين که برگزاري جشنواره فيلم ياس قدمت زيادي ندارد و امسال سومين دوره آن برگزار ميشود اما جايگاه خود را بين اهالي فرهنگ و هنر، سينماي ايران پيدا کرده و جزو جشنوارههاي مهم در حوزه فيلم و سينما است. اميدوارم که بتواند مخاطب خاص خود را نيز پيدا کند.
وي در پايان به بخش بينالملل نيز اشاره کرد و گفت: پيشنهادم اين است که در بخش بين الملل، فيلمها با دقت انتخاب شوند و از فيلمهاي معتبر و شناخته شده دعوت شود؛ چراکه اين فيلمها خود به مثابه يک کلاس آموزشي براي جوانان است. ايدههاي نو و جديدي را به آنها نشان داده و آنها را با تکنيکهاي روز فيلمسازي در جهان آشنا ميکند.
سومين جشنواره بينالمللي فيلم ويديويي ياس اول تا ششم مهر سال جاري در استان مازندران و به دبيري حسين مسافرآستانه برگزار ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]