تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه نفس از لذتهاى دنيوى سودمندترين روزه‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816846303




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به عملکرد رسانه‌های دنیا در مذاکرات


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نگاهی به عملکرد رسانه‌های دنیا در مذاکرات




یک کارشناس رسانه گفت: موضوع هسته‌ای ایران به چند دلیل جزو خبرهای برجسته دنیا تلقی می‌شود و رسانه‌های مختلف بین‌المللی با حساسیت با این موضوع برخورد کرده و به صورت روزمره تحولات مربوط به آن را دنبال می‌کنند.





ایسنا: یک کارشناس رسانه گفت: موضوع هسته‌ای ایران به چند دلیل جزو خبرهای برجسته دنیا تلقی می‌شود و رسانه‌های مختلف بین‌المللی با حساسیت با این موضوع برخورد کرده و به صورت روزمره تحولات مربوط به آن را دنبال می‌کنند.


حسن عابدینی ادامه داد: موضوع پرونده هسته‌ای ایران شاید یکی از برجسته‌ترین و مهمترین پرونده‌های بین‌المللی محسوب شود؛ چراکه به لحاظ طول دوره، 12 سال این پرونده باز و محل مناقشه بود.درصورتی که ما بعد از جنگ جهانی دوم منهای دوران جنگ سرد، پرونده‌ای به این وسعت نداشتیم. یا حتی پیمانی که بین اتحاد جماهیر شوروی و آمریکا هم امضاء شد، از جهت طول دوره به این حد اهمیت نبود.

وی با اشاره به کشورهایی که درگیر ماجرای هسته‌ای ایران هستند،گفت:برای اولین بار رویدادی رخ داده که محل مناقشه است و تمام اعضای دائم شورای امنیت در آن مشارکت دارند.علاوه بر آن، سایر کشورها هم به دلیل تحریم‌هایی که در قبال این موضوع مطرح شده به صورت مستقیم یا غیرمستقیم درگیر این پرونده هستند.به همین دلیل می‌توان گفت که هم از جهت تعداد کشورهای درگیر در ماجرا و هم از جهت طول دوران، این بحران ساختگی بعد از جنگ جهانی دوم اگر نگویم بی‌نظیر، کم نظیر بود. یعنی جزو شاید انگشت‌شمار موضوعات بین‌المللی بود که دارای این مشخصه است.

عابدینی با اشاره به توجه رسانه‌های بین‌المللی به امر مذاکرات یادآور شد:رسانه‌های بین‌المللی از این جهت به این مسأله توجه دارند که رسانه‌ها بازوی دیپلماسی عمومی کشورها هستند و همه این کشورها در این پرونده دخیل‌اند. رسانه‌های آمریکایی که این موضوع را دنبال می‌کنند در هر حال بازوی دیپلماسی ایالات متحده آمریکا هستند. فارغ از اینکه وابسته به کدام حزب و نزدیک به کدام حزب باشند،نسبت به این موضوع با حساسیت برخورد می‌کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی و مجری تلویزیون ادامه داد: رسانه‌های انگلیسی مثل بی‌بی‌سی، رویترز و سایر رسانه‌های انگلیسی موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران را در چارچوب سیاست‌های انگلیس دنبال می‌کنند، رسانه‌های فرانسوی مثل فرانس 24 و خبرگزاری فرانسه هم در چارچوب سیاست‌های فرانسه که یکی از کشورهای دخیل در این بحران ساختگی است، موضوع را دنبال می‌کنند و جزو خبرگزاری‌ها و شبکه‌های فراملیتی تلقی می‌شوند. همچنین رسانه‌های آلمانی، روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها و شبکه‌های رادیو و تلویزیونی روسیه هم همین‌طور؛ بنابراین همه کشورها به گونه‌ای در این ماجرا در چارچوب منافع ملی خودشان عمل کردند و از آنجا که رسانه‌هایشان هم ابزار دیپلماسی عمومی محسوب می‌شوند، به همین دلیل نسبت به این موضوع حساسیت داشتند و تلاش کردند اخبار مذاکرات را به صورت لحظه‌ای در قاب خودشان بگنجانند.

عابدینی یادآور شد:به نظر می‌رسد شگرد و شیوه‌ای که همه رسانه‌ها دنبال می‌کنند در چارچوب سیاست‌هایی است که در داخل سالن مذاکره و روی میز مذاکره بحث می‌شد. رسانه‌های آمریکایی تلاش می‌کنند با بهره‌گیری از تازه‌ترین شگردهای عملیات روانی سعی می‌کنند تا سیاست‌های آمریکا یا تیم مذاکره کننده را به کرسی بنشانند. یا رسانه‌های انگلیسی مثل بی‌.بی‌.سی یا رویترز تلاش می‌کنند سیاستی که دولت انگلیس در چارچوب اتاق مذاکره دنبال می‌کرد را پی‌گیری کنند.

وی گفت: ما با یک پدیده‌ای مواجه هستیم، همان‌طور که در سر مذاکره 1+5 یعنی 6 کشور یعنی همان سه به اضافه سه، یعنی سه کشور اروپایی به اضافه آمریکا و چین و روسیه دارای منافع مشترک متفاوتی هستند و دیدگاه‌های متفاوتی دارند این مسأله در قاب رسانه‌های این کشورها هم کاملا مشخص و هویدا بود.

حسن عابدینی در پایان درباره شیوه های خبری رسانه های بین المللی درجریان مذاکرات هسته ای گفت:رسانه‌های بین‌المللی هم به جهت شکل و هم محتوا تلاش کردند تا از تازه‌ترین شگردهای عملیات روانی برای تأثیرگذاری روی مخاطبانشان در حوزه هسته‌ای و مذاکرات استفاده کنند.بهره‌گیری از تحلیل‌ها، استفاده از تمامی فرآورده‌های خبری شامل خبر، گزارش، تحلیل، ارتباط زنده، گفت‌وگوهای دو جانبه و چند جانبه‌ای که در استودیوها برقرار می‌شود و استفاده از مستندها و گرافیک و حتی پرداختن به مسائل حاشیه‌ای که پی‌گیری آن برای مخاطبان کشش بیشتری را ایجاد می‌کند، همه در زمره ابزارهایی بود که این رسانه‌ها از آن استفاده کردند تا پیام‌های خود را به مخاطبان القا کنند.







تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن