واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
داشتن ناخن های زیبا نیاز به مراقبت دارد و بدون مراقب ناخن ها زیبا نخواهند شد در این بخش توصیه های متخصصین پوست را در ارتباط با مانیکور و پدیکور می خوانیم ۱. برای مرطوب کردن ناخنهایتان به آنها کرم بزنید، مخصوصا بعد از پاک کردن لاک ناخن. زیرا اکثر لاک پاک کنها دارای مواد شیمیایی هستند که ناخنها را خشک میکند. ۲. برای جلوگیری از عفونت، هرگز کوتیکولها را نبرید یا آنها را با شدت عقب نرانید. این کار را فقط بعد از حمام یا دوش گرفتن و آن همبه آرامی انجام دهید. ۲. در حالیکه اکثر سالنهای زیبایی، از دستورالعملهای سخت گیرانهای برای نظافت و ضد عفونی پیروی میکنند، اما در هنگام مراجعه به سالن، موارد زیر را در نظر بگیرید: آیا تکنسینهای ناخن شما تجربه یا مجوز لازم را دارند؟ آیا میزهای کار تمیز هستند؟ آیا تکنسین ناخن دستهایش را در فواصل کار دو مشتری میشوید؟ آیا دور و برتان ابزارهای کثیف قرار دارند؟ علاوه بر این، حتما بپرسید که چطور ابزارهایشان را تمیز میکنند.
۴. پایین پاهایتان را بعد از پدیکور تیغ بزنید، نه قبل از آن. این یعنی، پایین پاهایتان را حداقل ۲۴ ساعت قبل از پدیکور تیغ نزنید. اگر هنگام اصلاح، پوستتان را ببرید، پدیکور میتواند شما را در معرض خطر عفونت قرار دهد. ۵. اگر بطور مکرر مانیکور و پدیکور انجام میدهید، ابزارهای مخصوص خودتان را بخرید تا در سالن از آنها استفاده شود. ۶. علاوه بر این، بررسی کنید که آیا وانهای پا و فیلترها قبل از اینکه از آنها استفاده کنید، کاملا ضدعفونی شده باشند. اگر بدرستی تمیز نشده باشند، میتوانند محلی برای رشد باکتریها و قارچها شوند. اگر سالن بنظر تمیز نمیرسد، بی درنگ آنجا را ترک کنید. ۷. اگر میخواهید یک لاک قرمز روشن یا نارنجی بزنید، از یک لایهی اضافه پوشش پایه (Base Coat) استفاده کنید، تا از بی رنگ شدن لاک جلوگیری شود. اگر ناخنهای شما بخاطر لاک زرد شده یا تغییر رنگ داده، در صورتیکه مجددا از همان رنگ استفاده نکنید، ناخنهای شما باید در طول چند هفته به رنگ طبیعیشان برگردند.
۸. در حالیکه بعضی از افراد با این موضوع مخالفند، اما هیچ شواهد علمی مبنی بر اینکه پوشاندن ناخنها با ژلاتین، آنها را قویتر میکند وجود ندارد. لاکهایی که حاوی مواد تقویت کننده هستند، سفتی ناخنها را افزایش میدهند که ممکن است باعث شود ناخنها راحتتر بشکنند. ۹. از ناخنهای مصنوعی برای سر پوش گذاشتن روی مشکلات ناخنهایتان استفاده نکنید، زیرا آنها ممکن است مشکلات ناخن را بدتر کنند. ناخنهای مصنوعی برای افرادی که مستعد ابتلا به عفونتهای قارچی هستند یا ناخنهای شکننده دارند توصیه نمیشود. ناخنهای مصنوعی صرفذ برای افرادی که ناخنهای سالمی دارند، تا زمانی بی ضرر خواهد بود که بطور مداوم از آن استفاده نکنند. ۱۰. باید بدانید که چه موادی در ناخنهای مصنوعی شما بکار رفته، زیرا مواد بکار رفته میتوانند در برخی از افراد، باعث یک واکنش حساسیتی شوند. اگر دچار یک راش پوستی یا واکنش دیگری شدید، به پزشکتان بگویید که از چه محصولاتی استفاده کردهاید.
منبع :sorkhabsefidab.com
26 تیر 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]