واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۴۵ق.ظ)
موضوع پرورشي قلب معرفتي وزارت آموزش و پرورش موج - مشاور فرهنگي رييس جمهور و رييس سازمان اسناد و کتابخانه ملي گفت: از آنجائي که جوانان تحت تأثير فعاليت فرهنگي هستند، موضوع پرورشي قلب معرفتي وزارت آموزش و پرورش است.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدرضا صالحي اميري در سومين گردهمايي معاونين پرورشي و فرهنگي استانهاي سراسر کشور که از امروز به مدت دو روز در اردوگاه شهيد باهنر در حال برگزاري است گفت: يکي از مباحث اساسي که با رياست جمهوري دنبال ميکنيم موضوع آموزش و پرورش و توسعه آن است.
صالحي اميري با بيان اينکه در مرکز تحقيقات استراتژيک بيش از 40 عنوان تحقيق با موضوع آموزش و پرورش دنبال ميشود، افزود:
اگر قرار است توسعه اي در کشور اتفاق بيفتد اين توسعه مستلزم توسعه در آموزش و پرورش است.
مشاور فرهنگي رئيس جمهور خاطرنشان کرد: دکتر روحاني در تمام جلسات حوزه فرهنگي اجتماعي يک گريزي به حوزه آموزش و پرورش دارد و اهتمام ايشان به موضوعات اين حوزه مبتني بر نگاهي کارشناسي و دقيق است.
رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي با اشاره به اينکه در حوزه آموزش و پرورش 20 عنوان تحقيق داشتهايم گفت: مهمترين سياست کلان آموزش و پرورش در 5 محور فلسفه، اقتصاد، معلم، منابع درسي و فناوري است.
مشاور فرهنگي رياست جمهوري عنوان کرد: بايد بررسي کنيم در دهه چهارم از سال 1390 تا 1400 در جامعه ايران به لحاظ فرهنگي و اجتماعي با چه مختصاتي مواجه هستيم.
صالحي اميري اشاره کرد: معتقدم مجموعه مباحث موجود در آموزش و پرورش ناظر بر فعاليتهاي گذشته است و اگر قرار است در اين وزارت اقدام جديدي صورت گيرد اين اقدامات بايد به صورت مهندسي و نگاهي علمي آغاز شود.
وي با بيان اينکه آموزش و پرورش نقطه آغاز تحولات در کشور است افزود: بايد از طريق برگزاري همايشهاي علمي و مسائل اين وزارتخانه در چارچوب گفتمان اعتدال بازتعريف شود.
صالحي اميري تصريح کرد: براي تحول جامعه و آموزش و پرورش نيازمند واکاوي گفتمان اعتدال هستيم تا با بررسي نقاط ضعف و قوت برنامهها پاسخگوي نياز جامعه باشيم.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه عصر امروز، عصري پرشتاب و تحول گرا است، به نيازهاي کشورمان در اين خصوص پاسخهايي دقيق داده شود و بدانيم آموزش و پرورش در بستر تحول در حال حرکت است بنابراين شما معاونان پرورشي بايد به اين فکر کنيد در بستر اين تحول و حرکت همزمان در آموزش و پرورش درباره جامعه ايراني و نيازهاي آن چگونه ميانديشيد؟
وي خطاب به معاونان پرورشي گفت: حوزه پرورشي اساسيترين مأموريت وزارت آموزش و پرورش و قلب معرفتي آن است.
مشاور رييس جمهور با اشاره به نقش معلمان در تحولات فرهنگي جامعه، گفت: معلمان اصليترين منشأ تفکرات جامعه هستند و جامعه بايد براي گسترش مسائل نظام فکري در آموزش و پرورش سرمايه گذاري کند.
وي در خصوص ظهور شبکههاي اجتماعي بيان کرد: بيش از 70 درصد جامعه درگير شبکههاي اجتماعي هستند و تأمين مطالبات نسل جديد از جنبش شبکههاي اجتماعي شکل ميگيرد. ما نيز به عنوان يک فرهنگي بايد در شبکه اجتماعي به دنبال تبادل اطلاعات باشيم و براي حاکميت ارزشهاي انقلابي و اسلامي نيازمند فهم دقيق اين ابزار و وسايل هستيم.
رئيس سازمان اسناد و کتابخانه ملي افزود: بايد زبان انتقال فرهنگ و ارزش در جامعه تغيير کند و به همين منظور الزام داريم آموزش و پرورش در زبان انتقال تغيير داشته باشد و مسير گذشته را طي نکند.
وي با بيان اينکه يکي از کانونهاي اصلي آموزش و پرورش حوزه پرورشي است بيان کرد: تغيير زبان انتقال در آموزش و پرورش با فهم از فضا و تکنولوژي صورت گيرد شما به عنوان معاونين پرورشي نميتوانيد با زبان گذشته با نسل امروز حرف بزنيد.
صالحي اميري ادامه داد: مهمترين چالش آموزش و پرورش در دهه چهارم رويکرد فعاليت محوري است زيرا جوان تحت تأثير فعاليت فرهنگي قرار گرفته و به دنبالش زبان انتقال دستخوش تغيير بنيادي ميشود.
مشاور رياست جمهوري افزود: براي ساخت نظام فرهنگي در دهه چهارم بايد آموزش و پرورش به شبکه رسانه ملي مجهز شود تا با نسل جديد و خانوادهها پس از مدرسه در ارتباط باشد.
وي با بيان اينکه رسانهها براي انتقال مطالب به عنوان يک رابط هستند افزود: معتقدم زبان انتقال در دهه چهارم تغيير پيدا ميکند.
وي خاطرنشان کرد: بايد آموزش و پرورش و حوزه پرورشي بر روي شکل گيري طبقه جديد در اين وزارتخانه حساس باشد و اين اقدام نيازمند بازشناسي مباحث است.
صالحي اميري با اشاره به اينکه آموزش و پرورش حيات جامعه را تهيه ميکند گفت: ثبات نظام اسلامي در بستر حيات تربيت است که با آموزش و پرورش اين حيات تضمين ميشود. همه آنچه که ما براي تداوم حيات تلاش ميکنيم براي انسانهايي است که با فرهنگ و معيشت سروکار دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]