تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833057562




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایوبی: 100 مجتمع فرهنگی در استان‌ها به بهانه نمایش فیلم«محمد(ص)» تجهیز می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: برگزاری جلسه مدیران سینمایی با مدیران کل ارشاد استان ها؛
ایوبی: 100 مجتمع فرهنگی در استان‌ها به بهانه نمایش فیلم«محمد(ص)» تجهیز می‌شود
رییس سازمان سینمایی از تجهیز 100 مجتمع فرهنگی در استان های همزمان با اکران فیلم «محمد(ص)» به کارگردانی مجید مجیدی خبر داد.


به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به روابط عمومی سازمان سینمایی، دیدار رییس سازمان سینمایی و مدیران سینمایی با مدیران کل ارشاد وزارت ارشاد صبح شنبه 2 مرداد در سالن کوچک سازمان سینمایی برگزار شد. 


"حجت الله ایوبی" در این دیدار اظهار کرد: مدیران کل ارشاد فرهنگ و ارشاد اسلامی را نمایندگان وزارت ارشاد می دانیم و همه امید ما برای انجام برنامه های فرهنگی و سینمایی شما هستید. 


وی یادآور شد: سینما خیلی در دستور کار کشور نیست و مدیران کل هم گرفتار امور دیگری هستند. بخشی از فعالیت های ما استانی است و کارهای ما بیشتر در تهران تولید می شود و باید به سمت تمرکز زدایی برویم. 


رییس سازمان سینمایی افزود: در کنار تولید فیلم های بلند سینمایی و مسائل پیرامون این مهم، در تلاش برای افزایش سالن های سینمایی هستیم؛ ایران با این تولیدات خوب سینمایی در خیلی شهرستان ها سینما ندارد و باید اراده ملی در این زمینه وجود داشته باشد. 


ایوبی ادامه داد: انجمن سینمای جوان مهمترین حلقه وصل ما با شماست و از روز نخست نیز سیاست وزارت ارشاد و شخص دکتر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تمرکز زدایی و تقویت شاخه های شهرستانی است. 


وی با بیان اینکه سینما به سمت تمرکز گرایی رفته بود توضیح داد:  تلاش شد به انجمن های سینمای جوان در استان های مختلف اختیارات بیشتری داده شود و از این تمرکز گرایی جلوگیری شود. 


رییس سازمان سینمایی گفت: جشنواره های شهرستانی و استانی که برگزار شد انگیزه ما برای بردن کارها به شهرستان ها را بیشتر کرد استقبال هنرمنداهن و مردم انگیزه بود و دریافتیم در این راه اشتباه نکردیم.


ایوبی ادامه داد: در دوران مدیریت آقای حبیب ایل بیگی و دوران کنونی مدیریت آقای فرید فرخنده کیش در انجمن سینمای جوانان ایران اصرار به تمرکز زدایی و برگزاری جشنواره های سینمایی در شهرستان های مختلف داریم. 


وی اظهار کرد: برگزاری این جشنواره ها شور و شوقی را ایجاد و اراده های استانی را بیدار می کند. با برگزاری جشنواره های ملی در استان ها، همه دیدند که یک اتفاق سینمایی می تواند در شهرهای مختلف، شور و شعف وشادمانی ایجاد کند. 


رییس سازمان سینمایی یادآور شد: برگزاری جشنواره های بزرگ در استان ها را در دستور کار داریم؛ باید مزیت نسبی هر استان را پیدا کنیم و هر جشنواره ای که در تهران است و زاید است حذف و در استان ها برگزار کنیم. 


ایوبی با اشاره به برپایی جشنواره یاس در مازنداران و دیگر جشنواره های سینمایی در آبادان و دیگر استان ها عنوان کرد: از جهت زیرساخت ها، در تعامل با برخی استان ها وارد شدیم و 15 تا 20 سالن در استان ها ایجاد شده است. در شهر نیشابور سه سالن خوب ایجاد شده و همین اتفاق در شهرهای دیگر در حال رخ دادن است.


