تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833281923




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چيدمان اتاق نويسنده‌های معروف چه شکلیه؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چيدمان اتاق نويسنده‌های معروف چه شکلیه؟




از طريق مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها و وسايل داخل اتاق‌شان مي‌شود حدس زد آنها هنگام نوشتن داستان‌هاي‌شان دقيقا در چه عالمي غرق مي‌شوند.






برترین مجله اینترنتی ایران

مجله منزل - ايثار قنواتي: اگر سوداي نويسنده شدن داريد و در يك آپارتمان نه‌چندان بزرگ اتاق‌تان با خواهر يا برادرتان مشترک است، با ديدن اين عكس‌ها نه افسرده مي‌شويد و نه تصميم‌تان عوض می‌شود. اگر از اتاق همينگوي و داستايوفسكي بگذريم، بيشتر نويسندگان يك اتاق جمع و جور، جايي شبيه زيرشيرواني داشته‌اند و در همانجا شاهكارهاي ادبيات را خلق كرده‌اند.

ارنست همينگوي - ernest hemingway

صدا، نور، حركت


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



 اين همان اتاق پرنوري است كه جان بنويل درباره‌اش حسودي كرده است. همينگوي برخلاف خيلي از نويسندگان به هيچ‌وجه آدم گوشه‌گير و جمع‌گریزی نبود. شايد اصلا براي همين روحيه‌اش بود كه ميز تحريرش را جايي در وسط اتاق گذاشته است. ميز گردي كه در نگاه اول بيشتر شبيه ميز ناهاخوري است تا ميز نويسنده‌اي مانند همينگوي.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



او مثل بيشتر نويسنده‌هاي روزگار خودش با ماشين تحرير مي‌نوشت اما برخلاف بيشتر نويسنده‌هاي همه دوران تاريخ ادبيات، تا مي‌توانست سفر رفت و شكار كرد. سر گوزني كه بالاي كتابخانه‌اش مي‌بينيد، ماهي‌اي كه به ديوار آويزان شده و کوله‌پشتي خاكي‌ رنگش زير پنجره همه نشانه‌هاي يك‌جا بند نبودن آقاي نويسنده است.


جان بنويل - John Banville

 اتاقي از نور و كلمه


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



جان بنويل، نويسنده‌ای ايرلندي است كه در سال 2005 جايزه بوكر را براي كتاب «دريا» از آن خود كرد. بنويل در سخنراني همين مراسم درباره اتاق جمع و جورش گفت: «همينگوي چه مي‌خواست؛ يك جاي تميز و پرنور؟ ما همه نمي‌توانيم يك مزرعه در كوبا داشته باشيم يا اتاقي در هتل ژرژ پنجم پاريس اجاره كنيم بنابراين بهتر است به جاي آن تلاش كنيم جملات تميز و پرنور را روي ميزهاي تاشوي‌مان كه چسبيده به گهواره بچه و ميز ناهارخوري است، خلق كنيم.»


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها




جي.‌جي بالارد - j.j ballard

 تابلويي براي تمام فصول


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



 خود جي. جي بالارد بيشتر از هر كس ديگري از بودن چنين تابلويي در اتاقش احساس رضايت داشت. او در بيشتر مصاحبه‌هايش درباره اين تابلو حرف زده است. اين تابلو «تخطي» نام دارد و اثر نقاش بلژيكي پل دلواكس است. هر چند نسخه اصلي تابلو سال 1940 از بين رفت اما جي. جي. بالارد اين‌قدر به اين تابلو دل بسته كه از يك نقاش مي‌خواهد كپي‌اي به اندازه اصلي براي جناب نويسنده بكشد. بالارد اين‌طور مي‌گويد: «بعضي وقت‌ها فكر مي‌كنم داخل اين نقاشي زندگي مي‌كنم. . . » او روي ديوار اتاقش عكس‌هايی از نوه‌ها و خانواده‌اش را كنار كارت‌پستالي از سالوادور دالي گذاشته است.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



