واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
وسوسه شرکت های بیمه برای بازگشت به ایران در حالی که برخی ها معتقدند که تا اواخر سال ۲۰۱۶ وارد بازار ایران شوند، برخی دیگر می گویند به دلیل نگرانی های موجود در مورد چگونگی و زمان لغو تحریم ها، هنوز سخت است در این مورد صحبت شود.
به گزارش فرهنگ نیوز ، متخصصان بیمه های غربی و خاورمیانه، بازار ایران را پس از توافق هسته ای، به عنوان بازار جذاب ۸میلیارد دلاری می بینند.
از ۱۱ متخصص بیمه و بیمه اتکایی، ۸ شرکت در پاسخ به سوالات رویترز گفته اند که ایران بازاری جذاب یا خیلی جذاب، به خصوص در بخش کشتیرانی و انرژی دارد. با توجه به حساسیت موضوع اسامی ناشناس خواهند ماند.
در حالی که برخی ها معتقدند که تا اواخر سال ۲۰۱۶ وارد بازار ایران شوند، برخی دیگر می گویند به دلیل نگرانی های موجود در مورد چگونگی و زمان لغو تحریم ها، هنوز سخت است در این مورد صحبت شود.
جمع بندی مذاکرات هسته ای، بازار ۸میلیارد دلاری را برای شرکت های بین المللی خواهد گشود.
توافق باید در کنگره تصویب شود؛ درجایی که جمهوری خواهان جنگ طلب در مقابل باراک اوباما با توصیب آن مخالفت می کنند. همچنین اعتراض آنها به افزایش نفوذ ایران است.
با این حال ایران، خاورمیانه و شمال آفریقا دومین اقتصاد بزرگ، با حجم عظیمی از صادرات نفت و گاز و جمعیت جوان تحصیلکرده، در حال حاضر جلب توجه می کند.
لودویک سوربان، اقتصاددان ارشد شرکت بیمه اویلر هرمس، می گوید: «رشد اقتصادی اصلی برای ایران در سال ۲۰۱۶ رخ خواهد داد. گرچه برای مصرف کنندگان داخلی و اعتماد سرمایه گذاران انگیزه ای کوتاه مدت ایجاد می شود.»
فرآیند عقب نشینی تحریم ها از اواخر سال جاری ایجاد خواهد شد.
ایران از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱، بزرگترین اقتصادی خواهد شد که به بازار تجارت جهانی و سیستم های مالی باز می گردد.
سرمایه گذاران درحال حاضر به دنبال تامین منابع مالی برای ایران هستند؛ کشوری که بانک جهانی آن را دارای درآمدی بالای متوسط با جمعیت ۷۸میلیون نفری عنوان کرده است.
بخش بیمه و کشتیرانی در سرفصل فهرست شرکت های بیمه قرار گرفته اند.
بن ابراهیم رییس بخش کشتیرانی در شرکت کارگزاری بیمه ویلیس، می گوید: «از لحاظ تاریخی ما با ایران توافق کردیم: جالب است که ببینیم چه چیزی در ایران اتفاق خواهد افتاد...در چشم انداز بخش دریایی، شرکت های کشتیرانی بزرگ، بنادر و محموله های بزرگی در ایران وجود دارند.» وی افزود که این شرکت به تحریم ها پایبند است اما به دقت تمام تغییرات را زیرنظر دارد.
تجارت های بزرگ مانند نفت و حمل و نقل به طور معمول به صورت محلی بیمه می شوند.
ماهش میستری، مدیر تجزیه و تحلیل در آژانس رتبه بندی بیمه، ای ام بست، می گوید : «قبل از تحریم ها بیمه لوید از تجارت در ایران حمایت می کرد. برخی از این بمیه ها برای بازگشت به بازار ایران وسوسه خواهند شد.»
برخی از بیمه گران نیز مانند بیزلی از زیرمجموعه های لویدز می گویند که هنوز تحقیقات بازار را آغاز نکرده اند. آندرو هورتون، مدیر اجرایی بیزلی می گوید: «ایران کشوری است که ما به دلیل تحریم ها نمی توانیم با آن قراردادی را داشته باشیم. بنابراین احتیاج به روشن تر شدن اوضاع داریم.»
یکی دیگر از بیمه ها می گوید که بیمه های غربی با افزایش رقابت از هند، روسیه و جنوب آسیا که درحال حاضر با ایران دارای رابطه اقتصادی هستند، روبرو خواهند شد.
کسانی که برای ورود به بازار ایران مشتاق هستند ورود به بخش های نفت و دریایی آسان تر از بخش مصرف کنندگان مانند موتور به نظر می رسد.
با این حال برخی از شرکت های بیمه ای برای ورود به بخش های موتور و سلامت علاقه مند هستند. همچنین حمل و نقل هوایی و زیرساخت های ایران نیز فرصت هایی را دراختیار آنها قرار داده است.
ساسان سلطانی، مدیر بخش توسعه تجارت بیمه ایران در دوبی می گوید: «درحال حاضر شاهد آن هستیم که بسیاری از شرکت های چندملیتی بیمه، کارگزاران و شرکت های برون سپاری برای حضور در بازار ایران علاقه نشان داده اند و برخی از آنها اکنون در آنجا حضور دارند.
منبع: افکار
94/5/4 - 19:04 - 2015-7-26 19:04:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]