تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، آن است كه قابل فهم و روشن و كوتاه باشد و خستگى نياورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799113497




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايران ظرفيت صادرات دارويي دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ مرداد ۱۳۹۴ (۹:۵۸ق.ظ)
ايران ظرفيت صادرات دارويي دارد موج - رئيس هيات مديره سازمان تأمين اجتماعي با بيان اين که در تمام دنيا فرمول‌هاي قيمت گذاري دارو توسط دولت‌ها کنترل مي‌شود، گفت: مصرف کننده اصلي داروها، بيمه‌ها و به نوعي دولت‌ها هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، عباس کبريايي زاده اظهار داشت: فرمول قيمت گذاري دارو در ايران نيز تقريباً به صورت حاکميت دولت‌ها است اما به دليل ساختاري که در قيمت گذاري از دوران جنگ باقي مانده و همواره تداوم دارد، قيمت گذاري دارو در ايران بر پايه قيمت تمام شده انجام مي‌شود.
وي افزود: برخي از هزينه‌هاي غير قابل مشاهده مانند هزينه‌هاي مطالعات باليني، هزينه بازاريابي و معرفي مولکول‌هاي دارويي براي جامعه پزشکي در محاسبات لحاظ نمي‌شود از اين رو قيمت داروهاي توليدي در ايران روش سرکوب گرانه اي دارد.
به گفته کبريايي زاده، داروي ژنتيکي که در ايران توليد مي‌شود نسبت به کشورهاي منطقه مانند ترکيه يا کشورهاي عربي تقريباً ۵ تا ۷ برابر کمتر است، به‌طوري‌که ۵۰۰ تا ۷۰۰ درصد قيمتي که دارو در ايران براي يک داروي ژنتيک مي‌گيرد، پايين‌تر از کشورهاي منطقه است.
وي افزود: همچنين گاهي قيمت دارو در ايران نسبت به برندهاي اصلي اروپايي و آمريکايي ۱۲ تا ۱۶ برابر پايين‌تر است.
کبريايي زاده تصريح کرد: در سال‌هاي اخير تغييرات وزارت بهداشت در فرمول داروهاي جديد نويدبخش اين بوده که در قيمت گذاري صنعت دارو بتوانيم خود را مطابق ساير کشورهاي دنيا ببينيم.
وي با بيان اين که صنعت داروسازي در ايران بالغ بر ۱۵۰ ميليون دلار صادرات دارد، گفت: پتانسيل اين صنعت براي صادرات منطقه، بيش از ۵۰۰ ميليون دلار است و امکان اينکه تراز تجاري دارو مثبت شود، وجود دارد.
وي اظهار داشت: صنعت داروسازي در ايران جزو صنايع پيشرفته در دنيا تلقي مي‌شود و توان توليد جديدترين مولکول‌هاي دارويي که در دنيا توليد مي‌شود را داريم.
کبريايي زاده با بيان اين که دانش داروسازي در ايران و برخورداري از تکنولوژي‌هاي نوين دارويي در دنيا بسيار قابل رقابت است، گفت: توان فني، فناوري و نيروي انساني در کشور ما وجود دارد اما به لحاظ نوع سياست‌گذاري هايي که انجام شده صنعت دارويي ضعيف نگه داشته شده است.
وي افزود: وزارت بهداشت براي مولکول‌هاي جديد دارويي فرمول قيمت گذاري را اصلاح نموده و به سمت رقابتي شدن حرکت کرده است.
وي خاطرنشان کرد: سازمان تأمين اجتماعي به عنوان بزرگ‌ترين توليد کننده درمان در کشور بعد از وزارت بهداشت و بزرگ‌ترين خريدار خدمت در ايران از طريق مراکز ملکي و مراکز درماني وابسته به وزارت بهداشت، بخش خصوصي و ساير نهادها حدود ۵۰.۸ درصد جمعيت ايران را تحت پوشش دارد.
رئيس هيأت مديره سازمان تأمين اجتماعي تصريح کرد: براي سازمان بيمه اي و خدماتي مانند تأمين اجتماعي، ايجاد مراکز ملکي؛ به خصوص در مناطق کارگري و همچنين مناطقي که وزارت بهداشت سرمايه گذاري نکرده، به عنوان رسالت سازماني محسوب مي‌شود از اين رو سازمان بايد براي ايجاد زيرساخت خدمات درماني به اين اقشار، سرمايه گذاري لازم را داشته باشد.
وي گفت: سازمان تأمين اجتماعي مکلف است بخشي از دريافتي را که به عنوان حق بيمه از بيمه شدگان دريافت مي‌کند، در امر سرمايه گذاري براي تضمين و پشتيباني منابع مالي در آينده سرمايه گذاري نمايد.
کبريايي زاده با بيان اين که دولت براي شرکت‌هايي که محصولات نوآورانه توليد مي‌کنند، مبناي قيمت گذاري را بر مبناي رفرنس يا مرجع در نظر گرفته است، افزود: اين روش قيمت گذاري منطقي‌ترين روشي است که براي توسعه صنعت داروسازي در دنيا به کار گرفته مي‌شود و طبيعتاً شرکت‌هايي که در توليدشان از تکنولوژي‌هاي نوين استفاده مي‌کنند، سودآوري بالاتري خواهند داشت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن