واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی؛ تحول اساسی مکانیزاسیون کشاورزی در پی رفع تحریم ها تهران - ایرنا - رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهادکشاورزی با تاکید براینکه رفع تحریم ها منجر به تحول مکانیزاسیون کشاورزی می شود، گفت: با افزایش توسعه سرمایه گذاری های خارجی و حضور برندهای معتبر جهان ماشین آلات مدرن بخش کشاورزی و خدمات پس از فروش آنان در کشور ارتقاء می یابد.
کامبیز عباسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با قدردانی از تلاش های دولت تدبیر و امید برای توافق هسته ای، افزود: متاسفانه در اعمال تحریم ها علیه ایران، بخش کشاورزی با دو مشکل اساسی نقل و انتقال پول و ورود برندهای معتبر مواجه بود، به طوری که کشورهای تامین کننده برندهای معتبر قطعات یدکی و ماشین آلات ویژه بخش کشاورزی به سختی وارد مبادله با ایران می شدند.
وی اظهار داشت: همچنین در زمان تحریم ها، بخش عمده قطعات یدکی و ماشین آلات مورد نیاز کشور از چین و هندوستان و توسط برخی واسطه ها تامین و وارد می شد که به دلیل عدم حضور مستقیم شرکت های تولیدکننده اصلی در اکثر مواقع علاوه بر پرداخت هزینه های هنگفت، خدمات پس از فروش ماشین آلات و قطعات توسط شرکت های مادر نیز با وقفه های طولانی مدت مواجه می شد.
عباسی تصریح کرد: اما از حدود 6 ماه گذشته با روشن شدن روند مذاکرات، برخی از برندهای معتبر اروپایی که تا چندی پیش علاقه و برنامه ریزی برای سرمایه گذاری در کشور ما نداشتند، از سرمایه گذاری در بخش مکانیزاسیون ماشین آلات باغبانی، کمباین های برداشت، نیرو محرکه و ادوات کشاورزی استقبال کرده اند.
وی با اشاره به اینکه برنامه جامع اقدام مشترک در ارتقای کیفی مکانیزاسیون بخش کشاورزی و توسعه سرمایه گذاری های خارجی نقش بسزایی خواهد داشت، گفت: این برنامه، توسعه سرمایه گذاری خارجی، گسترش مبادلات بین المللی، تسهیل نقل و انتقالات پولی، شرایط حضور برندهای معتبر و با کیفیت جهان با قیمت پائین را منجر می شود، بنابر این از این پس می توانیم قطعات و ماشین آلات کشاورزی مدرن جهان را بدون واسطه خریداری و وارد کنیم.
وی ادامه داد: در همین ارتباط برخی از کشورهای اتحادیه اروپا و خاور دور همچون ایتالیا، آلمان، ژاپن و کره جنوبی که طی این سالها تحریم های جدی درحوزه مکانیزاسیون کشاورزی به کشور ما تحمیل کردند، به تازگی حضور فعالی برای سرمایه گذاری در کشور ما دارند و به نظر می رسد که این روند ادامه یابد.
رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهادکشاورزی گفت: بنابراین از این پس قطعات و ماشین آلات و ادوات باغبانی، برنج، زراعت و نیرو محرکه بخش کشاورزی از شرکت های معتبر مادر (شرکت های اصلی)از کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی، اروپایی، ژاپن، کره جنوبی و برخی دیگر از کشورهای جنوب شرق آسیا خریداری و وارد می شود که برقراری ارتباط مستقیم با شرکت های معتبر خود بر کاهش هزینه های تولید تاثیرگذار خواهد بود.
عباسی افزود: برنامه جامع اقدام مشترک با ارتقای مکانیزاسیون کشاورزی در سالهای آتی وضعیت مناسبی را در بخش کشاورزی ایجاد می کند که تمام اینها به نفع کشاورزان و بخش کشاورزی خواهد بود به طوری که تولیدکنندگان می توانند از ماشین های با کیفیت و خدمات پس از فروش مناسب با طول عمر بالاتر استفاده کنند.
وی با بیان آنکه بیش از 90 درصد تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز بخش کشاورزی در داخل تولید می شود، افزود: حدود 10 درصد قطعات و ماشین آلات و قطعات خاص همچون کمباین های مربوط به باغبانی، زراعت برنج، پنبه و چاپرهای برداشت ذرت علوفه ای از طریق واردات تامین می شود.
اقتصام(4)9186**1558
29/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]