واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۳۹ق.ظ)
آغاز نظارت بر مراکز عرضه و فروش لوازم آرايشي و بهداشتي در اردکان موج - مقرر شد گشت و بازديد مشترک با فرمانداري، اماکن، بهداشت محيط، نظارت بر مواد غذايي آرايشي و بهداشتي و نظارت بر امور دارويي صورت گيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدمحمد پورهاشمي اردکاني در اين نشست مطالبي را پيرامون مواد آرايشي بهداشتي قاچاق و غيراستاندارد، همچنين تقلبي بودن آن حتي در خصوص برخي برندهاي مطرح بيان کرد و به مشکلات و عوارض ناشي از مصرف مواد فوق، همچنين حساسيتهاي احتمالي ناشي از آن اشاره کرد.
وي بر لزوم تشديد نظارت بر مراکز عرضه آرايشي و بهداشتي، بازديد مشترک از اين مراکز توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان، اماکن، فرمانداري و... لزوم آگاه سازي مردم و متصديان مراکز عرضه آرايشي و بهداشتي از طريق آموزشهاي همگاني، تهيه بنر، تبليغات شهري، تبليغ در اماکن عمومي، نماز جمعه و... تأکيد کرد.
پورهاشمي با بيان اين که در طرح تحول سلامت بسياري از داروهاي غيرمجاز تا حدود زيادي کنترل شده است، اذعان داشت: شروع يک طرح مثلاً طرح تشديد نظارت بر مراکز عرضه آرايشي و بهداشتي مهم اما تداوم آن بسيار مهمتر است.
در ادامه محمدرضا اعلايي، رئيس مرکز بهداشت شهرستان اردکان، ضمن تأکيد بر نظارت بيشتر و بهتر، همچنين بازديد مشترک پيشنهاد دادند با مرکز استان همچنين شهرستانهاي همجوار نيز هماهنگيهاي لازم براي اين موضوع صورت پذيرد. سپس به بحث ترويج عرضه بعضي از داروها توسط برخي از مراکز عرضه آرايشي و بهداشتي، همچنين باشگاههاي بدنسازي و مراکز زير زميني اشاره و بر لزوم کنترل و نظارت بر اين قبيل مراکز تأکيد کردند. همچنين پيشنهاد تهيه منشور مشتري و نصب در جلوي ديد مشتريان را ارائه نمودند.
در ادامه دکتر مصطفي حيدريان، کارشناس و مسوول امور دارويي، به بحث تبليغات غلط در آرايشگاههاي مردانه و زنانه اشاره و به لزوم جلوگيري از آن تأکيد شد.
در ادامه حسين پارسانيا، کارشناس و مسوول واحد بهداشت محيط، نيز بازديد مشترک جهت نظارت بر آرايشگاههاي مردانه و زنانه با اماکن و نيز باشگاههاي بدنسازي را راهکاري براي نظارت بهتر و بيشتر دانست.
شايان ذکر است؛ جواد حسن پور، کارشناس و مسوول واحد نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي و علي اکبر کمالي اردکاني کارشناس نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي، نيز مطالبي پيرامون گشت مشترک با محوريت واحد نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي شبکه، لزوم برنامه ريزي و هماهنگي بين بخشي، آگاهي و اطلاع رساني عمومي و خصوصي، دقت همکاران در بازديدهاي انجام شده، تکرار آموزش و... بيان داشتند و تصميم گرفته شد مهلتي جهت مراکز عرضه آرايشي و بهداشتي در نظر گرفته شود.
گفتني است در پايان اين نشست مقرر شد؛ آموزش و اطلاع رساني متصديان آرايشي و بهداشتي و مردم، تعيين فرصت جهت مراکز عرضه آرايشي و بهداشتي به منظور عدم عرضه مواد تقلبي و قاچاق انجام شود و همچنين مجموعه متصديان آرايشي و بهداشتي جهت توجيه و اطلاع رساني و آشنايي مردم با خطرات ناشي از مصرف مواد آرايشي و بهداشتي قاچاق و تقلبي آموزش ببينند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]