واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پذیرای آنان هم باشیم - نجمه حسنی* دلشان نمی آید چنین شبی را در خانه بمانند، باید طبق رسم بچگی شان مطابق همان اعتقاداتی که از کودکی در گوششان نجوا شده بود شب های قدر را به مسجد می رفتند، حالا با هر کیفیتی، مهم این بود که آنها هم آمده بودند.
لباس سیاه به تن کرده و عزادار مولای ضربت خورده ای هستند که شهادت را به خاطر بقای دین اسلام چون شهدی گوارا به جان خرید و دنیا را برای دنیا طلبان باقی گذاشته است.
جوانند و به رسم جوانی، انگار راه و رسم شان هم برای عبادت و عزاداری بیشتر از اندکی تفاوت کرده است.
جوانانی که از نظر بسیاری، با پوشش نامتعارف، شب را در بلندای کوه های مسجد صاحب الزمان (عج) شهر کرمان و درست بالای گلزار شهدا سیگار و قلیان به دست به سحر می رسانند.
انگار قرار نیست نگاه های ملامت گر مرد و زنی که این چنین شبی را ماوایی برای نزدیک تر شدنشان با خدایشان قرار داده اند ازروی این جمعیت کناربرود که البته ما هم یقین داریم این راهش نیست، این آن راهی نیست که به ما آموخته اند اما وقتی از زاویه دیگر نگاه می کنیم در می یابیم اینجا و در دل این جوانان نقطه اتصالی وجود داشته، هنوز در دل این آدم ها نوری سوسو می زند که شب احیا را در کوه های مسجد صاحب الزمان (عج) که ندای العفو و الغوث الغوث پدر و مادرهایشان گوش فلک را کر می کند ماوا گزیده اند و به جای دیگر پناه نبرده اند.
این می تواند تلنگری باشد به همه ما بابت مسوولیت خطیری که در قبال نسل آینده ساز کشور بر عهده داریم و کارهایی که می بایست انجام می دادیم و ندادیم.
حتی رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز با دیدی پدرانه همه جوانان را به نوعی فرزندانشان می بینند و بر اینکه این افراد با هر پوشش و عقیده ای از جامعه حذف نشوند تاکید دارند، چنانکه به نقل از سایت دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله خامنه ای، ایشان درمهرماه سال ۹۱ درجمع روحانیون خراسان شمالی درباره برخورد با جوانان و زنان بدحجاب تاکید کردند : "مدارا کنید، ممکن است ظاهر زننده ای داشته باشد (خب) داشته باشد. بعضی از همین هایی که در استقبالِ امروز بودند، در عرف معمولی به آن ها می گویند "خانم بدحجاب"؛ اشک هم از چشمش دارد می ریزد. حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته ی به این اهداف و آرمان هاست. او یک نقصی دارد، مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقص های این حقیر باطن است؛ نمی بینند. ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهی از منکر هم می کند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت."
و این دیدگاه عمیق و ظریف قابل احترام و ستایش است و البته باید به خاطر داشتن چنین مولا و مقتدایی خدا را شاکر بود.
خوب است ما هم بدانیم در خانه خدا همیشه و به روی همه کس باز است و این شب ها بیشتر از همیشه، چنانچه خود ندا می دهد، هر آنکه هستی بازآ
بازآ بازآ هر آنکه هستی بازآ، گر کافر و گبر و بت پرستی بازآ
این درگه ما درگه نومیدی نیست، صدبار اگر توبه شکستی بازآ ...
* خبرنگار ایرنا مرکز کرمان
29/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]