واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: طرح هجرت نماد مشارکت نوجوانان و جوانان درعرصه خدمت رسانی است شهرری - ایرنا- فرماندهی بسیج سازندگی سپاه حضرت سید الشهدا (ع) استان تهران گفت: طرح هجرت ۳ و اردوهای جهادی نماد مشارکت نوجوانان و جوانان درعرصه خدمت رسانی است.
سرهنگ پاسدارعبدالله اصغری، روز شنبه درنشست خبری با اصحاب رسانه که در محل سالن اجتماعات سپاه ناحیه سید الشهدا (ع) با اشاره به اوقات فراغت و طرح جهادی هجرت 3 تابستان 94 اظهارداشت: قبل از دوران دفاع مقدس و بعد از آن وظیفه بازسازی خرابی ها، با اجرای ماموریت های مردم داری و مردم یاری برعهده سنگرسازان بی سنگر یا همان اعضای جهاد سازندگی بود.
وی افزود: درکنار فعالیت های بازسازی و مرمت این طرح، ترویج تهذیب، اخلاص و روحیه جهادی از اهداف اصلی به شمار میرود.
اصغری تصریح کرد: درطرح هجرت های یک و دو به آبادانی و سازندگی کشور، محرومیت زدایی از نقاط دوردست با محوریت گروههای دانشجویی و مردم محلات پرداخته شد.
وی خاطر نشان کرد: اکنون در طرح هجرت 3 در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در کناربازسازی و مرمت واحدهای آموزشی، به ترویج روحیه اخلاص ومدیریت جهادی ، تهذیب نفس و توجه به مباحث علمی و فعالیت های ورزشی خواهیم پرداخت.
فرماندهی بسیج سازندگی سپاه ناحیه سیدالشهدا(ع) استان تهران،خاطر نشان کرد: با همکاری اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، تا شهریور 94، بازسازی، مرمت و بهسازی ،جامعه هدف ما 303 واحد آموزشی در سطح استان تهران خواهد بود.
سرهنگ اصغری ادامه داد: اردوهای طرح هجرت ۳ و جهادی بهترین فرصت برای غنی سازی اوقات فراغت و استعدادیابی دانش آموزان، دانشجویان بسیجی و جوانان و نوجوانان است.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی نهادی مردمی و خودجوش دراجرای فرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری به خوبی ایفای نقش کرده است، افزود: غنی سازی اوقات فراغت جوانان ، ایجاد شور و نشاط، ترویج فرهنگ کار و تلاش و روحیه تعاون از مزایای اردوهای جهادی است.
سرهنگ اصغری با اشاره به نظارت دقیق برکار اردوهای جهادی گفت: شرکت کنندگان در این اردوها با حضور فعال دراین خدمت رسانی بزرگ، حس همیاری را تجربه می کنند که باید با نظارت برکار اردوهای جهادی، تقویت بنیه علمی دانش آموزان روستا در این برنامه مورد توجه قرارگیرد.
فرماندهی بسیج سازندگی سپاه حضرت سید الشهدا (ع) بیان داشت: فلسفه اردوهای جهادی سازندگی روستاهاست و کیفیت بخشی به برنامه ها باید در راس برنامه ها قرارگیرد و فقط به امور کمی بسنده نشود.
سرهنگ اصغری تاکید کرد: غنی سازی اوقات فراغت نسل جوان و نوجوان بسیجی با اعزام دانش آموزان و جوانان دانشجو به روستاهای محروم و مدارس مورد هدف کمک بسیار خوبی به عمران و آبادانی روستاها شده است.
وی آموزش مهارت های زندگی در اردوهای جهادی را مهم دانست و ادامه داد: با برنامه ریزی مدون می توان فرهنگ، اقتصاد را تقویت کرد و با آموزش و تمرین زندگی همراه باشد که این کار نیاز به هدایت دارد.
/1637/1724
03/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]