وی ادامه داد: فیلم "محمد (ص)" بهانه ای شد تا بودجه ای فراهم شود و 100 مجتمع فرهنگی شناسایی و تجهیز شود. این مجتمع ها در شهرهای مهم و یا شهرهایی که جمعیت بیشتر و قابلیت تبدیل به سینما شدن را دارند تجهیز خواهند شد. 


رییس سازمان سینمایی تصریح کرد: 100 مجتمع که قابلیت تبدیل به سینما را دارند با آغاز اکران فیلم "محمد (ص)" تجهیز می کنیم. 


ایوبی تاکید کرد: نگرانی عمده ما این است که این مجتمع ها پس از فعالیت و تجهیز فعال نباشند و مهمترین دغدغه ما سینما ماندن این مجتمع ها است و این کوتاه ترین راه برای حل بحران سینما در شهرهای مختلف است. 


به گفته وی، در کشورما که امروز تعداد سالن های آن 350 عدد است افزوده شدن 100 سالن می تواند کمک کند.


رییس سازمان سینمایی همچنین گفت: استان هایی که می توانند شورای پروانه ساخت داشته باشند شناسایی و آن ها را تایید و اختیارات را به آنها برای صدور پروانه ساخت فیلم های ویدیویی می دهیم. این امر به استان ها کمک می کند که فرصتی برای ساخت فیلم های ویدیویی برای جوانان شهرستانی ایجاد کنند. 


ایوبی ادامه داد: این اقدام بسیار خوب است و در سازمان سینمایی بنای ما واگذاری امور به اصناف و بخش خصوصی است. 


وی تصریح کرد: انتظار ما این است که مدیران کل ارشاد در شهر های مختلف، برای گرفتن و در اختیار گذاشتن امکانات استانی به سینما تلاش کنند. اگر قرار باشد به بودجه اندک وزارت ارشاد بسنده کنیم راهی پیش نمی بریم و اتفاقی رخ نمی دهد.


رییس سازمان سینمایی با بیان اینکه اگر فرهنگ و سینما به اولویت سوم و چهارم استان ها تبدیل شود اتفاق خوبی رخ می دهد یادآور شد: همکاران ما نگاه استانی و تمرکز زدایی دارند و واگذای اکثر اختیارات قابل تفویذ به استان ها در دستور کار قرار دارد. 


*اظهارات مدیران ارشاد
در ادامه این جلسه مدیران کل استانی ارشاد در 8 منطقه تعریف شده بودند مشکلات و مسائل موجود را مطرح کردند. 


ضرغامی به عنوان نماینده منطقه 1 اظهار کرد: مشکلات بودجه ای وجود دارد و در عین حال انجمن سینمای جوان نیز از مرکز فرمان می گیرد. 


وی ادامه داد: سازمان سینمایی از مدیرکل ارشاد استان حمایتی نکرده و حمایت های سازمان به فیلمسازان و انجمن سینمای جوان استان ها محدود شده است. 


مدیرکل استان مازندران تاکید کرد که بخشی برای خلاقیت های استانی در نظر گرفته شود. 


قاضی نماینده منطقه 2 استانی نیز اظهار کرد: جایگاه مدیران ارشاد در امور سینمایی کجاست؟ بودجه سینمایی برای ما مشخص نیست. همچنین در این منطقه از تولید فیلم کوتاه مستقل حمایت نشده است. همچنین فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی بدون هماهنگی اداره کل ارشاد استان ها، مشکلاتی را ایجاد کرده است. 


وی همچنین خواستار ثبت جشنواره وارش و ایجاد دبیرخانه دائمی برای این رویداد سینمایی شد. 
مدیرکل ارشاد گیلان همچنین درخواست کرد از منابع اطلاعاتی و کتاب های سینمایی برای استان ها ارسال شود. 


قاضی با اشاره به اکران همزمان فیلم های جشنواره سی و سوم فجر در 4 استان گفت: بهتر بود همسان سازی در همه استان ها انجام درباره جشنواره فیلم فجر می شد.


صفی پور نماینده اداره کل ارشاد منطقه 5 نیز اظهار کرد: در منطقه آذربایجان شرقی تعداد سالن های سینمایی منفی شدن بود؛ امسال 6 سالن اضافه کردیم و 5 سالن دیگر هم آماده است؛ 600 میلیون تومان از هزینه های این مهم را سازمان و 600 میلیون را استانداری تقبل کردند که این مهم جای تقدیر دارد. 


وی ادامه داد: شاخص تخصیص اعتبار برای ساخت فیلم، فیلمنامه و برگزاری جشنواره ها باید مشخص شود. انجمن سینمای جوان و انجمن فیلم در استان های این منطقه دستشان خالی است اگر مشارکت از سازمان انجام شود مفید خواهد بود. 


این مدیر کل ارشاد تاکید کرد: واگذاری اختیارات به استان ها به کندی اتفاق می افتد و پروسه طولانی در این زمینه وجود دارد. همچنین راه اندازی کتابخانه های تخصصی سینمایی می تواند در دستور کار قرار گیرد و و این آمادگی از سوی ما وجود دارد.  


فلاح نماینده منطقه 4 ادارات کل ارشاد نیز در این جلسه اظهار کرد: عدم انعقاد تفاهم نامه های استانی از مشکلات ما است؛ اگر تفاهم نامه استانی منعقد می شد تکلیف طرح ها در سال 94 می توانست مشخص تر شود و سو تفاهم ها به دلیل فقدان تفاهم نامه ها است. 


وی ادامه داد: سالن هایی که راه اندازی شده نباید درشان بسته باشد و با توجه به تجهیز سالن ها و هزینه هایی که شده، نباید این سالن ها بی استفاده باشد. 


این مدیرکل ارشاد توضیح داد: تقدیر از فعال شدن دوباره انجمن سینمای جوان و انجام امور آموزش سینما در این منظقه منشا امید است و امیدواریم شاهد راه اندازی نمایندگی انجمن در جنوب استان کرمان باشیم. 


فلاح از ایوبی درخواست کرد برای سفر به استان های منطقه 4 درخواست داشته باشد. 


سرابی نماینده ادارات کل ارشاد منطقه 6 و مدیرکل ارشاد خراسان رضوی نیز اظهار کرد: از جمله استان هایی هستیم که سهی که از 20 درصد اعتبارات سینمایی مورد نظر است هزینه کردیم اما تفاهم نامه ای باید باشد که اعتبارات شفاف بیان شود. 


وی ادامه داد: از سوی مهندس مجید مسچی مدیرعامل موسسه سینماشهر در بخش تجهیز سالن های سینمایی در استان های مختلف هزینه های بسیاری انجام شده که این امر انعکاس کاغذی ندارد. در حوزه انجمن سینمای جوان نیز این مهم صدق می کند البته مدیران این انجمن نگاه استانی دارند و قبلا این نگاه موجود نداشت. 


 مدیرکل ارشاد خراسان رضوی یادآور شد: در انتخاب مدیران انجمن ها نقش ادارات کل نیز در نظر گرفته شود. انجمن از معدود انجمن هایی است که در استان ها فعالیت می کند و باید تلاش کنیم به حیات خود ادامه دهد. 


سرابی پیشنهاد کرد: در تهران تفاهمی با شورای مسکن و شهرسازی و شورای عالی استان ها انجام شود که مجموعه های تجاری ترغیب به ساخت دو سالن در مجتمع های تجاری شوند و در مقابل درصد تخفیف جدی برای سازندگان درنظر گرفته شود. 


وی گفت: صدور مجوز ماهواره ها نیز بهتر است به استان ها منتقل شود. 


ماحوزی نماینده ادارات کل ارشاد منطقه 7 و مدیرکل ارشاد بوشهر نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه سینما در دولت تدبیر و امید یادآور شد: عقب افتادگی های سینما با یکی دو سال تلاش قابل حل نیست و انتظارمردم بالاست و امیدواریم عنایت ویژه به استان ها به ویژه استان های مرزی داشته باشید. 


وی اظهار کرد: جایگاه سینما باید در استان ها ویژه و خاص شود؛ مهندس مجید مسچی مدیر عامل موسسه سینما شهر تلاش کرد تا انتظارات شهر بوشهر به لحاظ زیرساختی برآورده شود اما شهرستان های ما سالن سینما ندارند و در استان های ساحلی که جز منطقه 8 هستند نیز این مشکل وجود دارد.


مدیرکل ارشاد استان بوشهر توضیح داد: با تفویذ اختیار به استان ها، سالن هایی که سال ها تعطیل هستند برای شروع مجدد فعالیت تعیین تکلیف شوند و این سالن ها که سال ها درشان بسته است آغاز به کار کنند. 


ماحوزی ادامه داد: صدور مجوز آموزشگاه ها یکسال طول می کشد که این امر موجب نگرانی افراد فعال می شود. 
وی با تقدیر از  فرید فرخنده کیش مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران به دلیل حضور در استان بوشهر توضیح داد: بررسی مشکلات و تلاش برای حل مسائل موجود از سوی این مدیر قابل تقدیر است. 
دهقان نماینده منطقه 8 ادارات کل ارشاد نیز یادآور شد که مشکلات مورد نظر از سوی دیگر نمایندگان ادارات کل ارشاد در جلسه اعلام شد. 


**رفع بحران مخاطب


"حجت الله ایوبی" در ادامه این مراسم پس از شنیدن صحبت های مدیران کل ارشاد با تقدیر از تلاش مدیران کل استان ها با توجه به مشکلات و مسائل موجود اظهار کرد: اگر مشکلی ایجاد شود اولین جایی را که حذف می کنند فرهنگ است. امیدواریم بتوانیم به شما برای انجام ماموریت ها کمک کنیم.


وی یادآور شد: بپذیریم وضعیت سینما نسبت به دیگر هنرهای دیگر متفاوت بوده و هست و بحرانی که در سینما ایجاد شده در هیچ هنر دیگری در سال های اخیر ایجاد نشده و در چهار سال اخیر، بخش بزرگی از انرژی ما به سمت حل بحران های ملی سینما رفت.


رییس سازمان سینمایی تصریح کرد: وقتی به این ساختمان آمدم وضع مخاطب زیر خط بحران بود و 7 میلیون مخاطب داشتیم و سالن ها در شهرستان ها تعطیلی سینما بود و سینماداران خواستار تعطیلی سینماها بودند. 


ایوبی ادامه داد: قسمت فروش شهرستان ها غیر قابل مقایسه با تهران بود و 10 درصد کل فروش سینماهای کل کشور مربوط به شهرستان ها می شد. موج تعطیلی سالن ها راه افتاده بود اما امروز با همت شما(مدیران کل ارشاد) وضعیت متفاوت شده است. غیر از آرامش موجود در سینما و ادبیاتی که در سینما تغییر کرده، ما تنها کشوری در دنیا هستیم که 100 درصد افزایش تعداد مخاطب در در سینما داشته ایم. 


وی تاکید کرد: امسال نیز پیش بینی می کنیم 30 درصد افزایش مخاطب و فروش داشته باشیم.


رییس سازمان سینمایی یادآور شد:پیشتر نگاه بزرگان علما و نمایندگان مجلس درباره سینما منفی بود و این موج اجازه فعالیت در استان ها را نمی داد اما این موج امروز بازگشته است و نمایندگان خواستار ایجاد سالن های جدید در استان های مختلف هستند. 


ایوبی عنوان کرد: اتفاقی که در سطح ملی سینما رخ داده به سود فرهنگ و هنر کشور است و سالن ها راه افتاده است. امروز با موج سالن سازی در سینما روبرو هستیم. گردش مالی استان ها با تهران در حال برابر شدن است. 


وی ادامه داد: ما سالن هایی داریم که 500 هزار تومان فروش در یک روز را تجربه نکرده بودند. 


رییس سازمان سینمایی گفت: تفاوت ما با بقیه معاونت ها این است که تولیدات ما نمی تواند استانی باشد و اشتباه است که به استان ها برای ساخت فیلم سهمیه بدهیم چراکه باید در سینما فیلم های ملی ساخته شود که قابلیت نمایش در همه سالن های کشور را داشته باشد. 


ایوبی یادآور شد: فیلم های تولیدی در سینمای کشور باید استانداردهای ملی داشته باشد؛ ارائه سهمیه استانی نابود کردن فیلمساز و فیلم است. فیلم ها با همه سختگیری ها ساخته می شود. این نشدنی است که سهمیه ای برای شهرستان ها بدهیم. همچنین معتقدیم هیچ تبعیضی بین تهران و شهرستان ها نیست. 


وی ادامه داد: انجمن سینمای جوان رویکرد استانی دارد . انجمن باید در هماهنگی با مدیران کل استان ها باشند و دوران مدیریت های ما کوتاه است.


رییس سازمان سینمایی با بیان اینکه مدیران فرهنگی کشور مورد قبول هنرمندان و مردم بوده و از دلسوزان فرهنگی هستند اظهار کرد: بیاد داشته باشید در استان های خود مدیرانی داشتید که ضد فرهنگ بودند و دلیلی ندارد یک نهاد اجتماعی مدنی فرهنگی فعال را وابسته به ارشاد کنیم. 


به گفته ایوبی، رییس جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بارها تاکید بر دوری از دولتی شدن نهادهای مختلف داشته و دارند.  


وی درباره جشنواره های استانی و برپایی جشنواره فیلم فجر در استان ها اظهار کرد: آرزو دارم جشنواره فیلم فجر را در استان ها برگزار کنیم و سال اول حضور در مدیریت سینمایی کشور این اتفاق انجام شد اما در جشنواره فجر با فیلم هایی روبرو هستیم که مالک آن نیستیم.


معاون سینمایی وزیر ارشاد گفت: هر فیلمی که در جشنواره فیلم فجر حشور می یابد سرمایه گذار و تهیه کننده دارد و بخشی از تهیه کنندگان با نمایش همزمان آثارشان در ایام جشنواره فیلم فجر در استان های مختلف مخالف هستند و سال اول ما را شماتت کردند. 


ایوبی افزود: مسئله دیگر در تحقق این مهم، مسائل مالی است؛ برپایی جشنواره در هر استان 300 میلیون هزینه دارد و در این صورت باید حدود 10 میلیارد تومان برای برگزاری استانی جشنواره هزینه شود. سال اول نیز با حمایت آقای رحمانی فضلی (وزیر کشور) جشنواره فیلم فجر سراسری برگزار شد. 


وی تصریح کرد: منعی نداریم اگر یک استان بودجه فراهم کند و با هماهنگی تهیه کنندگان خواستار نمایش فیلم های فجر باشد اما این جشنواره یک داوری ملی دارد و نمی شود در تهران یک جایزه و در شهرستان ها جایزه دیگری به آثا بدهیم. البته نمایش فیلم ها و تجلیل بر اساس رویکرد استانی اشکال ندارد. 


رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: معتقدم جشنواره فجر هم جشن و هم جشنواره و جشن ملی سینما است و هرچقدر باشکوه تر برگزار شود بهتر است اما در عین حال باید استانداردهای برپایی آن حفظ شود. 


ایوبی درباره اهدای بودجه 20 درصدی سازمان سینمایی به استان ها نیز عنوان کرد: با اهدای 20 درصد بودجه به استان ها مخالفم؛ این کارها از کارهای احمدی نژاد است که بودجه را تقسیم کنید. پروژه ما ملی است و بخش عمده کارهای ما در استان ها است و ما بیش از 20 درصد در استان ها هزینه می کنیم. ما حاضریم این 20 درصد را به استان ها بدهیم اما نمی توانید همه هزینه ها را با این مبلغ تامین کنید. تقسیم فقر هنر نیست باید برای سینما بودجه بگیریم. 


وی با اشاره به دیجیتالی شدن همه سالن های کشور و تجهیز 190 سالن به سیستم صوتی توضیح داد: اگر بخواهیم ملی فکر کنیم باید سیستم دیجیتالی را در جایی ببریم که بهترین استفاده شود؛ با بودجه اندک نمی توانیم سالن بسازیم و به کار گیری مجتمع های فرهنگی به عنوان سالن نمایش فیلم اقدام موثری است. این مجتمع را باید تبدیل به سالن کرده و در اختیار افراد فعال قرار دهیم.


رییس سازمان سینمایی با اشاره به استفاده از فضاهای آزاد برای نمایش فیلم گفت: چین 27 هزار سالن ثابت و 50 هزار سالن سیار دارد. اگر دوستان دیدند که سالن های سیار قابل استفاده است این کار انجام شود.


ایوبی درباره تفاهم نامه هایی که مدیران کل ارشاد به آن اشاره کردند نیز یادآور شد: تفاهم نامه ها آماده است و باید امضا شود و باید چشم انداز کلی مشخص باشد .صاحبان و متولیان کار فرهنگی در استان ها مدیران کل هستند و باید از  امور باخبر شوند. 


وی همچنین ادامه داد: واگذاری ماهواره را بررسی خواهم کرد. هیچ بخلی نداریم و حتما اگر مشکلی نباشد این مهم واگذار می شود. همچنین  استان هایی که امادگی دارند صدور مجوز فیلم های ویدیویی به آنها واگذار شود مشکلی برای این مهم وجود ندارد. 


رییس سازمان سینمایی در ادامه عنوان کرد: مشکلات ما را می دانید. در سال 100 فیلم ساخته و 150 میلیارد تومان برای ساخت این آثار هزینه می شود. فیلمی که با هزینه زیر یک میلیارد تومان ساخته شود نداریم و فیلم های خوب با 10 تا 15 میلیارد تومان ساخته می شود و آثار دفاع مقدسی با زیر 10 تا 15 میلیون به تولید نمی رسد. 


ایوبی تصریح کرد: بنیاد سینمایی فارابی در مجموع 25 میلیارد تومان دارد و در سال از 70 فیلم حمایت می تواند کند؛ دست ما بسته است و برای بازسازی یک سالن 2 میلیارد باید هزینه کنیم که چنین بودجه ای نداریم. 


*مشخص شدن حدود اختیارات قابل واگذاری
در ادامه این مراسم "رمضانعلی حیدری خلیلی" قائم مقام اجرایی سازمان سینمایی با اشاره به تلاش برای اجرای مصوبات اجلاس اول مدیران کل ارشاد گفت: حدود اختیارات قابل واگذاری به استان ها را آماده کردیم و این مهم در 14 سرفصل مشخص شده است. این امر به تعریف وظایف و شفاف سازی این امر کمک می کند. 


وی درباره تفاهم نامه های استانی یادآور شد: در این زمینه پیش قدم شدیم یک نمونه تفاهم نامه را ارائه کردیم و مقرر شد دوستان نظرات خود را در این زمینه منعکس کنند.آقای بابک رضایی به عنوان مشاور استان ها انتخاب و ارتباط گسترده ای با استان ها برقرار کردند اما در استان ها از این ظرفیت استفاده نشد. 


قائم مقام اجرایی سازمان سینمایی تاکید کرد: جشنواره های پیشنهادی استان های البرز، قزوین، کردستان، مازندران، زاهدان، خوزستان نیز پیشنهاد و برخی از آنها برگزار شده است؛ همچنین برپایی جشنواره هنر و تجربه در استان گیلان پیشنهاد شده است. 


حیدری خلیلی افزود: قرار شد طرح های کلی در استان مشخص شود و باید ظرفیت استان پشتوانه برپایی این جشنواره ها باشد. 


وی گفت: 136 سینما در استان های مختلف مکانیزه شد تا شفافیت فروش داشته باشیم؛ همچنین در سال 93 و 94، 26 سینما بازسازی و تمام سینما دیجیتالی شد. 


قائم مقام اجرایی سازمان سینمایی تاکید کرد: دفترچه سیاست های سازمان سینمایی برای ادارات کل ارشاد ارسال و ساختار حمایتی سازمان مشخص شده است. 


*تلاش برای فعالیت فیلمسازان شهرستانی در عرصه حرفه ای
"حبیب ایل بیگی "معاون ارزشیابی ونظارت سازمان سینمایی اظهار کرد: در حوزه معاونت ارزشیابی  نظارت و در حوزه فیلم کوتاه و مستند، با توجه به بودجه کم این فیلم ها، حضورشان در جشنواره ها نظر مخاطبان را جلب می کند. اما وقتی این آثار بودجه زیادی را دربر بگیرد مشکل اصلی در عرضه آثار مشکل ساز می شود. 


وی ادامه داد: مشکل اصلی، عرضه فیلم های بلند سینما است که تعدادش کم است. در سال 100 فیلم تولید می شود که اکثر تولید بخش خصوصی و با هزینه های بسیاراست که از این تعداد 60 فیلم اکران گسترده می شود و 40 فیلم از این گردونه اکران خارج می شود.


معاون ارزشیابی سازمان سینمایی یادآور شد: محل دیگر عرضه فیلم ها، شبکه نمایش خانگی است که ظرفیت عرضه 800  فیلم در سال را دارد اما فیلمی که بتواند مخاطب را جذب و مشخصه های فروش و عرضه و خرید توسط مردم را داشته باشد باید راهی این شبکه شود.  


ایل بیگی ادامه داد: بسیار علاقه مندیم برای هنرمندان سراسر کشور شرایط تولید فیلم های بلند حاصل شود. تولید فیلم آسان ترین بخش حوزه سینما است و پس از تولید، مشکلات شروع می شود و بازگشت سرمایه دشوار است. 


وی تصریح کرد: در طول سال، پرونده های مختلفی را داریم که فیلمساز با فروختن طلای همسر و فروش منزل و وجود شریک و سرمایه گذار به این تصور که فیلم با اکران و پخش در تلوزیون می فروشد اقدام به فیلمسازی کرده است. پرونده های بسیاری داریم که افراد در آستانه زندان رفتن هستند و به بانک بدهکارند.


معاون ارزشیابی سازمان سینمایی تاکید کرد: تا زمانی که سیستم پخش و توزیع مناسب در سراسر کشور به وجود آید توصیه نمی کنیم در استان ها به تولید فیلم بلند ورود پیدا کنند. 


ایل بیگی گفت: شبکه نمایش خانگی تنها در تهران شبکه مویرگی توزیع دارد و درخواست از اداره کل ارشاد ها این است که در خصوص کمک به عرضه نشدن غیر مجاز فیلم ها با همراهی نهادهای ذی ربط کمک کنند. در این صورت شبکه نمایش خانگی در آرامش آثار را عرضه می کند و فرصت برای فیلمسازی فیلمسازان در شهرستان ها بیش از پیش فراهم می شود. 


وی تصریح کرد: به فعالیت فیلمسازان شهرستانی در عرصه سینمای حرفه ای کمک کردیم. از میان فیلمسازان فیلم اولی که نامشان اعلام شد تعدادی از فیلمسازان شهرستانی حضور داشتند و امیدوارم این افراد بتوانند مسائل بومی و ملی را مورد توجه قرار دهند. 


معاون ارزشیابی سازمان سینمایی گفت: ساخت فیلم های ویدیویی به بنیاد سینمایی فارابی واگذار شده  امیدواریم با همراهی انجمن سینمای جوانان ایران، استعدادهای خوب فیلمسازی در استان ها بتوانند فیلم ویدیویی بسازند. برای همه این سهمیه وجود ندارد و بهترین ها در این راه انتخاب می شوند. 


*تصحیح آیین نامه ها
دکتر "سید مصطفی ابطحی"  نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به وضعیت غیر منضبط در توسعه زیرساخت های سینمایی، ابتدایی ترین کار، تدوین آیین نامه های جدید را در دستور کار قرار دادیم. این روال در مطالعات سینمایی و تاسیس آموزشگاه ها نیز مورد توجه قرار گرفت و سطح بندی آموزشگاه ها را در دستور کار قرار دادیم. 


وی ادامه داد: از منظر کیفی، آموزشگاه های سینمایی استان ها را ارزیابی خواهیم کرد و تفویذ و تسریع ایجاد و فعالیت این آموزشگاه ها را نیز در دستور کار داریم.


رییس ستاد صیانت از آثار فرهنگی و هنری همچنین درباره این ستاد اظهار کرد: در آذر سال گذشته این ستاد فعال شد و اقدام به برخورد سلبی و رصد بازار اقدام به فعالیت های ایجابی و فرهنگی کرد. تدوین قوانین و آیین نامه هایی که بتواند بازدارنده باشد و افراد را به پرداختن به قاچاق بر حذر کنند از دیگر اقدامات این ستاد است.  


ابطحی توضیح داد: در تهران اقدامات سلبی را آغاز و بالغ بر 3 میلیون لوح فشرده  را توقیف کردیم. با همراهی نیروی انتظامی و دستگاه قضایی این تجربه موفق بود و ساختار سازی ستاد صیانت در استان ها را داریم. استان های خراسان رضوی، فارس و قم بیشترین مشکلات در عرصه قاچاق فیلم را دارند. 


وی افزود: برآورد ما این است سالانه 500 میلیارد تومان درآمد قاچاق و توزیع زیر زمینی آثار است در حالی که درآمد تهیه کنندگان 10 درصد این رقم است و مافیای بزرگی در این زمینه شکل گرفته است. 


رییس ستاد صیانت تاکید کرد: در استان خراسان رضوی و البرز، بیشترین کارخانه های تولید لوح فشرده را داریم که در برخی از آنها در قاچاق نیز دست دارند. 


*فرصتی بنام انجمن سینمای جوان
"فرید فرخنده کیش" مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران نیز گفت: انجمن سینمای جوان فرصتی برای استان ها است. ما علاقه مند همکاری با استان ها هستیم؛ از مهدی احمدی مدیرکل استان قزوین درخواست کردیم در هیات مدیره انجمن سینمای جوانان ایران حضور داشته باشند و نگاه استانی در هیات مدیره مورد توجه قرار می گیرد. 


وی یادآور شد: بیشترین تولید را در گیلان داریم و  بیش از 35 فیلم در این استان تولید شده است.  مجتمع رودبار نیز به مجتمع فعال تبدیل خواهد شد و دفتر انجمن در رشت نیز یک سالن کوچک 60 نفره ایجاد می کنیم که با حمایت مدیران کل ارشاد این امر اتفاق می افتد. 


علاوه بر "حجت الله ایوبی" رییس سازمان سینمایی و مدیران کل ارشاد 8 منطقه، "حبیب ایل بیگی" معاون ارزشیابی سازمان سینمایی، "رمضانعلی حیدری خلیلی" قائم مقام اجرایی سازمان سینمایی، "فرید فرخنده کیش" مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، "سید مصطفی ابطحی" قائم مقام اقتصاد سینما و معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی، "بابک رضایی" مشاور امور استان ها و "آرش امینی " مدیر بخش بین الملل سازمان سینمایی از مدیران حاضر در این جلسه بودند. 






انتهای پیام/



اخبار مرتبط

حضور «اعترافات ذهن خطرناک من» در جشنواره مونترال
اشک‌های گوهر خیراندیش و خسرو معصومی در نمایش «رسم عاشق کشی»
تقدیر از خالق فیلم «محمد(ص)» در چهاردهمین همایش «عمری با قرآن»
برگزاری نخستین «هفته پژوهش سینمای ایران» با حضور حجت الله ایوبی و رضا میرکریمی
از بازیگری یک مجری تا حاشیه‌های سینمای ایران در کن
ناگفته‌هایی از بازیگر نقش عموی پیامبر در فیلم محمد(ص)
به لطف نام پیامبر(ص) عکس ها را ثبت کردم / فیلم حضرت محمد (ص) برای من دانشگاه بود
چیزی از کشورهای دیگر کم نداریم / همه عکس ها فرم خاص و برازنده ای دارد




۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن