واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد دانشگاه : سال 2025میلادی سال طلایی صنعت گردشگری ایران است ساری - ایرنا - استاد دانشگاه های گیلان و مازندران و متخصص گردشگری با اشاره به تحقق گسترش روابط بین المللی ایران با جهان در پی جمع بندی هسته ای، سال 2025 میلادی را دوره طلایی برای صنعت گردشگری این کشور پیش بینی کرد.
محمدرضا اورمزدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در ساری افزود : در پی توافق هسته ای ایران با قدرت های بزرگ جهانی و امریکا پیش بینی می شود ایران تا سال 2025 میلادی سالانه بیست میلیون گردشگر جذب و 30 میلیارد دلار درآمد خالص ارزی کسب کند.
وی اظهار داشت : بر اساس گزارش رسانه های غربی شمار بسیاری از صاحبان هتل های برتر و معروف و زنجیره ای غربی، مراکز تحقیقاتی مسافرتی، دفاتر خدمات گردشگری اروپایی و مجری سفرهای بین المللی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری درحوزه گردشگری ایران اعلام کردند.
وی با بیان این که در این مدت موج جدید برای ساخت هتل و مراکز اقامتی در ایران راه افتاده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که دکتر روحانی در آغاز به کار دولت یازدهم وعده ساخت 200 هتل جدید را در کشور داده بود.
این استاد دانشگاه تصریح کرد : همچنین وزیر راه ایران گفته است برای خرید چهارصد هواپیما و جهت نوسازی ناوگان هوایی ایران در 10 سال آینده 20 میلیارد دلار هزینه خواهد شد.
اورمزدی با تاکید بر ضرورت معرفی سبک زندگی ایرانی و هویت و تمدن ایران به جهان ، تحقق این مهم را از طریق تبلیغات و اطلاع رسانی صحیح ممکن دانست و گفت : در این ارتباط ضروری است صدور ویزا به خصوص ویزای الکترونیک و مقررات گمرگی برای گردشگران خارجی تسهیل و زیرساخت های گردشگری ایران بازسازی و ترمیم و توسعه یابد.
این متخصص گردشگری کشور معتقد است: بزرگترین حضور سرمایه گذاری کلان خارجی امروز در مناطق آزاد ایران است که با توجه به شرایط ویژه آن مناطق و قوانین حاکم اهمیت دارد.
وی بیان داشت : در حالی که توسعه روابط سیاسی با کشورهای منطقه علاوه بر ایجاد بازار خوب برای جامعه 70 میلیونی ایران، تقویت روابط سیاسی و تجارت منطقه ای را نیزفراهم می سازد.
اورمزدی یادآور شد : امروز سواحل استان های هرمزگان ، مازندران ، گیلان و مناطق جازموریان و سیستان و بلوچیستان بستر عظیم برای سرمایه گذاری شرکت های اروپایی و غربی و منطقه ای در حوزه صنعت گردشگری و تجارت است.
به گفته وی ورود شرکت های غربی به صنعت گردشگری ایران باعث کاهش وابستگی ما به اقتصاد تک محصولی نفت خواهد شد و فصل نوینی در اقتصاد ملی در بحث اشتغال پایدار و رشد اقتصادی را رفم خواهد زد.
وی ادامه داد : اکنون شرکت روتانا در امارات و شرکت آکور فرانسه آماده ساخت و طراحی هتل های مدرن در ایران در دوران پساتحریم هستند زیرا این کشورها جاذبه گردشگری و اماکن تاریخی و باستانی ایران را چشمگیر توصیف کردند.
وی با بیان این که روزهای درخشانی در انتظار صنعت گردشگری ایران کشورمان است ؛ اظهار داشت : همچنین منابع گردشگری انگلستان اعلام کرده اند بلافاصله پیش از توافق ایران با کشورهای 5+1 شمار تقاضا سفر به ایران افزایش قابل توجه ای داشته است.
اورمزدی به عنوان مثال تعداد جاذبه های فرهنگی، تاریخی و طبیعت گردی کشور امارات و ترکیه و مالزی را در مقام قیاس با ایران کمتر عنوان کرد و گفت : در حالی که این کشورها امروز قطب های گردشگری و تجاری قاره آسیا هستند.
وی ادامه دارد : بی شک توسعه روابط سیاسی با کشورهای منطقه و جهان غرب به عنوان مهمترین گزاره و مولفه در صنعت گردشگری ایران و هر کشوری به شمار می آید و بر همین اساس، سیاست خارجی نیز در توسعه گردشگری این صنعت بدون دود، پاک و ارزآور تاثیرگذار می باشد.
وی با بیان این که صنعت گردشگری ایران تاکنون از پروژه های ایران هراسی آسیب جدید دیده است اظهار امیدواری کرد توافق هسته ای، التیام بخش صنعت گردشگری ایران باشد.
اورمزدی تاکید کرد : لزوم معرفی درست ایران و ایرانی به دنیا از طریق رسانه های ارتباط جمعی، تسهیل در صدور روادید و مقرارت گمرگی و بیمه ای و توسعه شبکه بانکی و پولی در سطح ملی و بین المللی، ساخت و طراحی هتل ها و مراکز اقامتی استاندارد، آموزش نیروها و توجه لازم به راهنمایان گردشگری، توسعه مراکز بوم گردی و دفاتر سیاحتی، توسعه گردشگری ساحلی و دریایی و توجه به ویژگی های مذهبی و فرهنگی جامعه میزبان و گردشگران باید از جمله اولویت های متولیان امر گردشگری قرار گیرد.
در ایران دهها هزار اثر تاریخی وجود دارد و بر اساس آمار رسمی سالانه پنج میلیون نفر گردشگر خارجی به ایران سفرمی کنند.
6026/1899
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]