بالارد سال 2009 درگذشت و در همه اين سال‌ها با همين ماشين تحريري كه روي ميزش مي‌بينيد، كتاب‌هايش را مي‌نوشت. خودش گفته: «47 سال است كه پشت اين ماشين تحرير روي همين صندلي كه مادربزرگ از چين برايم آورده مي‌نويسم. من با اين ماشين تحرير تايپ مي‌كنم و هيچ وقت كامپيوتر نخواهم خريد چون فكر نمي‌كنم بشود هيچ شاهكار ادبي‌ با آن نوشت. »


هنريك ايبسن - henrik ibson

نويسنده‌اي به رنگ سبز و آبي


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



اتاق هنريك ايبسن بيشتر شبيه سن تئاتري است كه يكي از نمايشنامه‌هايش روي آن در حال اجراست. ايبسن خانواده ثروتمند اما به‌شدت سنتي‌ داشت. اين‌قدر سنتي كه چندان تمايلي به درس‌خواندن پسرشان نداشتند و از اينكه مي‌ديدند او كتابي در دست دارد شرمنده مي‌شدند. اما ورشكستي پدرش ورق را به سمت آرزوهاي ايبسن چرخاند.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



«عروسك‌خانه» و «اشباح» دو نمايشنامه معروف ايبسن هستند كه بارها در ايران هم اجرا شده‌اند. ايبسن سال‌ها در اين اتاق كار مي‌كرد؛ اتاقي به سبك و سياق خانه‌هاي اشرافي اروپايي با دو ميز بزرگ رو به پنجره.


آلن دو باتن - A.De Botton

نظم به سبك آقاي نويسنده


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



اگر جزو كتابخوان‌ها يا حداقل كتاب‌دوست‌ها باشيد، حتما كتاب «پروست چگونه مي‌تواند زندگي شما را متحول كند» را ديده‌ايد. آلن دوباتن، نويسنده‌اي سوئيسي است كه دكتراي فلسفه هاروارد را رها كرد تا از اين دست كتاب‌هاي فلسفي عامه‌پسند بنويسد. اين اتاق همين نويسنده - فيلسوف است؛ اتاقي كه هرچند مرتب به نظر مي‌رسد اما از ديد خود آقاي نويسنده چندان منظم نيست.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



خودش گفته فكر مي‌كرده هرچه سنش بالاتر برود بالاخره اتاق منظمي براي خودش پيدا مي‌كند اما حالا در 46 سالگي اميد چنداني براي رسيدن به اين نظم ندارد. دوباتن مي‌گويد: «يك‌بار براي منظم بودن تلاش كردم و سفارش ساخت يك ميز بزرگ از مرغوب‌ترين چوب درخت بلوط دادم. اما درست دوازدهم سپتامبر 2004 همه‌چيز تغيير كرد. آن ميز بزرگ خوش‌آب و رنگ تبديل شد به وسيله‌اي براي عوض كردن پوشك بچه و جايي براي نگهداري پودر و دستمال.»


داستايوفسكي - theodore dosoevsky

نويسنده و شب‌هاي روشن اتاقش


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



داستايوفسكي بعد از اينكه تمام ارثيه پدري‌اش را به خاطر ولخرجي‌هايش از دست داد، براي گذراندن امورات روزمره‌اش مجبور به ترجمه آثار ادبي شد تا اينكه «مردم فقير» را نوشت و به محافل نويسندگي و روشنفكري روسيه راه پيدا كرد. حالا او يك ساختارشكن معروف در ميان محافل نويسندگي سن‌پترزبورگ به حساب مي‌آمد.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



البته شهرت براي او بيشتر آوارگي داشت تا اينكه چنين اتاقي را در همان ابتدا نصيبش كند. داستايوفسكي سال‌هایی را در زندان و بعد در لباس سرباز عادي در تبعيدگاه سيبري گذراند. اتاق داستايوفسكي به نسبت بقيه نويسندگان، بزرگ و البته خلوت است چون جناب نويسنده چندان عادت به نشستن پشت ميز نداشت. او همين‌طور كه در اتاقش قدم مي‌زد، داستان‌هايش را براي ميرزابنويسي مي‌گفت و دست آخر خودش تصحيحش مي‌كرد.


ژان پل سارتر، سيمون دوبوار - jeanpaul sartre, simone debeauvoir

يك زوج و دو ميز


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



ژان پل سارتر و سيمون دوبوار، زوج فيلسوف، نويسنده و روشنفكر فرانسوي بودند؛ زوجي فيلسوف كه در دهه 80 در اروپا حرف‌ها و سخنراني‌هاي‌شان دست به دست مي‌چرخيد. از آنها عكس دونفره زيادي در اتاق كار و كافه‌هاي پاريس وجود دارد.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



در بيشتر آن عكس‌ها سارتر همين‌طور سيگاري گوشه‌لبش دارد و با فاصله‌اي نه چندان دورتر از سيمون دوبوار نشسته است هرچند در اين عكس سارتر پشت ميز كارش نشسته است، اما آنها معمولا دو ميز در امتداد هم داشتند و اگر كسي وارد اتاق‌شان نمي‌شد، ساعت‌ها پشت ميزهاي‌شان مي‌نشستند و كار مي‌كردند.


رولد دال - Roald Dahl

داستان روي ديوار


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



اينجا اتاق رولد دال است. مرد روي صندلي راحتي كرم‌رنگ مي‌نشست و ميز سبزرنگ را روي دسته‌هاي صندلي مي‌گذاشت و با مداد روي كاغذ زردرنگ، داستان‌هايش را خلق مي‌كرد. وقتي دال مشغول نوشتن در اين اتاق بود كسي جرات نداشت مزاحمش شود. ميز تقريبا بزرگ كنار صندلي و ديوار پشت ميز حكم دفترچه خاطرات را براي دال داشتند.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



او يادداشت‌ها و ايده‌هاي يك‌خطي‌اش را روي كاغذهاي كوچك مي‌نوشت و روي ديوار نصب مي‌كرد. روي ميز هم هر چيزي كه مورد علاقه‌اش بود، مي‌گذاشت؛ از شمعدان‌ كوچك گرفته تا صدف و شكلات؛ هر چيزي كه دوست داشت دم دستش باشد تا هنگام فكر كردن به آنها خيره شود.


ويرجينيا وولف - virginia woolf

زيرشيرواني به نام لژ نويسندگي


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



ويرجينيا و لئونارد خانه‌شان را در سال 1919 در ساسكس انگلستان خريدند. دو سال بعد از اسباب‌كشي به اين خانه، ويرجينيا اتاق زيرشيرواني را سر و سامان داد و ميز تقريبا بزرگي وسط آن گذاشت؛ اتاقي چوبي با پنجره‌هاي بزرگ كه رو به رشته كوه‌هاي كاربن باز مي‌شد. هرچند لئونارد تلاش مي‌كرد با رفت و آمدش به اتاق زيرشيرواني سر دربياورد كه زن افسرده حالش چطور روزش را شب مي‌كند.


مدل چيدمان اتاق نويسنده‌ها



ويرجينيا وولف اسم اين اتاق را لژ نويسندگي گذاشته بود. او روي همين صندلي چوبي با كفي حصيري مي‌نشست و «خانم دلوي» و «موج‌ها» را می‌نوشت. در اتاق او برخلاف اتاق نويسنده‌هاي معاصرتر نه از كتابخانه‌هاي سر به فلك كشيده  خبری است و نه از انبوه قلم و كاغذ. دست آخر هم او در همين اتاق نامه‌اي براي لئونارد نوشت كه «بيشتر از این نمي‌توانم بجنگم. . . ». بعد جيب‌هايش را پر از سنگ كرد و خودش را به رودخانه اووز انداخت.







تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن