واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر تاکید کرد:
برنامهریزی درست برای اجرای میثاقنامه کاهش تلفات برق
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: انتظار ما این است که با برنامهریزی درست در زمینه اجرای میثاقنامه کاهش تلفات، به اهداف تعیین شده برسیم.
به گزارش حوزه انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، غلامرضا خوشخلق در بازدید از تاسیسات توزیع برق استان فارس، نعمت برق را میراثی از گذشتگان و سرمایهای برای آیندگان توصیف کرد و اظهار داشت: هدف ما تأمین برق پایدار و با کیفیت برای مردم است و مردم باید به واسطه خدمات شرکتهای توزیع، از ارائه خدمات کیفی، احساس امنیت و رضایت کنند.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در ادامه با بیان اینکه قیمت برق در ایران ارزان است، اظهار داشت: مقایسه قیمت برق با دیگر کالاها، ارزانتر بودن انرژی برق را نشان میدهد و این موضوع باعث شده دخل و خرج صنعت برق با هم همخوانی نداشته باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: تامین برق 32 میلیون مشترک در سراسر کشور کار آسانی نیست که البته با تلاش کارکنان صنعت به بهترین نحو در حال انجام است و باید به اقتصاد برق کمک شود تا شرایط موجود بهبود یابد.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروزه ۹۹٫۷ درصد روستاهای کشور زیرپوشش برق هستند، خاطرنشان کرد: شرکت توانیر سعی بر آن دارد که اندک روستاهای زیر ۱۰ خانوار را هم برقرسانی کند.
خوش خلق در ادامه ضمن تقدیر از عملکرد شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در زمینه کاهش پیک و همچنین کاهش تلفات بیان داشت: کاهش تلفات، بالا بردن راندمان و ارتقای بهرهوری از دغدغههای اصلی صنعت برق در سالهای اخیر بوده، به گونهای که امروزه شاهد برنامهریزی گسترده برای کاهش تلفات هستیم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه پیک بار در فصل گرما در بازه زمانی بین ساعت 12 تا 16 رخ میدهد باید با مدیریت بهینه مصرف، از انرژی بهتر استفاده نموده تا بتوانیم این ایام را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم.
وی به کاهش تلفات نیز اشاره کرد و گفت: انتظار ما این است که با برنامهریزی درست در زمینه اجرای میثاقنامه کاهش تلفات، به اهداف تعیین شده برسیم.
خوشخلق در ادامه بر استفاده کردن شرکتهای توزیع برق سراسر کشور از تجربیات و دستاوردهای یکدیگر تاکید کرد و افزود: هرکدام از شرکتهای توزیع در کشور دارای یک سری توانمندیهایی هستند و تاکنون توانستهاند در زمینههای مختلف به موفقیتها و پیشرفتهایی برسند که با ارتباط برقرار کردن با یکدیگر و به اشتراک گذاشتن دانش موجود، میتوان به منبع بزرگی از تجربیات و دانش دست یافت.
در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس نیز گفت: شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در طی این دو سال توانسته به موفقیتهای خوبی در زمینه کاهش پیک مصرف و همچنین کاهش تلفات دست یابد که در صنعت برق کشور اثر مثبتی دارد.
زینل قنبری ادامه داد: برگزاری همایشهای بهینهسازی مصرف انرژی در بخشهای صنعتی، اداری، تجاری، خانگی و همچنین طرح به سامان در مدارس از جمله راهکارهای مفیدی بوده که در جهت مصرف بهینه انرژی بکار گرفته شدهاند.
وی اظهار داشت: امسال با همکاری بسیج ادارهها، همایش های اداری برای مدیران ادارهها و رابطین آنها برگزار کردیم که بسیار موفقیتآمیز بوده و بر اساس گزارشهای دریافتی مشخص شده است که در خرداد سال جاری در بخش اداری نسبت به سال گذشته 3 درصد کاهش مصرف داشتهایم.
وی عقد تفاهم نامه با مشترکان کشاورزی را ازدیگر برنامههای موفق در راستای کاهش پیک در استان عنوان کرد و یادآورشد: مشترکین این بخش اگرچه کمتر از 3 درصد از مشترکان را تشکیل میدهند اما همین تعداد بالغ بر 50 درصد انرژی را مصرف میکنند.
قنبری با بیان اینکه یک سوم از کل تفاهمنامههای کشاورزی کشور به شرکت توزیع نیروی برق استان فارس تعلق دارد، گفت: خوشبختانه موفق شدیم با 9280 مشترک کشاورزی جلب همکاری نماییم که رقم بالایی است.
در ادامه معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر از مرکز دیسپاچینگ بازدید و از نزدیک در جریان برنامههای خط گرم، اتوماسیون و همچنین هوشمند سازی شبکه قرار گرفت.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در این بازدید از تهیه سامانه نرمافزاری تعمیرات پیشگیرانه مکان محور موسوم به (PM) با استفاده از تکنولوژی GIS و تصاویر ماهوارهای خبر داد و اضافه کرد: این سامانه ضمن بهبود ضریب ماندگاری تاسیسات در شبکه، باعث استفاده بهینه و بهنگام و تعمیرات هدفمند در شبکه نیز میشود.
حمیدرضا جلایر یادآور شد: این سامانه که توسط کارشناسان بومی استان تهیه شده، دارای بانک اطلاعاتی از تاسیسات با قید مکان محور بودن است که با ایجاد قابلیت درونی در سامانه، دیگر نیازی به لینک به نرم افزار GIS نبوده و درنتیجه از سرعت عمل بالاتری نیز برخوردار است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
ساخت سامانه کنترل توربین 315 مگاواتی در نیروگاه رامین اهواز
بدهی قابل توجهی بخش دولتی / استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر برای عبور از پیک مصرف
افزايش 7 درصدی توليد برق در خوزستان
تولید برق کشور بیش از 3 درصد افزایش یافت
شرایط را برای تولید لامپهای LED فراهم کنیم
رقابت تنگاتنگ در تولید و مصرف برق / رکورد جدید مصرف، برق را از کله پراند
۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]