تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845168970




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای بورس‌تحصیلی خاص در آمریکا/ آخرین هدیه‌ای که اوباما از پدرش گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
اوباما ماجرای بورس‌تحصیلی خاص در آمریکا/ آخرین هدیه‌ای که اوباما از پدرش گرفت

گزارشی از بی بی سی انگلیس؛
ماجرای بورس‌تحصیلی خاص در آمریکا/ آخرین هدیه‌ای که اوباما از پدرش گرفت
"میلتون نکاسی" خبرنگار بی بی سی در نایروبی به ماجرای بورس پدر رئیس جمهور آمریکا پرداخته است. بورسی که که زندگی باراک اوباما بر مبنای آن رقم خورده است.



به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیوز، سفر باراک اوباما به زادگاه پدری‌اش موجب شد که رسانه‌های جهان بیش از جنبه‌های دیپلماتیک این سفر به زندگی شخصی رئیس جمهور آمریکا توجه کنند.     "میلتون نکاسی" خبرنگار بی بی سی در نایروبی به ماجرای بورسی اشاره می‌کند که زندگی رئیس جمهور آمریکا را رقم زده است.     داستان زندگی باراک اوباما، اولین رئیس جمهور سیاه پوست آمریکا، از اینجا شروع می شود.    

    "تام بویا" از فعالان اتحادیه کارگری اهل کنیا بود که بعد ها سیاستمدار شد. وی که در کالج راسکین در آکسفورد درس خوانده بود، می خواست که کارکنان دولت برای دوران بعد از استقلال کنیا آماده باشند.     بویا در همان آغاز می دانست که در کشورش به اندازه کافی افراد حرفه ای برای کار در اداره های دولتی وجود ندارد.     برای پاسخ به چنین کمبودی، او بورس تحصیلی را تاسیس کرد تا جوان های باهوش آفریقایی را به آمریکا و کانادا اعزام کند.     هدف از اعزام دانشجویان این بود که آنها مهارت های ضروری را کسب کرده و به جای کارکنان سفید پوست دولتی برای بازسازی کشور وارد عمل شوند.     یکی از آن دانشجویان فردی به نام باراک اوباما از کوگلو بود که در نزدیکی شهربندری کیسومو در ساحل دریاچه ویکتوریا واقع شده است. شهری در کنیا که در آن همه چیز به نام اوباما است.     باراک اوبامای پدر، اولین دانشجوی آفریقایی بود که دردانشگاه هاوایی مشغول تحصیل شد.     درآنجا وی عاشق دختر جوان آمریکایی به نام آن دانهام شد و با وی ازدواج کرد. آنها صاحب یک پسر شدند که به نام پدر باراک، باراک حسین اوبامای دوم، نامیده شد.    

پدر باراک اوباما     خلاصه داستان   من به خانه آقای اوباما در کوگلو سفرکردم و به ملاقات مادر بزرگ ناتنی اش، سارا اوباما، و عمه اش مارسات اونیانگو اوباما رفتم تا ببینم این بورس تحصیلی برای خانواده آنها در آن زمان چه قدر ارزش داشت.     ما در قبرستان کوچک خانوادگی این خانواده، در کنار مزار باراک اوبامای پدر، ایستادیم. خانم اونیانگو به من گفت که اگرچه وی در زمان اعزام آقای اوباما هنوز به دنیا نیامده بود، او می دانست که خانواده به او بسیار افتخار می کردند: «آنها می گفتند که آرزوها و امیدهای خانواده در او متجلی می شد.»     تام بویا در ۳۸ سالگی هنگامی که در پست وزیر توسعه اقتصادی و برنامه ریزی شاغل بود در مرکز نایروبی در سال ۱۹۶۹ ترور شد. انگیزه ترور وی هنوز مشخص نیست.     او به رغم جوانی اش به دستاوردهای فراوانی دست یافته بود. قدرت ذهنی و فصاحت وی باعث می شد که بتواند دیدگاه های خود را به خوبی برای دیگران ترسیم کند.     یکی از علائمی که نشان می داد وی در سطح جهانی اهمیت دارد این بود که مجله تایم عکس وی را روی جلد خود چاپ کرد و او اولین کنیایی بود که تصویرش روی جلد این مجله چاپ می شد.     تام بویا تاثیر به سزایی بر کنیا گذاشته است و نام وی بر روی بسیاری از خیابان ها در این کشور گذاشته شده است.    

اوباما و خواهرش     هدیه   یکی از دخترانش، سوزان بویا، که دکترای شیمی دارد، یکی از مدیران شرکت کوکا کولا آفریقا واقع در نایروبی است.     وی همچنین بورس تحصیلی را به نام زوادی، که در زبان سواحلی به معنای "هدیه" است، اداره می کند.     با توجه به هیجان مردم کنیا در باره دیدار رئیس جمهور اوباما از این کشور، ازخانم بویا پرسیدم که نظرش در مورد ابتکار پدرش چیست؟     سوزان بویا گفت: «می خواهم آنچه که پدرم شروع کرد را به پایان برسانم.»     او با صدایی آرام و مطمئن ادامه داد: «پدرم نمی توانست حدس بزند که با کمک کردن به یک فرد برای اینکه به تحصیل ادامه بدهد، زندگی بسیاری را عوض می کند.»     «باراک اوباما دستاوردهای فراوانی داشته است و این بسیار عالی است که وی رئیس جمهور ایالات متحده آمریکاست. اما به نظرم بزرگترین دستاوردی که باراک اوباما داشته این است که وی برای بسیاری از جوانان در سراسر جهان الهام بخش بوده است... و به نظر من این نتیجه بزرگ این بورس هاست.»     از وی پرسیدم که چرا با ارائه بورس در مسیر پدرش قدم گذاشته است.     وی گفت: «می خواهم آنچه که پدرم شروع کرد تمام کنم ولی می خواهم آنگونه تمام کنم که در رهبری این کشور توازن ایجاد کند.»    

باراک اوبامای پسر     مرد تشنه   فیلیپ اوچینگ، ستون نویس کنیایی، از جمله کسانی بود که با بورس تحصیلی به آمریکا رفت.     او در دانشگاه روزولت در شیکاگو در مقطع کارشناسی رشته ادبیات مشغول تحصیل شد.     آقای اوچینگ ۷۶ ساله آقای اوبامای پدر را خوب می شناخت و به یاد می آورد که او مردی باهوش بود. او در نایروبی به من گفت که او و اوبامای پدر باهم ویسکی می نوشیدند.     آنگونه که وی می گوید: «آمریکا تشنگی من برای دانش را سیراب کرد.»    

اوباما با مادربزرگش     چی می شد اگر؟   تقریبا ۸۰۰ دانشجو از کنیا و کشورهای دیگر در شرق آفریقا توانستند با این برنامه بورس آموزش ببینند. دانش آموختگان دیگری که چنین بورس هایی دریافت کردند عبارتند از وانگاری ماآتای که اولین زن آفریقایی بود که به دریافت جایزه صلح نائل شد و دانشمند ژن شناس فقید روبن اولمبو که مدیر آژانس محیط زیست سازمان ملل شد.     باراک اوباما پیش از آنکه رئیس جمهور شود با وانگاری ماآتای، برنده جایزه صلح نوبل، در کنیا ملاقات کرد. ماآتای و پدر اوباما از جمله کسانی بودند که بورس های تحصیلی دریافت کردند.     در آنسوی آتلانتیک ویلیام ایکس شاینمن، تاجر آمریکایی که دوست نزدیک تام بویا بود، در این زمینه همکاری و شراکت می کرد و هر دو از حمایت رئیس جمهور جان اف کندی برخوردار بودند.     هاری بلافونته، موسیقی دان و فعال اجتماعی و سیدنی پواتیه، هنرپیشه، و بسیاری دیگر در زمینه جمع آوری کمک مالی فعالیت می کردند.     آقای بلافونته بعد ها در مورد بورس اوبامای پدر نوشت: «تصور آن را بکنید که اگر به خاطر حمایت بنیاد دانشجویان سیاه پوست آمریکایی نبود و او به آمریکا نمی آمد، چه کسی اکنون در کاخ سفید می بود؟»    

دیدار پدر باراک اوباما با وی در هاوایی     اوبامای پدر به دیدار پسرش در هاوایی رفت.     اوبامای پدر، که همچون پسر از هاروارد فارغ التحصیل شد، در سال ۱۹۶۸ به کنیا بازگشت و در نهایت به عنوان یک اقتصاددان برای دولت کار کرد.     او در یک تصادف رانندگی در سال ۱۹۸۲ کشته شد.     اما قبل از آن به دیدار پسرش در هاوایی رفت. او به پسرش اولین توپ بسکتبال را هدیه داد و وی را به کنسرت پیانیست و آهنگساز شهیر دیو بروبک برد.     دفتر خانم امبویا در نایروبی مزین به عکس های ملاقات وی با اوباماست. زمانی که از دفترش بیرون می آمدم، به من گفت: «تغییر زندگی یک فرد خیلی آسان است.»       444



۰۴/۰۵/۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن