تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833290784
زندگی در کره شمالی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: کُمونیسم کُنفوسیوسی در تاریکی
زندگی در کره شمالی
کیم ایل سونگ که از بدو جدایی دو کره تا زمان مرگش در سال 1994 در کره شمالی حکمرانی کرد، جایگاهی خداگونه داشت و کیم جونگ ایل، پسر و جانشینش، پسر خدا بود و چهره ای مسیح وار داشت.
هفته نامه صدا - بیژن مومیوند: نظریه پردازان انتقادی زندگی روزمره برآنند که زندگی روزمره را نمی توان به عنوان کلیتی در خود فروبسته مطالعه کرد، بلکه باید آن را در قیاس با تحولات اجتماعی - تاریخی سنجید و نیز نباید تاثیرات نظام ها و ساختارهای کلان یا به تعبیر هابرماس «سیستم» را بر زندگی روزمره نادیده گرفت.
این نظریه پردازان چپ گرا معتقدند نظام های بوروکراتیک و سرمایه سالارانه حاکم بر زندگی روزمره قواعد رفتاری کنش های ابزاری و سودجویانه را که خاص خود آنهاست، بر این زندگی تحمیل کرده و روابط انسانی و اخلاقی و عاطفی را تابع همین قواعد ابزاری می کنند و با این ترفند می توانند راه شناخت توان های بالقوه و خارق العاده انسان ها را به دست خود آنان مسدود کنند (زندگی روزمره در ایران مدرن، هاله لاجوردی، نشر ثالث، 28:1388) اما از انهدام و مسخ زندگی روزمره در نظام های کمونیستی چون شوروی، خمرهای سرخ کامبوج و نظام حاکم بر کره شمالی سخنی به میان نمی آورند و با سکوت از کنار آنها می گذرند.
از نظر هانری لفور تحمیل قواعد ابزاری و سودجویانه سیستم بر زندگی روزمره چنان وسعت یافته اند که دیگر می توان از تروریسم فرهنگی «جامعه تروریست» معاصر، به عیان سخن گفت.
به اعتقاد او مردم را نه چیزی بیرونی، بلکه چیزی درونی به نام میل به مصرفِ بیشتر سرکوب می کند و این سرکوب درونی است زیرا سرکوب توان ها، قابلیت ها و حق انتخاب آزادانه است.
مردم آزاد نیستند، گمان می کنند که آزاداند و صنعت مصرف و صنعت فرهنگ همه چیز را از قبل برای مردم تدارک دیده اند (همان: 55 و 56).
این نهان بینان انتقادی که با کیاست و فراست، تروریسم و اجبار مستتر در نظام های سرمایه داری و سرمایه سالاری را برملا می کنند چگونه است که درباره تروریسم عریان و خشن نظام های چپ گرا سکوت اختیار کرده اند.
جورج اورول در فضای ویران شهری رمان 1984 از دنیایی حرف زد که تنها رنگ های موجود در آن، رنگ پوسترهای تبلیغاتی بوده. در کره شمالی قضیه از همین قرار است. کیم ایل سونگ با رنگ های زنده و درخشان در پوسترهای رنگارنگ ترسیم شده که مطلوب سبک نقاشی های رئالیسم سوسیالیستی است. پیشوای کبیر بر کرسی خود تکیه زده و به کودکان بشاشی که لباس های رنگ وارنگ پوشیده اند و دورش حلقه زده اند، لبخندی از سرِ تفقد می زند. از چهره اش نیز پرتوهای زرد و نارنجی ساطع می شود. او خورشید است.
کیم ایل سونگ که از بدو جدایی دو کره تا زمان مرگش در سال 1994 در کره شمالی حکمرانی کرد، جایگاهی خداگونه داشت و کیم جونگ ایل، پسر و جانشینش، پسر خدا بود و چهره ای مسیح وار داشت. از 19 دسامبر 2011 کیم جونگ اون «وارث کبیر» و جانشین پدر شد. کیم ایل سونگ در دوره حکمرانی اش، عقاید خود را که در زمان چریکی و جنگ های ضد ژاپن پرورانده بود به شکل ابزارهای کنترل اجتماعی درآورد.
کیم ایل سونگ
به مردم کره شمالی آموخت که قدرت آنها در مقام بشر از این ناشی می شود که خواست های فردی خود را ذیل تعاون و اشتراک بگنجانند. تعاون از طریق فرآیندهای بی سر و ته دموکراتیک و انتخاب های مردمی محقق نمی شود بلکه مردم باید بی چون و چرا از پیشوای مطلق و عالی قدر خود پیروزی کنند اما هنوز کافی نبود و کیم ایل سونگ عشق هم می خواست.
نقوش روی نقاشی های رنگی، او را در حالی نشان می داد که در میان کودکانی با لپ های گل انداخته لبخندی از ته دل به آنها می زد و دندان های مرواریدی اش را به نمایش می گذاشت. کیم ایل سونگ نمی خواست ژوزف استالین باشد؛ دوست داشت بابانوئل باشد. چال گونه هایش باعث می شد دلنشین تر از سایر دیکتاتورها به نظر آید. می خواست از نظرگاه تعریف کنفوسیوسی عشق و احترام، او را پدر بدانند. می خواست خانواده های کره شمالی او را مانند کسی از گوشت و خون خودشان عزیز بدارند. این نوع کمونیسم کنفوسیوسی، بیشتر به دوران ژاپن امپریالیستی شباهت داشت که در آن، شخص امپراتور خورشدی بود که همه در برابرش سرِ تعظیم فرود می آوردند، تا به آن چیزی که در اندیشه کارل مارکس بود.
ساختن کشور جدید تنها هدف کیم ایل سونگ نبود؛ او می خواست مردم بهتری بسازد، می خواست سرشت انسان را تغییر دهد. به همین خاطر نظام فلسفی خودش، موسوم به «جوچه» را ساخت که اغلب به «اتکا به نفس» ترجمه می شود.
جوچه با عقاید مارکس و لنین درباره کشاکش بین مالکیت و رعیت یا فقیر و غنی نزدیک بود اما کیم ایل سونگ آموزه های سنتی کمونیست ها را در مورد جهان وطنی و انترناسیونالیسم، نفی می کرد. او به تمام معنا ناسیونالیستی کره ای بود. به مردم کره شمالی می آموخت که مردمی خاص و برگزیده هستند و اینکه دیگر نباید به همسایگان قدرتمندشان - چین، ژاپن یا روسیه - تکیه کنند. مردم کره جنوبی هم به خاطر وابستگی شان به آمریکا رسوای عالم و آدم بودند.
او در یکی از رساله هایش شرح داده بود: «به طور خلاصه برقراری جوچه، به معنای خداوندگاری انقلاب و نوسازی در کشور است. این یعنی ابرام بر جایگاه مستقل خویش، ردِ وابستگی به دیگران، استفاده از عقل خود، باور به توانایی های خود، نمایاندن روح انقلابی اتکا به نفس.»
این شعارها برای مردم مغروری که شأن شان را قرن ها همسایگان شان پایمال کرده بودند، اغواکننده بود اما در عمل حاصلی جز فقر و فلاکت و نکبت برای شان نداشت.
در کره شمالی آهنگ زندگی کُند است و هیچ کس ساعت مچی ندارد. حتی در شهرهای نسبتا بزرگ این کشور هم تقریبا هیچ تابلوی فروشگاهی وجود ندارد و فقط چند وسیله نقلیه موتوری در کار است. اکیدا مالکیت شخصی اتومبیل ممنوع است؛ جدا از اینکه کسی استطاعت خریدش را هم ندارد. حتی تراکتور به ندرت پیدا می شود و اغلب گاوهای نحیف اند که زمین را شخم می زنند. خانه ها ساده و بیشتر کاربردی و تک رنگ هستند. خانه های اندکی متعلق به زمان قبل از جنگ کره است. بیشتر خانه ها را در دو دهه 60 و 70 با بلوک های سیمانی و سنگ ساختند و بین مردم بر حسب شغل و رتبه شان تقسیم کردند.
در شهرها، واحدهای تکخوابه در واحدهای کوتاه و بلند هستند که به آنها «کفترخانه» می گویند و در روستاها هم مردم معمولا در خانه های یک طبقه معروف به «سازدهنی» زندگی می کنند؛ ردیفی از خانه های یک اتاقه که مثل جعبه های کوچک به هم چسبیده اند و حفره های سازدهنی را به ذهن القا می کنند. گاهی قاب درها و پنجره ها به رنگ فیروزه ای براق است اما همه چیز رنگ و رو رفته یا خاکستری است.
کره شمالی برای جهانیان یک معما و راز است که برای سردرآوردن از این معمای ناشناخته و جذاب به ابزارهای مختلف متوسل می شوند و انتشار و ترجمه کتاب هایی درباره این کشور به زبان فارسی از جمله ترجمه دو کتاب «افسوس نمی خوریم» و «فراز از اردوگاه 14» تلاشی است برای راززدایی از این معما.
همه ما چیزهای بسیاری از دولت کره شمالی شنیده ایم و شنیده ایم چه تنگناها و فشارهای باورنکردنی و احمقانه ای بر مردم وارد می کند اما از خود مردم و زندگی در این دیکتاتوری «مزرعه حیوانات»گونه کمتر چیزی می دانیم. مردم کره شمالی چطور عاشق می شوند؟ کمبودهای غذایی و قحطی ها را چگونه تاب می آورند؟ چه فیلم هایی می بینند؟ و ... کتاب «افسوس نمی خوریم» می کوشد از طریق روایت پنج نفر انسان عادی که از کره شمالی گریخته اند، تصویری دیگر اما بسیار غریب از این کشور به دست دهد.
کیم جونگ ایل
نویسنده می گوید: «در عکس ها و تلویزیون، مردم کره شمالی، مردمی ماشینی به نظر می رسند که همیشه در حال رژه رفتن با یونیفرم یا اجرای حرکات گروهی ژیمناستیک برای اعلام وفاداری به پیشوای کره شمالی اند.»
او با نگاهی دقیق به تصاویری از این دست، از واقعیت ورای آن چهره های تهی خبر می دهد.
بابارا دمیک رییس دفتر لس آنجلس تایمز در پکن است که در سال 2001 به عنوان خبرنگار این روزنامه به سئول رفته بود تا اخبار کل شبه جزیره کره را پوشش دهد. دمیک می نویسد: «در آن زمان، بازدید از کره شمالی برای خبرنگاران آمریکایی بسیار دشوار بود. حتی پس از اینکه موفق شدم به آن کشور بروم، دریافتم تهیه گزارش تقریبا ناممکن است. برای هر خبرنگار غربی، «ناظر»ی تعیین کرده بودند که وظیفه اش حصول اطمینان از در نگرفتن مکالمات غیرمجاز با شهروندان عادی بود.»
به همین خاطر او برای پی بردن به واقعیت زندگی در کره شمالی، در کره جنوبی با برخی از مردم کره شمالی صحبت می کند که به آنجا یا چین گریخته بودند. کتاب «افسوس نمی خوریم» حاصل هفت سال گفتگوی دمیک با مردم کره شمالی است. روایت دمیک از کره شمالی جایزه «باشگاه رسانه های برون مرزی» را در زمینه گزارش های حقوق بشری برایش به ارمغان آورد و نیز جایزه هایی از انجمن آسیا و آکادمی دیپلماسی آمریکا.
«اگر به عکس های ماهواره ای از شب های خاور دور نگاه کنید، لکه ای می بینید که در تاریکی غنوده. این منطقه تاریک، جمهوری دموکراتیک خلق کره است. کنار این لکه سیاه اسرارآمیز، کره جنوبی، ژاپن و حالا هم چین، به سبب رونق اقتصادی شان به زیبایی می درخشند.»
دمیک فصل اول کتابش را اینگونه شروع می کند تا به خوبی تفاوت زندگی روزمره مردم کره شمالی را با همسایگان خود نشان دهد و در ادامه می نویسد: «کره شمالی در اوایل دهه 90 در تاریکی فرو رفت. با سقوط اتحاد جماهیر شوروی که متحد کمونیست قدیمی خود را با سوخت نفتی ارزان سر پا نگه داشته بود، اقتصاد سست بنیان کره شمالی نیز در سراشیبی سقوط افتاد. نیروگاه ها به خرابه بدل شد. برق قطع شد. مردم گرسنه از تیرهای برق بالا رفتند تا سیم های مسی را با غذا معاوضه کنند. این روزها با غروب خورشید همه جا در پرده ظلمت فرو می رود و شب، خانه های قوز کرده کوچک را می بلعد.»
در دهه 90 آمریکا به کره شمالی پیشنهاد کرد که با متوقف کردن برنامه ساخت سلاح هسته ای، به تامین نیازهای انرژی این کشور کمک کند اما دولت بوش کره شمالی را به بدقولی متهم کرد و معامله به هم خورد.
کیم جونگ اون
مردم کره شمالی، آمریکا را مقصر این تحریم ها می دانند و آن کشور را سرزنش می کنند. یک مامور امنیتی کره شمالی با لحن اتهام آمیزی به دمیک می گوید: «بدون برق، فرهنگ هم نداریم.»
در فصل اول کتاب، دمیک با خانمی گفتگو می کند که با اسم مستعار «می - ران» معرفی شده.
می - ران که در کره شمالی معلم مهد کودک بوده از دانش آموزان پنج و شش ساله اش صحبت می کند که از گرسنگی جان می دادند و می گوید وقتی شاگردانش رو به موت بودند، به اجبار به آنها یاد می داده بخت یارشان است که در کره شمالی متولد شده اند. از او می پرسد آیا در کره شمالی لحظات خوش داشته و آیا عاشق کسی بوده که می - ران از دوست قد بلند و سر به زیرش به نام جون - سانگ حرف می زند و می گوید: «سه سال طول کشید دست همدیگر را بگیریم» و با اینکه رویاها و رازهای خانوادگی اش را با او در میان می گذاشت اما هرگز به جون - سانگ نگفت چقدر از کره شمالی بیزار است و خانواده اش قصد فرار در سر دارند: «چون در کره شمالی احتیاط شرط عقل است» و حتی با او خداحافظی هم نکرده.
می - ران بعد از فرار ازدواج می کند و بچه دار می شود. در فصل آخر کتاب معلوم می شود که جون - سانگ هم فرار کرده و در کره جنوبی زندگی می کند و پس از کلنجار رفتن فراوان، در نهایت به دیدن می - ران می رود. بعد از چند ماه از این تجدید دیدار، دمیک با جون - سانگ و می - ران در یک کافی شاپ قرار می گذارد.
جون - سانگ می گوید فرار می - ران بحران شدیدی در اعتماد به نفس او پدید آورده بود. چرا اینقدر با هم مخفیانه و محتاطانه سر و کار داشتند و چطور بود که هر دو خواهان فرار بودند اما به هم نگفته بودند. غرورش جریحه دار شده بود؛ نه به خاطر اینکه می - ران او را ترک کرده بلکه چون می - ران ثابت کرده بود شجاع تر است و اعتراف می کند: «همیشه خیال می کردم افکارم یک قدم جلوتر از اوست اما اشتباه می کردم.»
بعد از فرار می - ران، جون - سانگ خودش را غرق در کار انستیتوی پژوهشی کرد و عضو حزب کارگر شد اما هر شب بعد از کار به خانه می آمد و پرده ها را می کشید تا بتواند تلویزیون کره جنوبی تماشا کند تا اینکه نهایتا در 2001 ناز شغلش در انستیتو استعفا داد و بعد از آن سه سال تمام برای فرارش پول پس انداز کرد و سرانجام با پشت سر گذاشتن ماجراهای بسیار در اکتبر 2004 به کره جنوبی رسید.
جون - سانگ، می - ران را برای اولین بار در صف سینما دیده بود. در تمام شهرهای کره شمالی یک سالن سینما وجود دارد؛ آن هم به لطف اعتقاد کیم جونگ ایل مبنی بر اینکه فیلم ابزاری واجب برای القای مفهوم وفاداری به توده هاست.
در سال 1971 وقتی کیم جونگ سی ساله بود، اولین شغلش سرکشی به دفتر تبلیغات و تهییج افکار عمومی حزب کارگر بود که سالن های سینمای کشور را در اختیار داشت. کیم در سال 1973 کتابی با عنوان «در باب هنر سینما» منتشر و نظریه خود را مبنی بر «تاثیرگذاری شگرف ادبیات و سینمای انقلابی و الهام بخشی آن بر انقلابیون» به تفصیل شرح داد. به همین دلیل، ساخت فیلم «مصاحبه» که فیلمی کمدی درباره رهبر جدید کره شمالی است با واکنش بسیار تندی از سوی مقامات کره ای مواجه شد و حتی سینماهای نمایش دهنده فیلم تهدید به بمب گذاری شدند. شرکت سونی پیکچرز مورد حمله هکرها قرار گرفت و در نهایت اکران این فیلم لغو شد اما بسیاری آن را از اینترنت دانلود کردند و دیدند.
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
اظهارات جدید رهبر کره شمالی درباره پدرش
اظهارات جدید رهبر کره شمالی درباره پدرشتاریخ انتشار سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۳۰ رهبر جوان کرهشمالی در جریان بازدید از یک کارخانه تولید لوکوموتیو در پیونگیانگ در اظهارنظری بیسابقه به صورت حسرتباری از پدرش سخن گفت که در جریان سفر کاری در قطار در حال حرککره شمالی درباره مذاکره هسته ای چه می گوید ؟
اختصاصی جام جم آنلاین کره شمالی درباره مذاکره هسته ای چه می گوید کره شمالی در بیانیه ای اعلام کرد هیچ علاقه ای ندارد مثل ایران پشت میز مذاکره بنشیند و از راه گفتگو مسایل هسته ای اش را حل کند به گزارش جام جم آنلاین پس از جمع بندی موفقیت آمیز مذاکرات هسته ای ایران و 1مراسم پرشور سالگرد مرگ رهبر سابق کره شمالی
مراسم پرشور سالگرد مرگ رهبر سابق کره شمالی شناسهٔ خبر 2855383 - شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۰ مجله مهر > فیلم دریافت 11 MB مجله مهر مراسم سالگرد مرگ کیم ایل سونگ رهبر سابق کره شمالی در پایتخت پیونگ یانگ برگزار شد در این روز هزاران نفر از مردم با قرار دادن گل هایی در پای مجسمهتوافق ایران موجب فشار بر برنامه هستهای کرهشمالی میشود
کرهجنوبی توافق ایران موجب فشار بر برنامه هستهای کرهشمالی میشود یک مقام کرهجنوبی اعلام کرد توافق هستهای بین ایران و شش قدرت غربی برنامه هستهای کرهشمالی را تحت فشار قرار خواهد داد به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان خبرگزاری شین هوا از سئول گزارش داد قاننیروهای کرهجنوبی به سوی سربازان کرهشمالی تیر هشدار شلیک کردند
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۵ کرهجنوبی امروز یکشنبه اعلام کرد نیروهای کرهجنوبی به سوی سربازان کرهشمالی که برای تقویت مرزهای خود به منطقه حائل نفوذ کرده بودند تیر هشدار شلیک کردند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس این حادثه صبح شنبه رخ دمقام نظامی آمریکا: فعالیتهای موشکی کرهشمالی را جدی بگیرید
سهشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۴ فرمانده ناوگان اقیانوس آرام آمریکا اعلام کرد ادعای کره شمالی در آزمایش موشکهای بالستیک از یک زیردریایی را باید جدی گرفت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس دریادار اسکات سویفت فرمانده ناوگان اقیانوس آرام آمریمعرفی وزیر دفاع کره شمالی
معرفی وزیر دفاع کره شمالی کره شمالی امروز شنبه و پس از ۳ ماه از اعدام وزیر دفاع پیشین یک ژنرال چهار ستاره را به سمت وزیر دفاع جدید این کشور منصوب کرد خبرگزاری مهر کره شمالی امروز شنبه و پس از ۳ ماه از اعدام وزیر دفاع پیشین یک ژنرال چهار ستاره را به سمت وزیر دفاع جدید این کشورکره شمالی مذاکره با آمریکا را رد کرد
کره شمالی مذاکره با آمریکا را رد کرد وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد تمایلی برای مذاکرات هستهای با آمریکا نداشته و حاضر نیست توان تسلیحاتی هستهای خود را واگذار کند خبرگزاری فارس وزارت خارجه کرهشمالی در بیانیهای روز سهشنبه امروز اعلام کرد هیچ تمایلی برای گفتوگوهایی هستبرگزاری اولین کنسرت خارجی در کره شمالی+عکس
جام جم نوا خبر برگزاری اولین کنسرت خارجی در کره شمالی عکس برگزاری اولین کنسرت خارجی در کره شمالی عکس شنبه 27 تیر 1394 14 52 | کد خبر 2018621777756649581 | بازدید 0 جام جم نوا گروه موسیقی اسلوونیایی لایباخ بهعنوان اولین گروه موسیقی خارجی برای اجراکرهشمالی مذاکره با آمریکا را رد کرد |اخبار ایران و جهان
کرهشمالی مذاکره با آمریکا را رد کرد وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد تمایلی برای مذاکرات هستهای با آمریکا نداشته و حاضر نیست توان تسلیحاتی هستهای خود را واگذار کند کد خبر ۵۱۸۵۸۸ تاریخ انتشار ۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۸ - 21 July 2015 وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد تمایلی برای مذاکرکره شمالی اعدام وزیر دفاع را تایید کرد
کره شمالی اعدام وزیر دفاع را تایید کردتاریخ انتشار دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۲۶ یک مقام کره جنوبی امروز دوشنبه گفت دو ماه پس از آن که سرویس جاسوسی سئول از اعدام وزیر دفاع کره شمالی به خاطر عدم وفاداری به رهبر این کشور خبر داد پیونگ یانگ رسما این اقدام را تایید کرد بهکره شمالي نمي تواند از تغييرات جهاني اجتناب کند
۲۰ تير ۱۳۹۴ ۱۲ ۱۴ب ظ رئيس جمهور کره جنوبي کره شمالي نمي تواند از تغييرات جهاني اجتناب کند موج - رئيس جمهور کره جنوبي از پيونگ يانگ خواست به ميز مذاکره بازگردد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از يونهاپ پارک گئون هاي رئيس جمهور کره جنوبي روز جمعه 19 تير گفتکره شمالی:تمایلی به مذاکره با آمریکا نداریم
کره شمالی تمایلی به مذاکره با آمریکا نداریم وزارت امور خارجه کره شمالی اعلام کرد تمایلی به مذاکره با آمریکا در خصوص توقف برنامه هسته ای این کشور ندارد باشگاه خبرنگاران جوان وزارت امور خارجه کره شمالی اعلام کرد تمایلی به مذاکره با آمریکا در خصوص توقف برنامه هسته ای این کشور نداروزیر دفاع جدید کرهشمالی منصوب شد
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۴ وزیر دفاع جدید کرهشمالی سه ماه پس از آنکه گزارش شد وزیر دفاع سابق این کشور اعدام شده منصوب شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس خبرگزاری رسمی کرهشمالی در گزارشی درباره مذاکرات نظامی برگزار شده با دولت لائوس بهکرهشمالی: تمایلی به مذاکرات اتمی شبیه به ایران با آمریکا نداریم
کرهشمالی تمایلی به مذاکرات اتمی شبیه به ایران با آمریکا نداریمتاریخ انتشار سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۳ ۲۵ وزارت امور خارجه کرهشمالی امروز سهشنبه در بیانیهای اعلام کرد پیونگیانگ تمایلی برای انجام مذاکرات اتمی شبیه به آنچه که آمریکا با ایران داشت نداتوافق هستهای با ايران بدتر از کره شمالي است! |اخبار ایران و جهان
توافق هستهای با ايران بدتر از کره شمالي است روزنامه واشنگتن پست نوشت شاهزاده عربستان معتقد است توافق هسته ای آمریکا با ایران بسیار بدتر از توافق هسته ای با کره شمالی است کد خبر ۵۱۷۷۶۸ تاریخ انتشار ۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۳ ۱۶ - 17 July 2015 روزنامه واشنگتن پست نوشت شاهزاده عربستان معاعدام در کره شمالی ، اینبار به خاطر لاکپشت + عکس
اعدام در کره شمالی اینبار به خاطر لاکپشت عکس کیم جونگ اون رهبر کره شمالی دستور اعدام رئیس مرکز نگهداری لاک پشت را به علت مرگِ ناشی از گرسنگی ده ها بچه لاک پشت را صادر کرد کیم جونگ اون رهبر کره شمالی اخیرا پس از اینکه کارگران مرکز نگهداری لاک پشت خبر دادند که تعداد ز-
سبک زندگی
پربازدیدترینها