تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815730331




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قاچاق یک مسیر انحرافی در تجارت محسوب می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قاچاق یک مسیر انحرافی در تجارت محسوب می شود زنجان - ایرنا - رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: قاچاق یک مسیر انحرافی در تجارت محسوب می شود که با مکانیزم های خاصی مهار و کنترل می شود تا از وقوع آن پیشگیری شود.


سرهنگ جعفر رحمتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس برآوردی که در اواخر دهه 80 انجام شده است، حداقل شش میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور شده که خسارت آن تا دو میلیارد دلار برآورد شده و 10 هزار میلیارد ریال به خزانه کشور آسیب زده است.
وی یادآورشد: قاچاق نیز همچون سایر عوامل مجرمانه، برخواسته از عوامل مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است.
رحمتی اظهار کرد: قاچاق کالا منجر به افزایش فقر، رانت خواری، به هم خوردن موازنه عرضه و تقاضا، بالا رفتن هزینه تولید و کاهش کیفیت محصولات داخلی می شود.
رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: نگاه انتزاعی و پلیسی برای درمان مشکل قاچاق کالا و ارز کافی نیست و باید تمام دستگاه های متولی برای مبارزه با آن وارد عرصه شوند.
وی خاطرنشان کرد: صرف نظر از اینکه باید از مدل های موفق بازرگانی در کشورهای پیشرفته برای مبارزه با قاچاق استفاده کرد، باید تمام عوامل مسوول در این حوزه نیز وارد عمل شوند.
رحمتی ادامه داد: نیروی انتظامی برابر با قانون وظایفی را بر عهده دارد که در یکی از آنها مبارزه با قاچاق به صراحت مشخص شده است و باید برای استقرار امنیت با قاچاق برخورد کند.
رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: قاچاق نوعی تجارت محسوب می شود با این تفاوت که بازرگانی برای انجام مبادله و تجارت خود باید زمان بسیاری را صرف رعایت تشریفات قانونی کنند اما قاچاقچی با رعایت نکردن این ضوابط به سرعت به سود خود دست می یابد.
وی افزود: تمام اقدامات اطلاعاتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی به صورت مشترک باید دست به دست هم دهند تا بتوان با پدیده قاچاق کالا برخورد کرد.
رحمتی با بیان اینکه برای مبارزه با این معضل فقط اقدامات فیزیکی و انتظامی کافی نیست، یادآورشد: اقدامات پیشگیری بازدارنده باید در این حوزه اجرا شود.
رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: کالای قاچاق شامل تمام کالاهایی می شود که عوارض گمرکی پرداخت نکرده باشند که خود به دو نوع ممنوعه و مجاز تقسیم می شود.
وی یادآورشد: کالاهای ممنوعه شامل هر آنچه که در قانون استفاده از آنها جرم محسوب شود، است.
رحمتی اظهار کرد: بخش عمده ای از کشفیات کالاهای قاچاق به تعزیرات حکومتی معرفی می شود که مراجع قضایی حاضر در این اداره کل متناسب با نوع، قیمت و حجم کالای قاچاق از دو تا 10 برابر برای آن جریمه در حق صندوق دولت حکم صادر می کنند.
رییس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: به طور معمول برای کالاهای قاچاق مجاز دو برابر و برای کالاهای ممنوعه 10 برابر جریمه دریافت می شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه به علت سود بالای قاچاق کالاهای ممنوعه افراد متخلف پس از طی محکومیت صادره و پرداخت جریمه تعیین شده بار دیگر اقدام به قاچاق این کالاها می کنند.
رحمتی تصریح کرد: مردم باید متوجه و آگاه باشند که وارد کردن هر نوع کالایی در قالب جهیزیه، سوغاتی و در هر قالب دیگر به صورت قاچاق ممنوع است و مجازات دارد.
3001/6085



30/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن