تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799113800




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت از برگزیدگان جشنواره های هنری حمایت بیشتری کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر بیست ودومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان دولت از برگزیدگان جشنواره های هنری حمایت بیشتری کند تهران- ایرنا- دبیر بیست ودومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان معتقد است برگزیدگان جشنواره ها باید از سوی دولت مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.


رضوان صادق زاده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا درباره اینکه جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان تا چه میزان معرف استعدادهای کشور است، اظهار داشت: این جشنواره که به مدت 22 سال بدون وقفه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شده است، یکی از مهم ترین رویدادهای هنری قشر جوان به شمار می آید که از طریق آن، نخبگان هنری شناسایی می شوند.
وی در پاسخ به اینکه آیا برگزیدگان این جشنواره الگو و برآیند گویایی از هنر تجسمی جوانان کشور هستند، اظهار کرد: 100 درصد نیستند؛ چرا که تعداد محدودی از این گروه به دلایل گوناگون در جشنواره شرکت نمی کنند؛ اما با این حال می توان تصور کرد که برگزیدگان آن می توانند برآیند درستی از جوانان فعال در حوزه تجسمی کشور باشند.
صادق زاده درباره اینکه آیا پس از برگزاری این جشنواره از برگزیدگان آن حمایتی هم صورت می گیرد، اظهار کرد خیر؛ یکی از دغدغه های ما این است افرادی که انتخاب می شوند باید از سوی دولت مورد حمایت بیشتری قرار گیرند؛ به طوری که اگر اهل شهرستان هستند - که معمولاً این گونه است- از آنان دعوت کنند و در تهران برایشان نمایشگاهی برپا شود؛ آثار آنان را خریداری کنند؛ یا اینکه امکانات در اختیارشان قرار دهند؛ که معمولاً هیچ یک از این اتفاقات نمی افتد؛ نه تنها این جشنواره بلکه سایر جشنواره های هنرهای تجسمی نیز به روز اختتامیه ختم می شوند؛ به طوری که تنها امیدواری ما این است که برگزیدگان این جشنواره اگر از نظر شرایط سنی مشکلی نداشته باشند در سال های بعد هم شرکت کنند.
وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا برگزاری جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان موازی کاری با جشنواره هنر جوان نیست، اظهار کرد: خیر؛ چرا که اهداف این دو جشنواره با یکدیگر کاملاً متفاوت است؛ جشنواره هنر جوان که از سوی حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می شود، گسترش فعالیت های هنری متناسب با اهداف متعالی انقلاب اسلامی را مد نظر دارد، اما جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان در سطح گسترده تری برگزار می شود.
دبیر بیست ودومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان درباره تأثیر نحوه برگزاری این جشنواره به صورت کارگاهی، گفت: از مزایای آن این است که هنرمندان استان های مختلف دور یکدیگر جمع می شوند، با سلیقه های یکدیگر آشنا می شوند، آموخته های خود را در اختیار یکدیگر قرار می دهند و از یکدیگر انتقاد می کنند، و همچنین به بحث و گفت وگو با داوران می پردازند.
صادق زاده که سال گذشته نیز دبیری بیست ویکمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی جوانان را بر عهده داشت، معتقد است این دوره از جشنواره نسبت به دوره های قبل تفاوت چشمگیری ندارد؛ تنها تفاوت آن در این است که هر سال نفرات اول تا سوم را انتخاب و معرفی می کردیم؛ اما امسال تصمیم گرفته ایم در هر رشته ای سه نفر را در کل به عنوان برگزیده معرفی کنیم؛ زیرا گاهی اثر نفر اول با دوم و سوم تفاوت آنچنانی ندارد؛ در حدی که برخی مواقع ممکن است در انتخاب خود دچار اشتباه شویم؛ در نتیجه بهتر دانستیم میان کار آنان تمایزی قائل نشویم و برای هر سه نفر، جایزه ای معادل جایزه نفر اول را در نظر گیریم.
وی از دیگر مشکلات این جشنواره در سال های گذشته را دیر اعلام شدن زمان آن دانست و افزود: به دلیل این مشکل، عده بسیاری از جوانان در جشنواره شرکت نمی کردند؛ چرا که پس از تعطیلات دانشگاه ها اطلاع رسانی می شد؛ اما امسال این مشکل را تا حدودی برطرف و نسبت به زمان اطلاع رسانی آن زودتر اقدام کردیم.
بیست و دومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سوی دفتر هنرهای تجسمی با همکاری مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر به مدت بیست و دو سال است که به طور منظم برگزار می شود. امسال هنرمندان جوان 16 تا 25 سال از 16 تا 19 شهریور ماه در رشته های نقاشی، طراحی، نگارگری (نگارگری گل و مرغ، تذهیب)، ارتباط تصویری (پوستر)، عکاسی، کاریکاتور (کارتون، چهره)، تصویرسازی، خوشنویسی (نستعلیق) و حجم (آهن، گچ، گل و سفال) به رقابت با یکدیگر می پردازند و تا 24 مرداد ماه فرصت دارند با ثبت نام و ارسال حداکثر تصویر 5 اثر خود در هر رشته به سایت www.yafestival.ir در جشنواره شرکت کنند.
فراهنگ**9362**1601**






06/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن